kız benimde aklımdan gecmedi desem yalan olur dedim iki dakka gidiyim bi kan veriyim ama sonrada size takıldım vazgectim. gerek yok daha cok var adetime
tamam kuşum öyle yaparım kız seni sevmeyen ölsün ben bile görmeden sevdim için dışın birya aslına bakarsan herif iki hastanede calısıyo kuyruk kuyruk yetişemiyo ama beni coks eviyo bekide bu sebeple her sekilde ulasabiliyorum tahliller için arıyo falan bilmiyorum herkeze karsı boylemi, ooo bnm guzel hastam gelmiş diyo seviyom doktorumu bende. evet bi entellikte var yani
kuşum erken daha bence gününü bekle ne olacaksa o olacak zaten ama insan deli gibi merak ediyor dimiBende bu sabah test yaptım adetime daha 4 gün var tabikide negatif meragin sonu bu olsa gerek
Bende bu sabah test yaptım adetime daha 4 gün var tabikide negatif meragin sonu bu olsa gerek
kız benimde aklımdan gecmedi desem yalan olur dedim iki dakka gidiyim bi kan veriyim ama sonrada size takıldım vazgectim. gerek yok daha cok var adetime
ama erken olabilir, adete 4 gün var diyorsun belki de 4 den fazla gün vardır, belli olmuyor ki bu günler..Bana bile erken ilk hamileliğimi adetime 1 gün kala öğrendim o da silik çıkmıştı
Günaydın hanımlar. Çok sancım var uyutmadı beni. Gelip gelip gidiyo.kasıklarıma sağlısollu batıyo bişiler. Acaba Daha yerleşemddi mi sıpa
ama erken olabilir, adete 4 gün var diyorsun belki de 4 den fazla gün vardır, belli olmuyor ki bu günler..
kuşum erken daha bence gününü bekle ne olacaksa o olacak zaten ama insan deli gibi merak ediyor dimi
Buradan bağırıyoruz adet geçmeden test falan yok diye... Amaaaaa yokkkkk erkenden kendimizi strese sokup günlerimizi zehir etmezsek olmuyor... Erken daha canım seninde bildiğin gibi erkennnnnnnnnnn
İyi düşünmüşsün canım aklın yolu bir demiiii, adet günü yaptırırsın en doğrusu biliyonnnn
Buradan bağırıyoruz adet geçmeden test falan yok diye... Amaaaaa yokkkkk erkenden kendimizi strese sokup günlerimizi zehir etmezsek olmuyor... Erken daha canım seninde bildiğin gibi erkennnnnnnnnnn
İyi düşünmüşsün canım aklın yolu bir demiiii, adet günü yaptırırsın en doğrusu biliyonnnn
Buradan bağırıyoruz adet geçmeden test falan yok diye... Amaaaaa yokkkkk erkenden kendimizi strese sokup günlerimizi zehir etmezsek olmuyor... Erken daha canım seninde bildiğin gibi erkennnnnnnnnnnQUOTE]
Erken ama napalım dayanamıyorum bazen
Anlıyorum bebeğim ama bile bile kendimize gol atıyoruz... Ona üzülüyorum yaaaa...
Birde belirti ağır basıyor ilk hamileliğimi de olmuştu onda yaptım işte ama erken yani haklisin
şu klomeni bi ben kullanmadım galiba, çok heves ediyorum ama drum kullandırmıyor, sana gerek yok otur oturduğun yere diyor.Eylulde yok ama belki ekimde....klomene basladim bakalim artik...
dün misafirim vardı bacım, nerdeeee, ama yumurtlama dönemi geçince benim de isteğim kalmıyor, görev gibi oluyor seyreltiyorum baya...Kızlar dün gece çok hareketli ve bereketli geçti herhalde kimseden ses çıkmıyor...
Dermansız mı kaldınız güzellerrrrr...
inşallah canım sen doktor kontrolündesin dimi canımCanım biz o belirtileri beynimizde yaratıyoruz yada aslında her ay oluyor ama biz kendimizi dinlemediğimizden fark etmiyorduk. Geçen ay kesin hamileyim diyordum malum belirtiler yüzünde hatta kan tahlilini adetime 1 gün varken yaptırdım hani kesin hamileyim ya o havalarda sonucu okuduğumda neler hissettiğimi anlatmama gerek yoktur sanırım... Ve ertesi gün adet oldum...
Ama 12 Ekimde adet olmayacağım Allah izin verirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?