2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

daha önve ov. testinde çift çizgiyi gördünmü cnm bu ay içinde ?

Longingg pressed almışsin hhayırlısı olsun ovülasyon testi ile birlikte kullan inş olur

Beni
Cnm hamile isen ovulasyon testinde de bazen çift çizgi çıkar ama ya adet günü yada adete çok yakın olucak ve çizgilerin ikiside ykopkoyu olacakmis
Son attığım resim yani bugün yaptığım Ovi testi çift çizgi ama 26. Gün canım daha 9 gün var adet tarihine :/ geçen hafta 18.gun fln da çift çizgi çıkmıştı ben 35 civarı adet oluyorum o yüzden yumurtladim diye düşünmüştüm geçen hafta full çalışmayla geçti bakalım 9 güne ne olur.. ben ovu testi mi yapmaya devam edicem yaptıkça da buraya atarım beraber yorumlayın olur mu

Merhaba kızlar ben yeni evli sayılırım 5 aylık evliyim yeni sayılıryorsa Aslında evlenmeden önce en azından 1 yıl sonra olmalı diye düşünüyordum ki o en azıydı ancak en sağlıklısının da evlilikten 2-3 yıl sonra olduğunu düşünüyordum ( evliliğin iyice oturması,eşle birbirini ev içinde iyice tanıma açısından) ancak bu aralar bana bir haller oldu :) son adetimden bu yana denemelerimizi yaptık bakalım sonuç ne olucak birazda şansa bıraktık :) ama dedim ya bu aralar bana bir haller oldu,test aldım adet zamanımı bekliyorum yapmak için ve resmen sabırsızlanıyorum kızlar yani benim o en az 1 yıl,yok canım en sağlıklı 2-3 yıl düşünceleri uçtu gitti bebiş istiyorum bu arada düşüncelerinizide merak ediyorum bir yandanda erkenmi acaba diye düşünmüyorumda değil hala..evleneli 5 ay oldu ve de 23 yaşındayım 2 eylülde 23üme girdim..hem yaş hemde evlilik sürem olarak kendi yorumlarınızı yazabilirmisiniz acaba?

Ben de 24 yaşındayım canım biz de 1 yıllık evliyiz ama bazı durumlardan dolayi ilk kez geçen hafta birliktelik yaşadık v3 ben de bebis istiyorum eşimle 8 senedir birlikteyiz ben artık zamanin geldiğini düşünüyorum ayrıca bence bu biraz da insanın kendini hazır hissetmesi ile ilgili

yani karar sizin ama ben dusunmemistim 1 yil sonrada istedik 7 ay sonra kaldim yani 2 sene sonundaa anne oldum yerinde olsam 1 yilimin dolmasini beklerdim ama bu herese gore degisir en iyi siz bilirsiniz

valla yavrum bizim denemedigimiz bok kalmadı, en son amuda kalkıcam herifide ayakta bırakcam oyle deniycem artık spermleri agzımdanmı cıkar geri bilmem ama. nasip bu işler işte KISMET ( tiksinc oldu ama dogru)
Koptum deli daha ötekine denemedim birde başıma bunu çıkarma birde hamile kalırsan denemek farz olur...

Reactions: tzm
yani karar sizin ama ben dusunmemistim 1 yil sonrada istedik 7 ay sonra kaldim yani 2 sene sonundaa anne oldum yerinde olsam 1 yilimin dolmasini beklerdim ama bu herese gore degisir en iyi siz bilirsiniz
Öncelikle cevabın için teşekkür ederim canım. Sen kaç yaşında anne oldun ?

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr bu topikten ses çıkmadığına göre hepiniz suan domalmışsınız:))))kikikikikikikik

Reactions: tzm
Kızlar canım acayip ekşi şeyler çekiyor buda demek oluyor ki ben adet olacağım. Pöffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…