senin bat nezaman canımdün misafirim vardı bacım, nerdeeee, ama yumurtlama dönemi geçince benim de isteğim kalmıyor, görev gibi oluyor seyreltiyorum baya...
Canım biz o belirtileri beynimizde yaratıyoruz yada aslında her ay oluyor ama biz kendimizi dinlemediğimizden fark etmiyorduk. Geçen ay kesin hamileyim diyordum malum belirtiler yüzünde hatta kan tahlilini adetime 1 gün varken yaptırdım hani kesin hamileyim ya o havalarda sonucu okuduğumda neler hissettiğimi anlatmama gerek yoktur sanırım... Ve ertesi gün adet oldum...
Ama 12 Ekimde adet olmayacağım Allah izin verirse
ne diyorum size su yumurtaya takılmayın yaaaaaaaaaadün misafirim vardı bacım, nerdeeee, ama yumurtlama dönemi geçince benim de isteğim kalmıyor, görev gibi oluyor seyreltiyorum baya...
aynen gülüm ya ben de bu ay onu deniyorum hiç yumurtlama günüme bakmadım bileValla kızlar onu bunu bilmem de eskilere bakın yığınla çocukları var. O kadar imkansızlıklar içinde kalabalığın içinde yapmışlar çocukları. Hepsinin yumurtlama gününe denk gelme olasılığı yok denecek kadar az kanımca. Aylardır yumurtlama dönemi tam gaz çalışıp sonra bıraktık ne oldu? Sonuç koca bir hüsran!
Bu ay taktik değiştiriyorum. Dün başladım adetin 7. günüydü. Bir sonraki adetim başlayana kadar gün aşırı sevişcem doyasıyaHem de diz dirsek pozisyonunda.
ne güzel bir güne başlangıçKIZZZLAAAARRRR MÜJDEEEEEEEEE :):)
doktorum aradı şimdi progesteron cok yuksek cıkmıs bu bizim için cok iyi haber o catlamayan yumurtam yumurtam catladı dun veya bugun cok mutluyum yaaaa.
bu da demek oluyorki kist olmıcak ve bebek için sansım daha devam ediyor.
deli gibi calısıcam bu akşam.
aynen ben de adet bitişinden başlangıcına kadar gün aşırı.Valla kızlar onu bunu bilmem de eskilere bakın yığınla çocukları var. O kadar imkansızlıklar içinde kalabalığın içinde yapmışlar çocukları. Hepsinin yumurtlama gününe denk gelme olasılığı yok denecek kadar az kanımca. Aylardır yumurtlama dönemi tam gaz çalışıp sonra bıraktık ne oldu? Sonuç koca bir hüsran!
Bu ay taktik değiştiriyorum. Dün başladım adetin 7. günüydü. Bir sonraki adetim başlayana kadar gün aşırı sevişcem doyasıyaHem de diz dirsek pozisyonunda.
Vayyy o nasıl olacak kız?Valla kızlar onu bunu bilmem de eskilere bakın yığınla çocukları var. O kadar imkansızlıklar içinde kalabalığın içinde yapmışlar çocukları. Hepsinin yumurtlama gününe denk gelme olasılığı yok denecek kadar az kanımca. Aylardır yumurtlama dönemi tam gaz çalışıp sonra bıraktık ne oldu? Sonuç koca bir hüsran!
sana herseferinde nirvanaya cık 10 kere yap demiyozya, gun asırı bir kere. buda bi hos anamVayyy o nasıl olacak kız?Yorgunluktan telef olursunuz ben henüz günaşırı 4 kere yapamadım bile. 3. De pilim bitiyor. Siz ne yiyip içiyonuz beee
yuru beeeeeeee kim tutar seni, benim savunmama geliyonuz dimi.Valla kızlar onu bunu bilmem de eskilere bakın yığınla çocukları var. O kadar imkansızlıklar içinde kalabalığın içinde yapmışlar çocukları. Hepsinin yumurtlama gününe denk gelme olasılığı yok denecek kadar az kanımca. Aylardır yumurtlama dönemi tam gaz çalışıp sonra bıraktık ne oldu? Sonuç koca bir hüsran!
27 eylül, şafak 9.. dört gözle bekliyorum... beklemek çok sıkıcuı..senin bat nezaman canım
ayyyyyyyyyyyyyyyy katulıyorum sozsuz hemde.keşke bugün cuma olsaydı
yaaaa inşallah olur da bosa gitmez hormoncuklarım. yazık kıııızzz her ay tavan yapıp yapıp geri cekiliyorlar.ne güzel bir güne başlangıç
Tebrikler.
Al bir enerji patlaması yaşayan gebe adayı dahaaynen ben de adet bitişinden başlangıcına kadar gün aşırı.
Belli bu ay tavan yapacak sonra orda kalıp hep yüksek kalacak beee bebiiis.yaaaa inşallah olur da bosa gitmez hormoncuklarım. yazık kıııızzz her ay tavan yapıp yapıp geri cekiliyorlar.
sözsüz??ayyyyyyyyyyyyyyyy katulıyorum sozsuz hemde.
ben de senin neden bu kadar yorulduğunu anlamadım açıkçası :) ne var kız onda? iki günde bir az bile :)Al bir enerji patlaması yaşayan gebe adayı dahakuZular nasıl yaa günaşırı ayda nerden baksan 10-15 ilişki demek
Vücut nasıl dayanır beee. Insan işe güce gidemez. Bunu nasıl beceriyosunuuuuz
ya ama canım istemiyor o zaman naapçaz kuru kuru mu olcak, alla alla... öyle gelemem ben.. zaten ben istemesem benim herifin aklının işi değil, ama sonraki yumoş haftama yıllık iznimi almak istiyom yaa, yorulmadan canım ne zaman isterse yapsak fen aolmaz..ne diyorum size su yumurtaya takılmayın yaaaaaaaaaa
sonsuz demek istemişim yavvv anla sende haaa ne anlayıssızsın yavsözsüz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?