2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

sayılı gün çabuk geçer:)) kızlar küçükken kuzenlerimin sunnet dugunune gıtmıstık. pipilerin kesıldiğini görünce çok ürkmüştüm oh be iyiki erkek değilim demiştim. orda bir teyze büyüyünce başına gelenleri görünce keşke erkek olsaydım dersin demişti.:) erkek olmak ne rahat. bu işlerle hiç uğraşmıyorlar.sorun onlar da olsa bile kadın uzerınde deneme yapıyorlar.2 kür içmekten acizler. bide bize bak ya habire ilaç iç git oranı buranı aç göster gün say stres ol,ellet soktur:))) töbe yaaa

hoşbuldum gülüm ya bugün bir uyuşuğum canım bişey yapmak istemiyor sen nasılsın
aynısı bendede var ama havadandır diyorum, yagmur var soguk var bi tuhaf yani. ustume geliyo sanki bide su regliyi bekliyorum ya o olmadan ne spora gidebiliyim ne bişeye o da canımı sıkıyo. oyleeee bekliyoruz mal mal.
bide dun akşam benim herif gozume acı biber tursusunun suyunu fıskırttı gozum kıpkırmızı gormuyom. içinizden nasıl yani diyonuz biliyorum cocuk biberi almıs tabagına koymus kibarlık yapacagı tutmus bıcakla ikiye kesmeye calıs tamda karsısında oturuyom sofrada birden biberin içindeki su fırkır sen bnm gozume. ulan bilerek yapmaya calıssan olmaz. oyle işte cok üzüldü ama oldu goz gitti. acıyo cok.

gözüne süt damlatırsan çok çabuk geçer canım. insan sütü olsa daha iyi olur ama olmadı inek sütü:)

KIZZZLAAAARRRR MÜJDEEEEEEEEE :):)
doktorum aradı şimdi progesteron cok yuksek cıkmıs bu bizim için cok iyi haber o catlamayan yumurtam yumurtam catladı dun veya bugun cok mutluyum yaaaa.
bu da demek oluyorki kist olmıcak ve bebek için sansım daha devam ediyor.
deli gibi calısıcam bu akşam.

hadi hayırlı olsun canım çok sevindimm..sıkı çalışşş..:)

gözünaydın canım Allah emeklerini boşa çıkarmasın:)

ooo çok sevindimmmmmmm süper canım

hadi hayırlı olsun canım çok sevindimm..sıkı çalışşş..:)
bu ay inşallah guzel haber vericem cok istiyorum bunu, cooookkk teseşşkür ederim. heee bide doktor dediki duvar kalınlaşman var yani catlayan yumurtan tutmus olabilir ve buda catlıycak bu da tutarsa farklı zamanda olusmus iki gebeliğimiz yani cift yumurta ikizlerimiz olabilir dedi.
gerci dunde dedim ihtimalleri konusmaktan tiksindim artık ama umutlandım bi an :)

hakkında hayırlısıı balım...rahim kendini hazırlıyo demekki..bu iyiye işaret...bekleyelim ve dua edelim...inşşş bua ay güzel haberlerini alıcaz tatlım...özsüte kahvaltıya gideriz bebem kutlama yaparızz

kıssssssssss rüyamdaki ikizler senin miydi acep:)))) gönlünden ne geçiyorsa olur inşallah. gebelik yakındır diyorum sana

Ay ay ne guzel haber bu ins tutmustur cnmya

nasıl bir kazadır bu geçmiş olsun canım göz bişey olmaz önemli olan bu aralar anlarsın oraya biber falan gelmesin

Olumsuz düşünceleri bir çıkar aklından... Herşeyin hayırlısını dile...

Evet yaaaaa, ama iyiki erkeklere kalmamış bu işler dünyanın soyunu kuruturlardı... Onlar da nerede bizdeki yürek

Geçmiş olsun canım, görünmez kaza dedikleri bu olsa gerek... Eşin turşu suyu atış talimlerinde bu kadar başarılı ise diğer atışlarda da hedefi aynen 12 den vurmasını bekliyoruzzzzzzzzz... Hadi enişte arkandayız

Ohhhh o pozisyon senin bu pozisyon benimmmm.... Amann sabahlar olmasın

çok sevindim kuşum inşallah çalış çalış kuşum her koşulda çalış hayırlısı olur hakkında inşallah

günaydın prensesler, ben ekim ayına transfer oldum az önce. size bu terletici yolda başarılar dilerim, tabi kendimede

evet kuşum her geçenin bir sabahı var mutlaka sen umudunu ve sabrını yitirme yeter

hiii giderik, özsütte neymiş yavvv nerelere giderik nerelere. :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…