- 8 Ekim 2013
- 1.777
- 1.187
- 178
Önceleri öyleydi canım. Ama son 1 yıldır adet öncesi canım ekşi çekiyor. Bende anlamadım bu iştenadetten önce canının tatlı cekmesı gerekmezmıydı:))
gunaydın, sanırım herkez kilit oldu okuyor :)günaydın yavru kuşlarrrrrrrrrrrr
yine yığınla sayfa okuyacağımı ummuştum niye kimse yok bugün:S
götün acıkta kalmıs kocana soyle cekmesin yorganıYa ben çocuk doğurduğmu sadece rüyamda mı görecem hep ya:):)
Yine rüyamda ikiz erkek bebişim vardı. Bide komşu kızını getirdi emzirdim. Öyle bir çekiyorduki göğüsucumu koparacaktı sanki.. rüyalar gerçek olsaaaaaaaaaaaaaa
kedi rüyasında ciğer görürmüş benimki de o misal:))) bugune kadar neyı cok ıstedıysem olmadı. sımdı ben elımde olmadan erkek bebişlere daha bı duskunum oglum olmasını cok ısterım. ozellıkle ılk cocugumun. sımdı ben bunu cok ıstıyorum ya ıkız olsa kesın ıkısı de kız olur:))) saglıklı elı ayagı duzgun olsun da gelsın artık ne geleceksegötün acıkta kalmıs kocana soyle cekmesin yorganı
hosgeldın cıcım ıyı dıyelım ıyı olalım. sen nasılsıngünaydın hatunlar ben geldim nasılsınız
işte benim sorumda bugune kadar ne istediysem oldu ama bu olmuyor bu sebeplede cılgına donuyrum, parayla olacak iş degilki bul bulustur sok oraya bi sıpa.kedi rüyasında ciğer görürmüş benimki de o misal:))) bugune kadar neyı cok ıstedıysem olmadı. sımdı ben elımde olmadan erkek bebişlere daha bı duskunum oglum olmasını cok ısterım. ozellıkle ılk cocugumun. sımdı ben bunu cok ıstıyorum ya ıkız olsa kesın ıkısı de kız olur:))) saglıklı elı ayagı duzgun olsun da gelsın artık ne gelecekse
hay agzını öpiyim ya, hislerine gurrrbaaannnn , inşallah bebegim ya inşallah.Bebekkkk bebek diye yanıyoruz, bekliyoruz Allah bu şekilde sabretmeyi öğretecek bize heralde:)
Bak ne güzel her istediğin de olmuş. Önceden hamile de kalabilmişsin. en azından olacağını biliyorsun. Yakındır senin gebelik, öyle hissediyorum nedense
Günaydın herkese , eskiden bende olacak sa erkek çocuk olsun isterdim ama hastane deneyimlerim ve annemin babamın vefatı dolayısıyla kız evlat öz evlat diyorum açıkcası... Sağlıklı olsunda gerçi gerisi önemli değil tabi ki...kedi rüyasında ciğer görürmüş benimki de o misal:))) bugune kadar neyı cok ıstedıysem olmadı. sımdı ben elımde olmadan erkek bebişlere daha bı duskunum oglum olmasını cok ısterım. ozellıkle ılk cocugumun. sımdı ben bunu cok ıstıyorum ya ıkız olsa kesın ıkısı de kız olur:))) saglıklı elı ayagı duzgun olsun da gelsın artık ne gelecekse
Dün gerçekten çok güldüm, artık kızların gözüne sokar gibi görüntülü açıklama beni kopardı akşama plan kurarken salonda uyuya kaldım ve dün hesaplara göre tam yumurtlama günüm dü böyle bir garip oldum ben niyeyse...götün acıkta kalmıs kocana soyle cekmesin yorganı
O halde bugünü iyi değerlendirmelisin.Dün gerçekten çok güldüm, artık kızların gözüne sokar gibi görüntülü açıklama beni kopardı akşama plan kurarken salonda uyuya kaldım ve dün hesaplara göre tam yumurtlama günüm dü böyle bir garip oldum ben niyeyse...
hoşbuldum gülüm ya bugün bir uyuşuğum canım bişey yapmak istemiyor sen nasılsınhosgeldın cıcım ıyı dıyelım ıyı olalım. sen nasılsın
olsun gülüm dün ben eve gidene kadar evde yatakta aklıma geldikçe güldüm vallahi (bu filluk varya filluk) ama ben hiç dururmuyum değerlendirdim darısı başına canımDün gerçekten çok güldüm, artık kızların gözüne sokar gibi görüntülü açıklama beni kopardı akşama plan kurarken salonda uyuya kaldım ve dün hesaplara göre tam yumurtlama günüm dü böyle bir garip oldum ben niyeyse...
iyiyim kuzum ya içimde bir boşvermişlik, bir tınlamazlık :))) benim de canım hiç bişey yapmak istemiyor da napacan mecburrrrrrrrrrhoşbuldum gülüm ya bugün bir uyuşuğum canım bişey yapmak istemiyor sen nasılsın
biter gülüm biterGünaydınnnn,
Hanım hanımlar Allah gönlünüzdekileri biran önce nasip etsin inşallah...
Yaaa bu Eylül bana yaramadı mı ne zaman geçmiyor, her olay bir muallakta kalıyor... Belirsiz bekleyişler canımı sıkıyor...
Birde bu yetmezmiş gibi canım kocam bu akşam 4 günlük bir seyahate çıkıyorrrrrr...
Eylül çabuk bittttttttttt lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?