2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

ahahahaha :):) suan gulme krizi geciriyorum sesli guluyorum. delirdim delirdik deliriyoruz ahahaha :) en son eczaneye girip bana 10 kutu gebelik testi dedigimde kadın suratıma tuhaf tuhaf bakmıstı o geldi aklıma :):)
gerçekten 10 kutumu aldın allah iyiliğini versin gülmekten yazamıyorum ya gözlerimden yaş geldi senin ve kadının profilini düşünüyorumdaaaaaaaaaaaaa

gerçekten 10 kutumu aldın allah iyiliğini versin gülmekten yazamıyorum ya gözlerimden yaş geldi senin ve kadının profilini düşünüyorumdaaaaaaaaaaaaa
aldım vallahi yaptın mı yaptım bunu ben :) sabah akşam test yaptım kafayı yedik, sonra eşim kullanılmamıs olanları bile 13. kattan asagı attı sinirlenip :):)

ahahahaha :):) suan gulme krizi geciriyorum sesli guluyorum. delirdim delirdik deliriyoruz ahahaha :) en son eczaneye girip bana 10 kutu gebelik testi dedigimde kadın suratıma tuhaf tuhaf bakmıstı o geldi aklıma :):)
O BOŞ BAKIŞI ÇOK İYİ BİLİYORUM BANA DA ÖYLE BAKMIŞTI ECZACININ BİRİ, NE BAKIYON VER İŞTE Dİ Mİ :)))

canım ya bende iyiyim yarın günüm bekliyorum masal sonunda delirtti ama neyse yapacak bir şey yok
Tamam son karar, sabah yap varsa garanti çıkar arkadaşım... delirme sen kıyamam sanaaaaaa, inşallah güzel haberlerle gel

hala yapmadım ama illaki çıkıcak sonuç değilmi kızlar 10 dk sonra bekleyin beni ama dua edin bana lütfen herkesin duasını yürekten istiyorum
Rabbim gönlüe göre, hayırlısı neyse onu versin inşallah.. (Amiiinnnn)

hala yapmadım ama illaki çıkıcak sonuç değilmi kızlar 10 dk sonra bekleyin beni ama dua edin bana lütfen herkesin duasını yürekten istiyorum
allah hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin arkadaşım ALLAH İSTEYEN KUCAĞI BOŞ OLAN BÜTÜN KADINLARA BU GÜZEL DUYGUYU HAYIRLISIYLA ACISINI GÖSTERMEDEN TADDIRSIN

Bn 3 unnde regl oldm yumurtlama gununu hesaplymyrm yardmci olrmusn
yumurtlama günü değişiklik gösterr canım düzenli adet görüyorsan 28 gün yani oda adetin 14.gününe denk gelir ...bence dr takibinde yapmalısın..büyük ihtimalle yumurtlama tarihin geçtiii

O tarihlerde girdum hayirli haberler bklyorum bu ay sıkı calismalar yaptik iki gundur derin uykudaym bugunde mide bulantm vardi sık idrara cikiyom test alsammi dye dusunuyorum

O tarihlerde girdum hayirli haberler bklyorum bu ay sıkı calismalar yaptik iki gundur derin uykudaym bugunde mide bulantm vardi sık idrara cikiyom test alsammi dye dusunuyorum
bence düşünmemeye çalış..ona odaklandın mı sonuç hüsran oluyor.bence beklemelisin...yada en yakın hastaneye doğru gitmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…