2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Kızlar bilinçaltı rüyası da olabilir ama sonuçta güzel bir rüya gördüm.
Dün gece rüyamda B-hcg negatif çıkmış ama karnım hafif şişmiş. Derken bir bakmışım gebeymisim. B-hcg negatif nasıl olur, hadi oldu 7 aylık olmuşum nasıl doğum başlar derken doğum sancıları başlıyor. Hemen pırt diye azıcık ağrı ile doguruveriyorum. O da nesi 1.5 yaşlarında erkek çocuk çıkartıyorum. O da nesi sıpa konuşmaya başlıyor,Yürüyor hemen. çok zeki fırlama bişey. Kocamla alıp dışarı çıkıyoruz gezerek eve gidiyoruz.

buna takılmasan hep. bak ben iğnelerden dolyı hep kuru kuru oluyom ama artık formulunu buldum daha cok sevdiriyom kendimi napıyım. olmadı kuru kuru olsun herseye razıyım ben artıkın.

yok senin götünde degil komple acıkta kalmıssın, ya da yatmadna once yemek yediysen o olmustur.

yok senin götünde degil komple acıkta kalmıssın, ya da yatmadna once yemek yediysen o olmustur.
Ne açığı ayol 2 gün önce desen olurdu da artık pike üstüne battaniye ekledik. O biraz zor.
Yemekse söylemesi ayıp fırında levrek idi erken yedik.
Amaan ne güzel işte filan de yav

şu klomeni bi ben kullanmadım galiba, çok heves ediyorum ama drum kullandırmıyor, sana gerek yok otur oturduğun yere diyor.
Doktor bana 1 yildan once tedaviye baslamiyorum ama istiyorsunuz diye basladim dedi...yumurtlama cogaltici bir sey faydasini gorurum umarim cunku gorunurde bi rahatsizligim yok prolaktinim iyi durumda...ben daha fazla denemek istemiyorum çünkü. ..

Iste bak benim gibisin . Ayda 3 kere zor oluyor yaaaa. Yumurtlama zamanı o da . Daha fazlası çok zor be ya. Izin falan da alamayız ailecek. Nasıl olcak bilemedim.

Kızlar bu gece rüyamda annemin ölmesini çok istedim Rabbim hayırlara yazsın inşallah

kız bitmedi hiç bi reglim bu kadar uzun gelmemişti. halbuki hep 7 gün sürer. yarın bitiyo cumartesi de ağdaya gidiyorum. sonra bütün ay ful çalışma :)

Canım ya benimde adet bitmek bilmiyor sanki, ben yarın çalışmalar başlarım dedim ama eşim bu akşam 4 günlük bir seyahate çıkıyor... Pazartesiye kadar bende işler kesat anlayacağınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…