2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Canım ya benimde adet bitmek bilmiyor sanki, ben yarın çalışmalar başlarım dedim ama eşim bu akşam 4 günlük bir seyahate çıkıyor... Pazartesiye kadar bende işler kesat anlayacağınız...
aaaa üzüldüm canım yaa allah kavuştursun hemen geçsin 4 güncük :)

OHH şükürler olsun biliyorsun ne yapacağın ha gayret bugün senin şerefine bende öyle işte

Vayyy o nasıl olacak kız? Yorgunluktan telef olursunuz ben henüz günaşırı 4 kere yapamadım bile. 3. De pilim bitiyor. Siz ne yiyip içiyonuz beee
fındık fıstık oooooooooo ah bize lazım ooo:))))
muz bal ceviz falan filan. ide esime kecı boynuzu kuru basladım. valla pilimiz bitene kadar devam yapacak bişey yok.

banyoda su altında yapma. su sperm ve vajinaın ph ını bozuyor.

muz bal ceviz falan filan. ide esime kecı boynuzu kuru basladım. valla pilimiz bitene kadar devam yapacak bişey yok.
Hiii bak o dediklerinden keçiboynuzu hariç ötekiler evde var. Keçiboynuz da marketten krema gibi nutella gibi gördüyDüm alayım bari. Artık doping yapacaz başka yolu yok.

bende fındık fıstığını tatlısını aldım şimdi 4 gündürde keçi boynuzu kürünü içiriyorum ztn aynen devammm

tiptaki oda güzel gelmiyor ben eşime desem adam şaşar kalır
Adı herneyse de burda konuştuklarımızı bizim adamlar duysa ne der ki
Acaba adamların da böyle konuştukları oluyor mu hep merak etmişimdir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…