- 25 Ağustos 2014
- 751
- 1.569
- 53
Ben dedim ki yoruluyorum günaşırı ilişki zor oluyor.kızlar neler oluyor yaaaaaaa savaşa gider gibi biz aynı ekmek peynir zeytin
ne diyecek bunlar delirmiş der konuştuklarımıza baksanaAdı herneysede burda konuştuklarımızı bizim adamlar duşa ne der ki
Acaba adamların da böyle konuştukları oluyor mu hep merak etmişimdir.
Peh olacağı buydu.kızlar o pozisyonuda dün denedim beceremedim sanki yaa anlamadımdeneyen varmı ?
maşşallahh libidolu bir hatun daha, maşallah maşallah...ben de senin neden bu kadar yorulduğunu anlamadım açıkçası :) ne var kız onda? iki günde bir az bile :)
COCUK UGRUNA FANTAZİ HAKKIMIZ BİLE YOK, NASIL BİR ADALET BU YAAAAAA,banyoda su altında yapma. su sperm ve vajinaın ph ını bozuyor.
Kendini haksızlık etmemaşşallahh libidolu bir hatun daha, maşallah maşallah...
yok anacım benden geçmiş bak bu ayki çalışmalarım 9-11-13-14-17 bu haftasonu da olur 21 ya da 22
COCUK UGRUNA FANTAZİ HAKKIMIZ BİLE YOK, NASIL BİR ADALET BU YAAAAAA,
ORHAN GENCEBAUYADAN GELSİN, BATSIN BU DÜNYAAAAAAA
Hemen etki etmez korkma canım.. benim ki 1 aydır yiyor , 1 hafta - 10 gün sonra farketmeye başladı korkma korkmaKızlar bende şimdi kocişe keçi boynuzu pekmezini söyledim tamam havaalanına giderken alırım dedi... Yaaa 4 gün yok adam ben keçiboynuzu diyorum acaba yanlış mı yapıyorum kızzzzzz... Bu filmin sonu kötü bitmesin sonra
sana yasak zaten otur oturdugun yere, 9 ay gebelik + 40 lohusa yasak sana...Kızlar ne yapmışsınız siz yaa kopmussunuz resmen hayran kaldım :) valla biz adamla kardeş olma yolunda hızla ilerliyoruz
Biz de senin yolunda ilerleyebilmek için her yol mubah dedik ve doping yapmaya karar verdik.Kızlar ne yapmışsınız siz yaa kopmussunuz resmen hayran kaldım :) valla biz adamla kardeş olma yolunda hızla ilerliyoruz
kız neyini beceremedin :)kızlar o pozisyonuda dün denedim beceremedim sanki yaa anlamadımdeneyen varmı ?
bak benşm korktuğum olmuştur, karışmış karışmııışşşşkız neyini beceremedin :)
Gerçekten 1 hafta.10 gün sonra etkisi ortaya çıktı mı?Hemen etki etmez korkma canım.. benim ki 1 aydır yiyor , 1 hafta - 10 gün sonra farketmeye başladı korkma korkma
Hemen etki etmez korkma canım.. benim ki 1 aydır yiyor , 1 hafta - 10 gün sonra farketmeye başladı korkma korkma
ahahahahabak benşm korktuğum olmuştur, karışmış karışmııışşşş
Senin korktuğun ne? Karışan ne?bak benşm korktuğum olmuştur, karışmış karışmııışşşş
kızzzz deme öylebak benşm korktuğum olmuştur, karışmış karışmııışşşş
ahahaha evettt kritikkkİyi bari tohumları kendim ekip meyveyi başkasına yedirmeyeyim değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?