et canım ette seninde az kalmışzaman azaldıkça heyecan artıyoooorrrrrrr,
işin kötü yanı haftasonu gene olmıycam ben, int çekmiyo ki üfff gittiğim yerde, sizi çok merak edicem ama ilk fırsatta her int buluşumda burada olcam.. iki gözüm üstünüzde olcak yane...
O simdilik bi tetkik yapmaya gerek yok her sey normal gorunuyor dedi ama bn de en basndan saglama almak istiorum isimi. O halde adetn ucuncu gunu gidip tahlillermi yaptirayim mutlaka. TesekkurlerEvet canım adetin günü gitmiştim. Bide prolaktin süt hormonuna baktım mutlaka.doktoruna sen söyle o yapmiyorsa
İnşallah canım ya! Ben geçen aylarda yalancı belirtileri yaşadım hatta bir arkadaşımın ablası elin yüzün şişmiş hamilemisin? deyince tavan yaptı hislerim ama fos çıktı :) Ben hiçbir belirtiye kanmayacağım bu sefer yani umarım inşallah...Bendeeeeeee....
hatta yalancı belirtiler bile başladı... sanki adet olcakmışım gibi karnım ve belim ağrıyor, çok şişim, gögüslerim de şişler.. ama bu belirtiler bebişimin erken habercisi olsa ne güzel olurdu...
ben de atemin gelince 3. ya da 4. günü bu tahlillerimi yaptırıcam (inşallah gelmez)O simdilik bi tetkik yapmaya gerek yok her sey normal gorunuyor dedi ama bn de en basndan saglama almak istiorum isimi. O halde adetn ucuncu gunu gidip tahlillermi yaptirayim mutlaka. Tesekkurler
ellerine saglık masalcım ya, bekliyoruz o zaman ben dunku testi kafama takmıyorum.YENİ BAT LİSTEMİZZZZ
---------------------------------------
Lapremature..........21 Ağustos ??????
tzm..........................27 Ağustos
selda89....................27 Ağustos
Ebrar09...................29 Ağustos
Secido......................30 Ağustos
eylulinko..................31 Ağustos
Yelser.......................1 Eylül
Masal2010...............1 Eylül
Filluk........................1 Eylül
BBD.........................3 Eylül
miaselinam.............4 Eylül
funda08...................7 Eylül
balpeteek..................7 Eylül
Biyolojik..................9 Eylül
asilsoy.....................9-11 Eylül
okulum...................17 Eylül
smyyali...................18 Eylül
elalmami.................20 Eylül
karpuzçilek-d..........21 Eylül
nixe59.....................27 Eylül
mhrap.....................5 Ekim
takma tabi, daha 6 gün var imkansız çıkmaz, ctesi ya da pazar yapsan belki...ellerine saglık masalcım ya, bekliyoruz o zaman ben dunku testi kafama takmıyorum.
ates basıyor beni birde, sanki alkol almıs gibiyim. damarlarım cekiliyor sanki.takma tabi, daha 6 gün var imkansız çıkmaz, ctesi ya da pazar yapsan belki...
ama ben kendimi biliyorum, muhakkak haftasonu bi test yaparım ctesi aksam gibi, ama belirtilerim kesilirse yapmam beklerim kös kös...
masal sen bana akşam yapma dedin amatakma tabi, daha 6 gün var imkansız çıkmaz, ctesi ya da pazar yapsan belki...
ama ben kendimi biliyorum, muhakkak haftasonu bi test yaparım ctesi aksam gibi, ama belirtilerim kesilirse yapmam beklerim kös kös...
canım ya merhaba ben fırsat buldukça yazıyorum ve genelde herkeze tek mesajla cevap vermeye çalışıyorum kasıt asla yok nasılsınBnle niye konusmuyosunuz
canım test yapmadın dimikızlar bence herkes vücudunu çok dinliyor bende dahil
ahh şuram ağdıdı hamilemiyim acaba
o dün içindi :)masal sen bana akşam yapma dedin ama
görmedim bebeğim sorunu filen özür, en azından kendi adıma özür....Bnle niye konusmuyosunuz
o dün içindi :)
ayrıca dediğimi yap yaptığımı yapma kardeşim, benimki yol değilDD sonu hep hüsran oluyoooo hihihi
canım ya bende iyiyim yarın günüm bekliyorum masal sonunda delirtti ama neyse yapacak bir şey yokIyiyim sen nasilsin bnde o kadar saat burdayim yazan yok noldu acaba ddim
ahahahaha :):) suan gulme krizi geciriyorum sesli guluyorum. delirdim delirdik deliriyoruz ahahaha :) en son eczaneye girip bana 10 kutu gebelik testi dedigimde kadın suratıma tuhaf tuhaf bakmıstı o geldi aklıma :):)bana bak karar ver akşam yapımı sabah mı yapım yoksa hem sabah hem akşam ne olacakki sanki ahanda delirdimmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?