daha önve ov. testinde çift çizgiyi gördünmü cnm bu ay içinde ?Canim benim bat 27 sine yazikki yanlış anlaşılma olmuş onlar benim ovu :! Ama 26.gun olmasına rağmen çok belli çift çizgi var onun için yorumlayın diye size göstermek istedim ben çözemedim de bi türlü
Evet canım 18.gun ve 20.gun o sıralar görmüştüm diğer günler de çıkıyor ama silik silikdaha önve ov. testinde çift çizgiyi gördünmü cnm bu ay içinde ?
erken döllenme olmuş olabilir cnm inşlh doğruluk payı vardır beklemekten başka çare yokEvet canım 18.gun ve 20.gun o sıralar görmüştüm diğer günler de çıkıyor ama silik silik
Aynen canimmm inşallah dediğin gibidir yaaa ağzın bal yesin :)) gönlündeki olsun insalllaherken döllenme olmuş olabilir cnm inşlh doğruluk payı vardır beklemekten başka çare yok
cümlemizin cnm yaa inşallahAynen canimmm inşallah dediğin gibidir yaaa ağzın bal yesin :)) gönlündeki olsun insalllah
Gel yeterki yemek içmek benden kuzuuugelirim oraya ne var ki, 5 saatlik yol hiiiçte yorulmam. :)
Evet canım 18.gun ve 20.gun o sıralar görmüştüm diğer günler de çıkıyor ama silik silik
Evet döverim nereyekızz sen hamile kalınca burdan bir ayrıl bulunduğun yerden aha böylegetiririm demedi deme yelser de zaten döver
Son attığım resim yani bugün yaptığım Ovi testi çift çizgi ama 26. Gün canım daha 9 gün var adet tarihine :/ geçen hafta 18.gun fln da çift çizgi çıkmıştı ben 35 civarı adet oluyorum o yüzden yumurtladim diye düşünmüştüm geçen hafta full çalışmayla geçti bakalım 9 güne ne olur.. ben ovu testi mi yapmaya devam edicem yaptıkça da buraya atarım beraber yorumlayın olur muCnm hamile isen ovulasyon testinde de bazen çift çizgi çıkar ama ya adet günü yada adete çok yakın olucak ve çizgilerin ikiside ykopkoyu olacakmis
Merhaba kızlarben yeni evli sayılırım 5 aylık evliyim yeni sayılıryorsa Aslında evlenmeden önce en azından 1 yıl sonra diye düşünüyordum ki o en azıydı ancak en sağlıklısının da evlilikten 2-3 yıl sonra olduğunu düşünüyordum ( evliliğin iyice oturması,eşle birbirini ev içinde iyice tanıma açısından) ancak bu aralar bana bir haller oldu :) son adetimden bu yana denemelerimizi yaptık bakalım sonuç ne olucak birazda şansa bıraktık :) ama dedim ya bu aralar bana bir haller oldu,test aldım adet zamanımı bekliyorum yapmak için ve resmen sabırsızlanıyorum kızlar yani benim o en az 1 yıl,yok canım en sağlıklı 2-3 yıl düşünceleri uçtu gitti bebiş istiyorum bu arada düşüncelerinizide merak ediyorum bir yandanda erkenmi acaba diye düşünmüyorumda değil hala..evleneli 5 ay oldu ve de 23 yaşındayım 2 eylülde 23üme girdim..hem yaş hemde evlilik sürem olarak kendi yorumlarınızı yazabilirmisiniz acaba?
Koptum deli daha ötekine denemedim birde başıma bunu çıkarma birde hamile kalırsan denemek farz olur...valla yavrum bizim denemedigimiz bok kalmadı, en son amuda kalkıcam herifide ayakta bırakcam oyle deniycem artık spermleri agzımdanmı cıkar geri bilmem ama. nasip bu işler işte KISMET ( tiksinc oldu ama dogru)
Öncelikle cevabın için teşekkür ederim canım. Sen kaç yaşında anne oldun ?yani karar sizin ama ben dusunmemistim 1 yil sonrada istedik 7 ay sonra kaldim yani 2 sene sonundaa anne oldum yerinde olsam 1 yilimin dolmasini beklerdim ama bu herese gore degisir en iyi siz bilirsiniz
Öncelikle cevabın için teşekkür ederim canım. Sen kaç yaşında anne oldun ?
adetten önce canının tatlı cekmesı gerekmezmıydı:))Kızlar canım acayip ekşi şeyler çekiyor buda demek oluyor ki ben adet olacağım. Pöffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?