Kızlar bu gece rüyamda annemin ölmesini çok istedim Rabbim hayırlara yazsın inşallah
anaaaammmmmmmm yok yok toplu birlik sıyırdı bunlar Allah korusun Allah gecinden versin.Kızlar bu gece rüyamda annemin ölmesini çok istedim Rabbim hayırlara yazsın inşallah
aaaa üzüldüm canım yaaCanım ya benimde adet bitmek bilmiyor sanki, ben yarın çalışmalar başlarım dedim ama eşim bu akşam 4 günlük bir seyahate çıkıyor... Pazartesiye kadar bende işler kesat anlayacağınız...
OHH şükürler olsun biliyorsun ne yapacağınKIZZZLAAAARRRR MÜJDEEEEEEEEE :):)
doktorum aradı şimdi progesteron cok yuksek cıkmıs bu bizim için cok iyi haber o catlamayan yumurtam yumurtam catladı dun veya bugun cok mutluyum yaaaa.
bu da demek oluyorki kist olmıcak ve bebek için sansım daha devam ediyor.
deli gibi calısıcam bu akşam.
Sen yazınca aklıma geldi gelsin iskender gitsin künefe totem yaptım bak ölümü gör hamile kalhiii giderik, özsütte neymiş yavvv nerelere giderik nerelere. :):)
allah seni napmasın catlak karı yaaaa, gebertcem seni haSen yazınca aklıma geldi gelsin iskender gitsin künefe totem yaptım bak ölümü gör hamile kal
Filluk alınma kıııızzzz neşeli şirin senicok alndım suan( ay ben yuzsuzum diyom da inanmıyolar, babam kızım seni konusarakmı yaptık ne oldu ya da dogunca suratınamı tukurduler arsız diyor da)
fındık fıstık oooooooooo ah bize lazım ooo:))))Vayyy o nasıl olacak kız?Yorgunluktan telef olursunuz ben henüz günaşırı 4 kere yapamadım bile. 3. De pilim bitiyor. Siz ne yiyip içiyonuz beee
banyoda su altında yapma. su sperm ve vajinaın ph ını bozuyor.ya ama canım istemiyor o zaman naapçaz kuru kuru mu olcak, alla alla... öyle gelemem ben.. zaten ben istemesem benim herifin aklının işi değil, ama sonraki yumoş haftama yıllık iznimi almak istiyom yaa, yorulmadan canım ne zaman isterse yapsak fen aolmaz..
artık dz dirsek mi olur, amuda kalkma m olur, banyo da mı olur bilmem
Şifreli konuşmayalim.OHH şükürler olsun biliyorsun ne yapacağınha gayret bugün senin şerefine bende öyle işte
domalacan diyor yaniiiiiiiiŞifreli konuşmayalim.
Merak ettim ne ?
Hiii bak o dediklerinden keçiboynuzu hariç ötekiler evde var. Keçiboynuz da marketten krema gibi nutella gibi gördüyDüm alayım bari. Artık doping yapacaz başka yolu yok.fındık fıstık oooooooooo ah bize lazım ooo:))))
muz bal ceviz falan filan. ide esime kecı boynuzu kuru basladım. valla pilimiz bitene kadar devam yapacak bişey yok.
tam unutuyorum bir hatırlatan çıkıyor. :)domalacan diyor yaniiiiiiii
tiptaki oda güzel gelmiyor ben eşime desem adam şaşar kalırtam unutuyorum bir hatırlatan çıkıyor. :)
Yahu dedik bilimsel olalım. Tiptaki adını kullanalım dedik heç kime diyos.....
bende fındık fıstığını tatlısını aldım şimdi 4 gündürde keçi boynuzu kürünü içiriyorum ztnfındık fıstık oooooooooo ah bize lazım ooo:))))
muz bal ceviz falan filan. ide esime kecı boynuzu kuru basladım. valla pilimiz bitene kadar devam yapacak bişey yok.
kızlar neler oluyor yaaaaaaa savaşa gider gibi biz aynı ekmek peynir zeytinbende fındık fıstığını tatlısını aldım şimdi 4 gündürde keçi boynuzu kürünü içiriyorum ztnaynen devammm
valla bütün imkanları kullanıyoruz cnm ne yapalım kaliteli olsunn diyekızlar neler oluyor yaaaaaaa savaşa gider gibi biz aynı ekmek peynir zeytin
Adı herneysetiptaki oda güzel gelmiyor ben eşime desem adam şaşar kalır
bak ona tamam kaliteden ödün vermeyin sakınvalla bütün imkanları kullanıyoruz cnm ne yapalım kaliteli olsunn diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?