yok çantamda tırsıyorum açıkcası cesaretimi toplasam ah bicanım test yapmadın dimi
gerçekten 10 kutumu aldın allah iyiliğini versin gülmekten yazamıyorum ya gözlerimden yaş geldi senin ve kadının profilini düşünüyorumdaaaaaaaaaaaaaahahahaha :):) suan gulme krizi geciriyorum sesli guluyorum. delirdim delirdik deliriyoruz ahahaha :) en son eczaneye girip bana 10 kutu gebelik testi dedigimde kadın suratıma tuhaf tuhaf bakmıstı o geldi aklıma :):)
masalı cağır gelsin yapsın akşam mı yapacan sabahmı ben taktım bunayok çantamda tırsıyorum açıkcası cesaretimi toplasam ah bi
burdayım şekerim ama tuhaflaştım kızlar testim pozitif çıkarsa bütün sayfalar benim yazılarla dolar herhalbanada yoldaşım selda cevap vermiyor küstümmmmm
aldım vallahi yaptın mı yaptım bunu ben :) sabah akşam test yaptım kafayı yedik, sonra eşim kullanılmamıs olanları bile 13. kattan asagı attı sinirlenip :):)gerçekten 10 kutumu aldın allah iyiliğini versin gülmekten yazamıyorum ya gözlerimden yaş geldi senin ve kadının profilini düşünüyorumdaaaaaaaaaaaaa
suan yaptın mı ?burdayım şekerim ama tuhaflaştım kızlar testim pozitif çıkarsa bütün sayfalar benim yazılarla dolar herhal
canım fortune diye bi marka aldım 4 tlmasalı cağır gelsin yapsın akşam mı yapacan sabahmı ben taktım buna
KIZLAR GERÇEK HANGİSİ DAHA DOĞRU OLUR BİRDEN ÖNERDİĞİNİZ BİR MARKA VARMI DENEĞİNİZ
hala yapmadım ama illaki çıkıcak sonuç değilmi kızlar 10 dk sonra bekleyin beni ama dua edin bana lütfen herkesin duasını yürekten istiyorumsuan yaptın mı ?
O BOŞ BAKIŞI ÇOK İYİ BİLİYORUM BANA DA ÖYLE BAKMIŞTI ECZACININ BİRİ, NE BAKIYON VER İŞTE Dİ Mİ :)))ahahahaha :):) suan gulme krizi geciriyorum sesli guluyorum. delirdim delirdik deliriyoruz ahahaha :) en son eczaneye girip bana 10 kutu gebelik testi dedigimde kadın suratıma tuhaf tuhaf bakmıstı o geldi aklıma :):)
Tamam son karar, sabah yap varsa garanti çıkar arkadaşım... delirme sen kıyamam sanaaaaaa, inşallah güzel haberlerle gelcanım ya bende iyiyim yarın günüm bekliyorum masal sonunda delirtti ama neyse yapacak bir şey yok
Rabbim gönlüe göre, hayırlısı neyse onu versin inşallah.. (Amiiinnnn)hala yapmadım ama illaki çıkıcak sonuç değilmi kızlar 10 dk sonra bekleyin beni ama dua edin bana lütfen herkesin duasını yürekten istiyorum
allah hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin arkadaşım ALLAH İSTEYEN KUCAĞI BOŞ OLAN BÜTÜN KADINLARA BU GÜZEL DUYGUYU HAYIRLISIYLA ACISINI GÖSTERMEDEN TADDIRSINhala yapmadım ama illaki çıkıcak sonuç değilmi kızlar 10 dk sonra bekleyin beni ama dua edin bana lütfen herkesin duasını yürekten istiyorum
canım ya bende iyiyim yarın günüm bekliyorum masal sonunda delirtti ama neyse yapacak bir şey yok
Bn 3 unnde regl oldm yumurtlama gununu hesaplymyrm yardmci olrmusngörmedim bebeğim sorunu filen özür, en azından kendi adıma özür....
adet dongun ne arkadasımBn 3 unnde regl oldm yumurtlama gununu hesaplymyrm yardmci olrmusn
canım 3 ağustos yanlış anlamadım dimi senin yumurtlama günün geçmiştir ben en son 2 sinde oldum adet olacam nerdeyseBn 3 unnde regl oldm yumurtlama gununu hesaplymyrm yardmci olrmusn
yumurtlama günü değişiklik gösterr canım düzenli adet görüyorsan 28 gün yani oda adetin 14.gününe denk gelir ...bence dr takibinde yapmalısın..büyük ihtimalle yumurtlama tarihin geçtiiiBn 3 unnde regl oldm yumurtlama gununu hesaplymyrm yardmci olrmusn
bence düşünmemeye çalış..ona odaklandın mı sonuç hüsran oluyor.bence beklemelisin...yada en yakın hastaneye doğru gitmelisinO tarihlerde girdum hayirli haberler bklyorum bu ay sıkı calismalar yaptik iki gundur derin uykudaym bugunde mide bulantm vardi sık idrara cikiyom test alsammi dye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?