bunu da deniycen mi kızzz senle bir gidiyoz ama ben buna daha karar veremedim. kocama söyledim ben öyle şeylere inanmıyorum diyo. sanırım jel işine yanaşmıycakKızlar preseed jelim geldi
amin canım içini ferah tut. doktor kontrolüne gittin mi bir mani var mıymış ?amin inşallah bende 1,5 yıl olacak evleneli bende 3 aydır korunmayı bıraktım ama henüz bende de birşey yok. umarım rabbim her isteyenin kucağına hayırlı sağlıklı bir evlat verir.
Inşallah ahh canım ama maalesef ben artık çalışma yapamıyorum en son cuma oldu çalışma sonra eşim askere gitti ...geçen hafta 4 5 gün çalıştık benim 17.gunumden 22.gunume kadar çalıştık bende 34 günde fln oluyorum düzensiz gerçi de ... 17 günden beri ovi yapıyorum fotoları da yükledim bakın ... Bu son yüklediklerim 25. Ve 26 . Günler hala çift çizgi çıkıyor anlayamıyorum ben de o yüzden siz öyle diyince gebeliğe yordum bi an sevindim
evet evlenmeden önce gitmiştim o zaman çocuk düşünmediğim için hap ile korunmayı önermişti.bende hapları bırakalı üç ay oluyor işte.geçen ayda gittim işte bir sorun yok dedi. Ama biz iki sene sonraa falan düşünürüz diyorduk birden böyle çocuk fikrine kapılınca insan hemen olacak sanıyor. sanırım üç aylık hüsranım biraz sabırsızlıktan.amin canım içini ferah tut. doktor kontrolüne gittin mi bir mani var mıymış ?
Seninle aynı gidiyoruz ewet :) denemek istiyorum cnm çok faydasını gören varmış aklıma takılırdı saolsun benimki bişe demez o konularda sipariş etmiştim hemenbunu da deniycen mi kızzz senle bir gidiyoz ama ben buna daha karar veremedim. kocama söyledim ben öyle şeylere inanmıyorum diyo. sanırım jel işine yanaşmıycak
canım durumlarımız çok benziyo ben de 1-2 seneye düşünüyodum geçen ay ani kararla hapı bıraktım. bak ne güzel bi sorun yok demiş doktor . bana da öyle dedi. inşallah en hayırlı zamanda kavuşuruz bebeklere :)evet evlenmeden önce gitmiştim o zaman çocuk düşünmediğim için hap ile korunmayı önermişti.bende hapları bırakalı üç ay oluyor işte.geçen ayda gittim işte bir sorun yok dedi. Ama biz iki sene sonraa falan düşünürüz diyorduk birden böyle çocuk fikrine kapılınca insan hemen olacak sanıyor. sanırım üç aylık hüsranım biraz sabırsızlıktan.
hadi bakalım bu ay da olmazsa gelecek aya ikna ederim. inşallah işe yararrr :)Seninle aynı gidiyoruz ewet :) denemek istiyorum cnm çok faydasını gören varmış aklıma takılırdı saolsun benimki bişe demez o konularda sipariş etmiştim hemen
evet evlenmeden önce gitmiştim o zaman çocuk düşünmediğim için hap ile korunmayı önermişti.bende hapları bırakalı üç ay oluyor işte.geçen ayda gittim işte bir sorun yok dedi. Ama biz iki sene sonraa falan düşünürüz diyorduk birden böyle çocuk fikrine kapılınca insan hemen olacak sanıyor. sanırım üç aylık hüsranım biraz sabırsızlıktan.
inşallah çok zor bir süreçmiş bilseydim bu kadar zor geçeceğini daha erken bırakırdım korunmayıcanım durumlarımız çok benziyo ben de 1-2 seneye düşünüyodum geçen ay ani kararla hapı bıraktım. bak ne güzel bi sorun yok demiş doktor . bana da öyle dedi. inşallah en hayırlı zamanda kavuşuruz bebeklere :)
Bi vesile olur inşlh cnm burdan haberleşiyoruz ztn olursa sana hediye ederim 2 aylık kullanım için ilk ayımda tutturursam kargoya veririm hemenhadi bakalım bu ay da olmazsa gelecek aya ikna ederim. inşallah işe yararrr :)
al bendende o kadar bilseydim hiç korunmazdım birde öyle bir sabırsız bir insanım ki böyle bekleyince zaman hiç geçmiyo hiç olmayacakmış gibi geliyoAynen yaa bende hemen olacak sandım bi sene korundum bilsem hiç korunmazdım
6 aya kadar normalmiş cnm umudumuzu yitimeden devamal bendende o kadar bilseydim hiç korunmazdım birde öyle bir sabırsız bir insanım ki böyle bekleyince zaman hiç geçmiyo hiç olmayacakmış gibi geliyo
Tebriklerrrr ..senin bat kaçtı acaba canım???Ama
Ama dün hamilelik testi yaptım negatif çıktı daha 11 gün vardı bat a ondan mi acaba fillluuukkk
Ya ovü. Altundakiler gebelik testi değil miözür dilerim ortalıgı ben karıstırdım gene, dogamda var anam bi mallık var ustumde bugun de ama sende ovulasyon falan yazmamıssınki direk hadi bakın diyince
Dizdirsek pozisyonu derler . Genel cerrahi analysis bölge, uroloji prostat muayenesini böyle yapar. Doktorlar dizdirsek muayenesi diye söyler.bilimsel olarak tanımlasana o pozisyonu allah aşkına :)
Yok be masalim, ben daha bu fikre alışamadım kocişi nasıl alıştırırım hele hiç söyleyemem bile. Bakma sen bilimsel falan diyoruz da o kısım teorik.siz alıştırın kocişleri alıştırın, görürüm sonra siziiiii :):) bebeğin doğumuyla bekaret kemeri siparişi verirsiniz artık
ne eturusu ne feturusu, denedik demiycem cunku bu bizim daha oncede yaptıgımız bişi yani yeni degil hem yeniliklere acık olmalı insan bide utanacak ne var.
Canim benim bat 27 siTebriklerrrr ..senin bat kaçtı acaba canım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?