- 25 Ağustos 2014
- 751
- 1.569
- 53
buna takılmasan hep. bak ben iğnelerden dolyı hep kuru kuru oluyom ama artık formulunu buldum daha cok sevdiriyom kendimi napıyım. olmadı kuru kuru olsun herseye razıyım ben artıkın.ya ama canım istemiyor o zaman naapçaz kuru kuru mu olcak, alla alla... öyle gelemem ben.. zaten ben istemesem benim herifin aklının işi değil, ama sonraki yumoş haftama yıllık iznimi almak istiyom yaa, yorulmadan canım ne zaman isterse yapsak fen aolmaz..
artık dz dirsek mi olur, amuda kalkma m olur, banyo da mı olur bilmem
yok senin götünde degil komple acıkta kalmıssın, ya da yatmadna once yemek yediysen o olmustur.Kızlar bilinçaltı rüyası da olabilir ama sonuçta güzel bir rüya gördüm.
Dün gece rüyamda B-hcg negatif çıkmış ama karnım hafif şişmiş. Derken bir bakmışım gebeymisim. B-hcg negatif nasıl olur, hadi oldu 7 aylık olmuşum nasıl doğum başlar derken doğum sancıları başlıyor. Hemen pırt diye azıcık ağrı ile doguruveriyorum. O da nesi 1.5 yaşlarında erkek çocuk çıkartıyorum. O da nesi sıpa konuşmaya başlıyor,Yürüyor hemen. çok zeki fırlama bişey. Kocamla alıp dışarı çıkıyoruz gezerek eve gidiyoruz.
Pişşşt progesteronu yüksek filluksana herseferinde nirvanaya cık 10 kere yap demiyozya, gun asırı bir kere. buda bi hos anam
Ne açığı ayol 2 gün önce desen olurdu da artık pike üstüne battaniye ekledik. O biraz zor.yok senin götünde degil komple acıkta kalmıssın, ya da yatmadna once yemek yediysen o olmustur.
bekleyeceğiz canım ya napalım ama bence sen yinede çalış27 eylül, şafak 9.. dört gözle bekliyorum... beklemek çok sıkıcuı..
canım sen ona takılma o bugün sevindirik olduNe açığı ayol 2 gün önce desen olurdu da artık pike üstüne battaniye ekledik. O biraz zor.
Yemekse söylemesi ayıp fırında levrek idi erken yedik.
Amaan ne güzel işte filan de yav
bacım seni hamile olunca (inşallah olmuştur) nasıl tutacağızyok senin götünde degil komple acıkta kalmıssın, ya da yatmadna once yemek yediysen o olmustur.
Amaniiin CoşMuş bunlar iş var ev var ne bileyim yoruluyorum. Ertesi gün iptal oluyorum.ben de senin neden bu kadar yorulduğunu anlamadım açıkçası :) ne var kız onda? iki günde bir az bile :)
Doktor bana 1 yildan once tedaviye baslamiyorum ama istiyorsunuz diye basladim dedi...yumurtlama cogaltici bir sey faydasini gorurum umarim cunku gorunurde bi rahatsizligim yok prolaktinim iyi durumda...ben daha fazla denemek istemiyorum çünkü. ..şu klomeni bi ben kullanmadım galiba, çok heves ediyorum ama drum kullandırmıyor, sana gerek yok otur oturduğun yere diyor.
Iste bak benim gibisin . Ayda 3 kere zor oluyor yaaaa. Yumurtlama zamanı o da .ya ama canım istemiyor o zaman naapçaz kuru kuru mu olcak, alla alla... öyle gelemem ben.. zaten ben istemesem benim herifin aklının işi değil, ama sonraki yumoş haftama yıllık iznimi almak istiyom yaa, yorulmadan canım ne zaman isterse yapsak fen aolmaz..
artık dz dirsek mi olur, amuda kalkma m olur, banyo da mı olur bilmem
Sağolasın. Ben de sevinci olduğunun farkındayım. Filluk neseliyken iki takılayım dedim. Sizleri seviyorum beeeeen.canım sen ona takılma o bugün sevindirik olduondan sen hayra yor hayır olsun
haaa sonsuzzzzzzzzzzzsonsuz demek istemişim yavvv anla sende haaa ne anlayıssızsın yav
kuşum senin hastalık daha bitmedimi iyimisin bugünhaaa sonsuzzzzzzzzzzz
cok alndım suanSağolasın. Ben de sevinci olduğunun farkındayım. Filluk neseliyken iki takılayım dedim. Sizleri seviyorum beeeeen.
kız bitmedi hiç bi reglim bu kadar uzun gelmemişti. halbuki hep 7 gün sürer. yarın bitiyo cumartesi de ağdaya gidiyorum. sonra bütün ay ful çalışma :)kuşum senin hastalık daha bitmedimi iyimisin bugün
inşallah bekliyorsun ya bitmez tabi tabi tertemiz olup çalışmaya başla kuşumkız bitmedi hiç bi reglim bu kadar uzun gelmemişti. halbuki hep 7 gün sürer. yarın bitiyo cumartesi de ağdaya gidiyorum. sonra bütün ay ful çalışma :)
kız bitmedi hiç bi reglim bu kadar uzun gelmemişti. halbuki hep 7 gün sürer. yarın bitiyo cumartesi de ağdaya gidiyorum. sonra bütün ay ful çalışma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?