delikler karışmış sanırım :):):)Senin korktuğun ne? Karışan ne?
Ciddi soruyorum gercekten anlamadım.
yarın görüşürüüüzzzz, kendine ii bakben kaçar kızlar herkeze iyi akşamlarrrrrrr öpüldünüz çok
kız uygulama kısmını becerdimde sonrasında bekledim biraz sonrada yüzüstü uyudum ama sabah wcye gittiğimde hepsi çıktı normal pozisyonda öyle olmuyodukız neyini beceremedin :)
normal pozisyonda wc de çıkmıyo muydu ? :Okız uygulama kısmını becerdimde sonrasında bekledim biraz sonrada yüzüstü uyudum ama sabah wcye gittiğimde hepsi çıktı normal pozisyonda öyle olmuyodu
aaahhaahaa o kadarda değil cnm karışıklık yok :) sadece sabah hepsi çıktı wcye gittiğimde onu anlamadım niye öyle oldubak benşm korktuğum olmuştur, karışmış karışmııışşşş
yok cnm yaa bunda böyle olursa bu ayda boşa gider ben o pozisyonu tutmadım peknormal pozisyonda wc de çıkmıyo muydu ? :O
yok cnm yaa bunda böyle olursa bu ayda boşa gider ben o pozisyonu tutmadım pek
aynen valla doğru söylüyosun uygulamalı olarak daha net anladım bunuKız eskiden pozisyon mu varmış yat aşağı :)
kızlar o pozisyonuda dün denedim beceremedim sanki yaa anlamadımdeneyen varmı ?
aman ben hamıle kalayımda isterse kardes olalım cok da fifiKızlar ne yapmışsınız siz yaa kopmussunuz resmen hayran kaldım :) valla biz adamla kardeş olma yolunda hızla ilerliyoruz
akacak kan damarda durmaz:):) 1 saat bıle uyumussan o sekılde ıcındeyken yeterlı sabah cıkması cok normal. sonucta yercekımı dıye bırsey var ayrıca rahımın dısarı acılan agzı var yanı tabı cıkacak. belkı kocişin o sekılde sey edince daha cok hosuna gıtmıstır daha cok fışkırtmıştır:))))) belkı de ondan sana dısarı cok cıktı gıbı gelmıstır.yok cnm yaa bunda böyle olursa bu ayda boşa gider ben o pozisyonu tutmadım pek
Hahahha bence sen de yanında git canım...Allah korusun bi kazaya maruz kalmasın sonra...töbe tövbeee yaaaaKızlar bende şimdi kocişe keçi boynuzu pekmezini söyledim tamam havaalanına giderken alırım dedi... Yaaa 4 gün yok adam ben keçiboynuzu diyorum acaba yanlış mı yapıyorum kızzzzzz... Bu filmin sonu kötü bitmesin sonra
aman ben hamıle kalayımda isterse kardes olalım cok da fifi
:) inşlh cnm dediğin gibi olurda bi faydasını görürüm ben hamile kalayımda hoşunamı gidiyo napıyosa yapsınakacak kan damarda durmaz:):) 1 saat bıle uyumussan o sekılde ıcındeyken yeterlı sabah cıkması cok normal. sonucta yercekımı dıye bırsey var ayrıca rahımın dısarı acılan agzı var yanı tabı cıkacak. belkı kocişin o sekılde sey edince daha cok hosuna gıtmıstır daha cok fışkırtmıştır:))))) belkı de ondan sana dısarı cok cıktı gıbı gelmıstır.
canım yeni hamilesin hormonların değişiyor tabi ondandır takma uzat yat işte rahat rahatDeme yaa benim gecelerim çok renkliydi ne oldu bilmem adamda şokta bende ben duramazdim şimdi en ufak bir kıpırtı dahi yok sanırım sipa kıskanç olacak yanasamiyorum adama özledim valla
Günaydıınnn :) mutlu ve güzel bi gün olsunkızlar günaydınnnn ne güzel tertemiz olmuş bir hava ve günnnn ve tabi yarın tatil iki katı güzel bir gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?