2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

zaman azaldıkça heyecan artıyoooorrrrrrr,

işin kötü yanı haftasonu gene olmıycam ben, int çekmiyo ki üfff gittiğim yerde, sizi çok merak edicem ama ilk fırsatta her int buluşumda burada olcam.. iki gözüm üstünüzde olcak yane...

et canım ette seninde az kalmış

Evet canım adetin günü gitmiştim. Bide prolaktin süt hormonuna baktım mutlaka.doktoruna sen söyle o yapmiyorsa
O simdilik bi tetkik yapmaya gerek yok her sey normal gorunuyor dedi ama bn de en basndan saglama almak istiorum isimi. O halde adetn ucuncu gunu gidip tahlillermi yaptirayim mutlaka. Tesekkurler

İnşallah canım ya! Ben geçen aylarda yalancı belirtileri yaşadım hatta bir arkadaşımın ablası elin yüzün şişmiş hamilemisin? deyince tavan yaptı hislerim ama fos çıktı :) Ben hiçbir belirtiye kanmayacağım bu sefer yani umarım inşallah...

O simdilik bi tetkik yapmaya gerek yok her sey normal gorunuyor dedi ama bn de en basndan saglama almak istiorum isimi. O halde adetn ucuncu gunu gidip tahlillermi yaptirayim mutlaka. Tesekkurler
ben de atemin gelince 3. ya da 4. günü bu tahlillerimi yaptırıcam (inşallah gelmez)
önümüzdeki ay baya karısık olucam hayırlısı bakalım...

Hormon tahlilleri + HSG + ovulasyon testi + aslanpençesi kürüne devam + süt ve maydanoz buharı, çok fena azmettim bu ay olcak yaaa, gerçi ikinci adetimde eylül :)

Reactions: BBD
ellerine saglık masalcım ya, bekliyoruz o zaman ben dunku testi kafama takmıyorum.

ellerine saglık masalcım ya, bekliyoruz o zaman ben dunku testi kafama takmıyorum.
takma tabi, daha 6 gün var imkansız çıkmaz, ctesi ya da pazar yapsan belki...

ama ben kendimi biliyorum, muhakkak haftasonu bi test yaparım ctesi aksam gibi, ama belirtilerim kesilirse yapmam beklerim kös kös...

takma tabi, daha 6 gün var imkansız çıkmaz, ctesi ya da pazar yapsan belki...

ama ben kendimi biliyorum, muhakkak haftasonu bi test yaparım ctesi aksam gibi, ama belirtilerim kesilirse yapmam beklerim kös kös...
ates basıyor beni birde, sanki alkol almıs gibiyim. damarlarım cekiliyor sanki.

kızlar bence herkes vücudunu çok dinliyor bende dahil
ahh şuram ağdıdı hamilemiyim acaba

bana bak karar ver akşam yapımı sabah mı yapım yoksa hem sabah hem akşam ne olacakki sanki ahanda delirdimmmmmmm
ahahahaha :):) suan gulme krizi geciriyorum sesli guluyorum. delirdim delirdik deliriyoruz ahahaha :) en son eczaneye girip bana 10 kutu gebelik testi dedigimde kadın suratıma tuhaf tuhaf bakmıstı o geldi aklıma :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…