2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Yok tatlim bu kafamiza takipta olacak bir belirti degil kasik agrisi gogus agrisi yok batma yok sizlama ben bunlari ilk hamileligimde de yasamadim simdi yok olsada adete yakin oldugum icin ona yorarim ancak ilk hamileligimde yasadigim ve daha once ve sonra hic olmamis olan bisi var aklima takilan o yoksa başka bişi takmam rahatim

Valla kızlar onu bunu bilmem de eskilere bakın yığınla çocukları var. O kadar imkansızlıklar içinde kalabalığın içinde yapmışlar çocukları. Hepsinin yumurtlama gününe denk gelme olasılığı yok denecek kadar az kanımca. Aylardır yumurtlama dönemi tam gaz çalışıp sonra bıraktık ne oldu? Sonuç koca bir hüsran!
Bu ay taktik değiştiriyorum. Dün başladım adetin 7. günüydü. Bir sonraki adetim başlayana kadar gün aşırı sevişcem doyasıyaHem de diz dirsek pozisyonunda.

aynen gülüm ya ben de bu ay onu deniyorum hiç yumurtlama günüme bakmadım bile

ne güzel bir güne başlangıç
Tebrikler.

aynen ben de adet bitişinden başlangıcına kadar gün aşırı.

Vayyy o nasıl olacak kız? Yorgunluktan telef olursunuz ben henüz günaşırı 4 kere yapamadım bile. 3. De pilim bitiyor. Siz ne yiyip içiyonuz beee

yuru beeeeeeee kim tutar seni, benim savunmama geliyonuz dimi.

yaaaa inşallah olur da bosa gitmez hormoncuklarım. yazık kıııızzz her ay tavan yapıp yapıp geri cekiliyorlar.
Belli bu ay tavan yapacak sonra orda kalıp hep yüksek kalacak beee bebiiis.hissediyorum bu ay senin ayin olacak.
Turk öğün çalış güven

Al bir enerji patlaması yaşayan gebe adayı dahakuZular nasıl yaa günaşırı ayda nerden baksan 10-15 ilişki demek
Vücut nasıl dayanır beee. Insan işe güce gidemez. Bunu nasıl beceriyosunuuuuz
ben de senin neden bu kadar yorulduğunu anlamadım açıkçası :) ne var kız onda? iki günde bir az bile :)

ne diyorum size su yumurtaya takılmayın yaaaaaaaaaa
ya ama canım istemiyor o zaman naapçaz kuru kuru mu olcak, alla alla... öyle gelemem ben.. zaten ben istemesem benim herifin aklının işi değil, ama sonraki yumoş haftama yıllık iznimi almak istiyom yaa, yorulmadan canım ne zaman isterse yapsak fen aolmaz..

artık dz dirsek mi olur, amuda kalkma m olur, banyo da mı olur bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…