Cnm adet döngüne bağlı kaç günde bi adet oluyosun ?kızlar 22 gün önceydi SAT... (28 ağ)
sizce şimdi kan testi istesem çıkar mı ki...
Günaydıınnn :) mutlu ve güzel bi gün olsun
kızlar günaydınnnn ne güzel tertemiz olmuş bir hava ve günnnn ve tabi yarın tatil iki katı güzel bir gün
Cnm adet döngüne bağlı kaç günde bi adet oluyosun ?
bekleme neden bekliyorsun ki gelmezde hayırlı haberler alırsın inşallahGunaydinnn:)
Bugun ya da yarin regl olmayi bekliyorum ama yine de guzel bir gun olsunnn
bende yaptım bu ay o karışımı istersen biraz daha bekle canımortalama 27 canım :/ ama değişebiliyor... tarcın bal çörekotuna başladığımda 27 oldu geçen ay, bu ay da o civarı olabilir, karnım içinde harp var sanki şu an..
amin kuşum amin ilk başlarda evet ama sonra uyumadı gitti eşek spasııııııgunaydın, gunaydııınnnn, benim minik aşkım gunaydııınnn gunaydın sanaaaa :) bu reklama bayılıyorum.
sizede gunaydın kıssslarrr, bir sabah uyanıp boyle sarkıları bebişe soylemeyi nasip etsin Rabbim.
Cnm kan testinde belki çıkar ama idrar testi için erken görünüyorortalama 27 canım :/ ama değişebiliyor... tarcın bal çörekotuna başladığımda 27 oldu geçen ay, bu ay da o civarı olabilir, karnım içinde harp var sanki şu an..
bende yaptım bu ay o karışımı istersen biraz daha bekle canım
gunaydın, gunaydııınnnn, benim minik aşkım gunaydııınnn gunaydın sanaaaa :) bu reklama bayılıyorum.
sizede gunaydın kıssslarrr, bir sabah uyanıp boyle sarkıları bebişe soylemeyi nasip etsin Rabbim.
hadi iyi haberler alırız inşallahburadan bi arkadaş belirtilerimi okuyup şeker de olabilir demişti ondan dahiliyeye gittim sabah şeker meker tsh ne varsa bakacak...
o arada beta hcg de istedim. Bakalım...
bekleme neden bekliyorsun ki gelmezde hayırlı haberler alırsın inşallah
hadi iyi haberler alırız inşallah
totem yapıyoruz hemen, herkez viviane hamile viviane hamile desin içinden ve bunu 10 kere tekrarlayıp evrene pozitif enerji yollayalım.inşallah ilk yazacağım hemen
totem yapıyoruz hemen, herkez viviane hamile viviane hamile desin içinden ve bunu 10 kere tekrarlayıp evrene pozitif enerji yollayalım.
( deli degilim la yanlıs anlamayım, bizim burda bi ablamız var enerji menerji ugrasıyo o dedi bende size iletiyorum)
totemlerimiz yerini bulur inşallllaaaahhhhhhhh
enerjiyi neremizden gönderiyoz ve nasıl anlıyoz gittiğini (biz yinede hayırlısıyla dua edelim)totem yapıyoruz hemen, herkez viviane hamile viviane hamile desin içinden ve bunu 10 kere tekrarlayıp evrene pozitif enerji yollayalım.
( deli degilim la yanlıs anlamayım, bizim burda bi ablamız var enerji menerji ugrasıyo o dedi bende size iletiyorum)
totemlerimiz yerini bulur inşallllaaaahhhhhhhh
cıktınmı kız hastaneden ?günaydın.kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
çıktım kan verdimm...bekliom internetten alıcamm..inşş. 3 te de selman amca bizi beklerr dua edin kızlarr..göriiim yavrumucıktınmı kız hastaneden ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?