ohhhh olmıycak bu gece benim gecem bu geceeeee benim gecem, cama vuran her damlada seni hatırlıyoruuuummmmm :)Olumsuz düşünceleri bir çıkar aklından... Herşeyin hayırlısını dile...
Evet yaaaaa, ama iyiki erkeklere kalmamış bu işler dünyanın soyunu kuruturlardı... Onlar da nerede bizdeki yürek
Geçmiş olsun canım, görünmez kaza dedikleri bu olsa gerek... Eşin turşu suyu atış talimlerinde bu kadar başarılı ise diğer atışlarda da hedefi aynen 12 den vurmasını bekliyoruzzzzzzzzz... Hadi enişte arkandayız
Ohhhh o pozisyon senin bu pozisyon benimmmm.... Amann sabahlar olmasın
yiyom zatenn.. amaç beraber yemek tatlım...afiyet olsun kuşum sen ye
canım cahilliğimden soruyorum sen bunu kan testi vererekmi öğrendin doktor mu istedi yani diyorum yumurta çatlaması olmazza kist oluyor ya bunu erken öğrenebiliyormuyuz kafam karıştı ya bi bacını aydınlat hahiii giderik, özsütte neymiş yavvv nerelere giderik nerelere. :):)
inşallah hepimiz kalırızda sonra hamilelik günü sayıp hafta belirtilerimizin konuşuruz spalarımızınyiyom zatenn.. amaç beraber yemek tatlım...
amin canım...hakkımızda hayırlısııı :)inşallah hepimiz kalırızda sonra hamilelik günü sayıp hafta belirtilerimizin konuşuruz spalarımızın
bacım şimdi soyle bazı kişilerde misalen ben yumurtalar zamanında catlamadıgı için veriyo hormonu o hormonda klomen, sonrada patlatıyo bi igne ama işte bazı yumurtalar inatcı oluyor ve o iğne ilede catlamıyor. catlamaz ise ya adetle atılıyor ya da kist oluyor. kist de bildigin uzere gebeliğin en buyuk dusmanı. şimdi ben bu ay iğne oldum iki tane yumurtam vardı sol taraf catlamıs sag kalmıs oyle. doktorumda catlıcakmı catlamıcakmı bi bakmak amaclı progesteron yaptırdı, bu hormonda yumurtanın catlama zamanı yukseliyor benimki 31 cıkmıs. ilk adetinde düşük oluyor yumurta olusumu ile birlikte yukseliyor ve catlama zamanıda iyice tavan yapıyor.canım cahilliğimden soruyorum sen bunu kan testi vererekmi öğrendin doktor mu istedi yani diyorum yumurta çatlaması olmazza kist oluyor ya bunu erken öğrenebiliyormuyuz kafam karıştı ya bi bacını aydınlat ha
sağol kuşum aydınlattığın için benim geçen ay kistim olmuştu doktorum çatlamayan yumurtadan dedi bende yine tekrarlamasından korkuyorum sonra kontrole gittim 3. gün gitmiş herşey yolunda dedi de fazla soramadım biraz sorunlu gibi bize iyisi düşmüyor zaten tekrar olmasından korkuyorum ama olunca oluyo bunun bi çaresi yok herhaldebacım şimdi soyle bazı kişilerde misalen ben yumurtalar zamanında catlamadıgı için veriyo hormonu o hormonda klomen, sonrada patlatıyo bi igne ama işte bazı yumurtalar inatcı oluyor ve o iğne ilede catlamıyor. catlamaz ise ya adetle atılıyor ya da kist oluyor. kist de bildigin uzere gebeliğin en buyuk dusmanı. şimdi ben bu ay iğne oldum iki tane yumurtam vardı sol taraf catlamıs sag kalmıs oyle. doktorumda catlıcakmı catlamıcakmı bi bakmak amaclı progesteron yaptırdı, bu hormonda yumurtanın catlama zamanı yukseliyor benimki 31 cıkmıs. ilk adetinde düşük oluyor yumurta olusumu ile birlikte yukseliyor ve catlama zamanıda iyice tavan yapıyor.
cahillik ne demek yavrum ya bizde yasayarak ogrendik bunları. sagolsun bide doktorum cok acıklma yapar bide sanırım ben cok soruyorum adam artık gardını alıyo :) cenele dovuyom adamı yani.
sen zaten kontrole gidiyorsan yumurta takibin yapıyor ise doktorun catladı catlmadı soyler zaten. catlamaz ise bekle der veya bu testi yapar.
ya adetin dimi ben 21. gün gidip veya hangi günse doktora bi bak diyebilirmiyim kızlar
ohhhh olmıycak bu gece benim gecem bu geceeeee benim gecem, cama vuran her damlada seni hatırlıyoruuuummmmm :)
çook sevindim, çalş çalış, bize öğrettiğin her pozisyonu dene, sakın birini bile atlama.. sen şimdi den de ceviz bal fındık emeye basla, gece cok lazım olacak...KIZZZLAAAARRRR MÜJDEEEEEEEEE :):)
doktorum aradı şimdi progesteron cok yuksek cıkmıs bu bizim için cok iyi haber o catlamayan yumurtam yumurtam catladı dun veya bugun cok mutluyum yaaaa.
bu da demek oluyorki kist olmıcak ve bebek için sansım daha devam ediyor.
deli gibi calısıcam bu akşam.
kız ben anlamadım doktor dedi, nasıl anlıyım ben onu, yani dun verdim kanı ben ayın 1 inde adet olmustum 21 gund egil. benim doktor oyle cok gunlu munlu calısmaz, diyomya size bana adetine kadar hiç kesme ilişkini dedi diye.
yirim kız seni slogana bak :)Beni mi hatırlıyorsun yavriimmm, ben geleyim diyeceğim ama senin işine yarayacak şey yok bende
Filluk(türk) , övün, çalış, güven... Sana bu günlük slogan buldum
kuzum senin doktor rus yada romen filen mi :) onlarda ki oranlar yüksekmiş ya böyle, ama severim böyle entel dantel tipleri aferim... kocisini de hizalayacak bu gidişle...kız ben anlamadım doktor dedi, nasıl anlıyım ben onu, yani dun verdim kanı ben ayın 1 inde adet olmustum 21 gund egil. benim doktor oyle cok gunlu munlu calısmaz, diyomya size bana adetine kadar hiç kesme ilişkini dedi diye.
İŞLEYEN DEMİR PAS TUTMAZMIŞ kocacım diycen çağıracan yanınayirim kız seni slogana bak :)
bak en temizini diyorum sana, bu ayı es gec artık eger adet olmazsan zafer senindir zaten olursanda adetin ikinci gunu git soktora de ki bu ay yumurta takibimi yapmanızı istiyorum de o seni ona gore yonlendirecektir.ya adetin dimi ben 21. gün gidip veya hangi günse doktora bi bak diyebilirmiyim kızlar
ya aslına bakarsan herif iki hastanede calısıyo kuyruk kuyruk yetişemiyo ama beni coks eviyo bekide bu sebeple her sekilde ulasabiliyorum tahliller için arıyo falan bilmiyorum herkeze karsı boylemi, ooo bnm guzel hastam gelmiş diyo seviyom doktorumu bende. evet bi entellikte var yanikuzum senin doktor rus yada romen filen mi :) onlarda ki oranlar yüksekmiş ya böyle, ama severim böyle entel dantel tipleri aferim... kocisini de hizalayacak bu gidişle...
yok dememe gerek yok zaten aradım dedim doktor aradı boyle boyle dedi heee dedi iyi o zaman ben oglen dısardan saglam yiyim akşama calıscaz dedi. yani adam artık biliyo gununu, gunu oldugundada ben eve gidiyom yemek yiyoz bizimki kayboluyo dusunu alıyo temizleniyo bornozu ile geliyo koltuga az tv snr iş :)İŞLEYEN DEMİR PAS TUTMAZMIŞ kocacım diycen çağıracan yanına
kız benimde aklımdan gecmedi desem yalan olur dedim iki dakka gidiyim bi kan veriyim ama sonrada size takıldım vazgectim. gerek yok daha cok var adetimeBende bu sabah test yaptım adetime daha 4 gün var tabikide negatif meragin sonu bu olsa gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?