2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

amin inşallah bende 1,5 yıl olacak evleneli bende 3 aydır korunmayı bıraktım ama henüz bende de birşey yok. umarım rabbim her isteyenin kucağına hayırlı sağlıklı bir evlat verir.
amin canım içini ferah tut. doktor kontrolüne gittin mi bir mani var mıymış ?

Kızlar bebek için 70bin tane kelimesi tevhid çekiyorum. Bana bu güzel duada yardımcı olmak isteyen var mı? Gönlunuzden geçtiği kadar yardım edebilirsiniz

Islh tutmuştur cçalıştığınız günlerde üzülme hayırlısı neyse o olsun belki esin döndüktensonra oolması daha iyi olacak senin icin

amin canım içini ferah tut. doktor kontrolüne gittin mi bir mani var mıymış ?
evet evlenmeden önce gitmiştim o zaman çocuk düşünmediğim için hap ile korunmayı önermişti.bende hapları bırakalı üç ay oluyor işte.geçen ayda gittim işte bir sorun yok dedi. Ama biz iki sene sonraa falan düşünürüz diyorduk birden böyle çocuk fikrine kapılınca insan hemen olacak sanıyor. sanırım üç aylık hüsranım biraz sabırsızlıktan.

bunu da deniycen mi kızzz senle bir gidiyoz ama ben buna daha karar veremedim. kocama söyledim ben öyle şeylere inanmıyorum diyo. sanırım jel işine yanaşmıycak
Seninle aynı gidiyoruz ewet :) denemek istiyorum cnm çok faydasını gören varmış aklıma takılırdı saolsun benimki bişe demez o konularda sipariş etmiştim hemen

"frdtrn, post: 36952093, member: 625676"]110,300 çıktı tatlım [/QUOTE]
Hayirli Olsunnn bir annemiz daha olduuu

canım durumlarımız çok benziyo ben de 1-2 seneye düşünüyodum geçen ay ani kararla hapı bıraktım. bak ne güzel bi sorun yok demiş doktor . bana da öyle dedi. inşallah en hayırlı zamanda kavuşuruz bebeklere :)

Seninle aynı gidiyoruz ewet :) denemek istiyorum cnm çok faydasını gören varmış aklıma takılırdı saolsun benimki bişe demez o konularda sipariş etmiştim hemen
hadi bakalım bu ay da olmazsa gelecek aya ikna ederim. inşallah işe yararrr :)

Aynen yaa bende hemen olacak sandım bi sene korundum bilsem hiç korunmazdım

inşallah çok zor bir süreçmiş bilseydim bu kadar zor geçeceğini daha erken bırakırdım korunmayı

Aynen yaa bende hemen olacak sandım bi sene korundum bilsem hiç korunmazdım
al bendende o kadar bilseydim hiç korunmazdım birde öyle bir sabırsız bir insanım ki böyle bekleyince zaman hiç geçmiyo hiç olmayacakmış gibi geliyo

siz alıştırın kocişleri alıştırın, görürüm sonra siziiiii :):) bebeğin doğumuyla bekaret kemeri siparişi verirsiniz artık
Yok be masalim, ben daha bu fikre alışamadım kocişi nasıl alıştırırım hele hiç söyleyemem bile. Bakma sen bilimsel falan diyoruz da o kısım teorik. Asıl pratik yok bizde

Tebriklerrrr ..senin bat kaçtı acaba canım???
Canim benim bat 27 si ne yazikki yanlış anlaşılma olmuş onlar benim ovu :! Ama 26.gun olmasına rağmen çok belli çift çizgi var onun için yorumlayın diye size göstermek istedim ben çözemedim de bi türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…