2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

hadi iyi akşamlar kızlar bende kaçıyoruuummmm

Kizlar ben geldim işten gelir gelmez yaptım bi yorunlayiverin nolur böyle tuhaf benim testlerim yorumlayamiyorum .. ovi testi bu arada :)

Eklentiler

• 2014-09-18 18.01.22.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 55
kızlar o pozisyonuda dün denedim beceremedim sanki yaa anlamadım deneyen varmı ?

canım gayet guzel oluyor utana sıkıla da olsa:))
benım ılıskıye gırerken gırmesı bıraz zor oluyor o yuzden ılk once normal yoldan oturtuyoz yerıne:)) sonra ters donup devam. dırek arkamı donsem gırmez zatiiii

yok cnm yaa bunda böyle olursa bu ayda boşa gider ben o pozisyonu tutmadım pek
akacak kan damarda durmaz:):) 1 saat bıle uyumussan o sekılde ıcındeyken yeterlı sabah cıkması cok normal. sonucta yercekımı dıye bırsey var ayrıca rahımın dısarı acılan agzı var yanı tabı cıkacak. belkı kocişin o sekılde sey edince daha cok hosuna gıtmıstır daha cok fışkırtmıştır:))))) belkı de ondan sana dısarı cok cıktı gıbı gelmıstır.

Hahahha bence sen de yanında git canım...Allah korusun bi kazaya maruz kalmasın sonra...töbe tövbeee yaaaa

aman ben hamıle kalayımda isterse kardes olalım cok da fifi

Deme yaa benim gecelerim çok renkliydi ne oldu bilmem adamda şokta bende ben duramazdim şimdi en ufak bir kıpırtı dahi yok sanırım sipa kıskanç olacak yanasamiyorum adama özledim valla

Reactions: tzm
:) inşlh cnm dediğin gibi olurda bi faydasını görürüm ben hamile kalayımda hoşunamı gidiyo napıyosa yapsın

kızlar 22 gün önceydi SAT... (28 ağ)

sizce şimdi kan testi istesem çıkar mı ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…