muhtemelen kese olusmustur, genelde 7. haftada goruyorlar hatta bildigim kadarı ile kalp atısınıda duyuyorsun 7. haftada. hadi bakalım inşallah maşallahçıktım kan verdimm...bekliom internetten alıcamm..inşş. 3 te de selman amca bizi beklerr dua edin kızlarr..göriiim yavrumu
bakalımm artık..hayırlısıı güzelimm..:) çok sağolasın darısı sizlerinde başına inş..bu mübarek cuma gününde bebiş sahibi olmak isteyen herkese rabbim sağlıklı bebişler nasip etsin...muhtemelen kese olusmustur, genelde 7. haftada goruyorlar hatta bildigim kadarı ile kalp atısınıda duyuyorsun 7. haftada. hadi bakalım inşallah maşallah
günaydın hamiş nabergünaydın.kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
inşallah kuşum inşallah kalp atışlarınıda duyarsın herşey gönlünce olsun iyi düşün iyi olsunçıktım kan verdimm...bekliom internetten alıcamm..inşş. 3 te de selman amca bizi beklerr dua edin kızlarr..göriiim yavrumu
kız sen enerjini popondan yolla Allah seni napmasın deli karı ya :)
viviane hamile viviane hamile !!!!!!!totem yapıyoruz hemen, herkez viviane hamile viviane hamile desin içinden ve bunu 10 kere tekrarlayıp evrene pozitif enerji yollayalım.
( deli degilim la yanlıs anlamayım, bizim burda bi ablamız var enerji menerji ugrasıyo o dedi bende size iletiyorum)
totemlerimiz yerini bulur inşallllaaaahhhhhhhh
hobaaaaaa, kız sabah sabah salsa yapıyordum, sonrada şirket kapısından zıplaya zıplaya girince bizim director bi bakıs attı, o zaman anladım benimde deli oldugumu AHAHAHAHAHAŞUNA BAK DİNİME KUFUR EDEN MÜSLÜMAN OLSA BARİ
10 dedik 2 demedikviviane hamile viviane hamile !!!!!!!
deseydin bebek düşünüyor yapıyok kurçalıyok tırmalıyokhobaaaaaa, kız sabah sabah salsa yapıyordum, sonrada şirket kapısından zıplaya zıplaya girince bizim director bi bakıs attı, o zaman anladım benimde deli oldugumu AHAHAHAHAHA
sekizi içinden saymıştır benim kuşum kızma ablası10 dedik 2 demedik
heyyyy mutluluk gözyaşların olsun arkadaşım birimiz hepimiz hepimiz birimiz için hiCok tatlisiniz sizi seviyorum ziril ziril agliyorum su an Allah sizden razi olsun
bizi biz yapan..içimizdeki sevgimiz...heyyyy mutluluk gözyaşların olsun arkadaşım birimiz hepimiz hepimiz birimiz için hi
eneeee ne aglıyon kız, hastaneyi gelir basarım bak yapma oyle :)Cok tatlisiniz sizi seviyorum ziril ziril agliyorum su an Allah sizden razi olsun
Ben de bu ara öyle oldum ya zırıl zırıl ota boka ağlayıp duruyorum. Hele de adet yaklaşınca yine kırmızılarla karşılaşacam diye daha da bir hassas oluyorum.Sabah da haberlere ağladım arada böyle duygusallaşıyorum... bugun duygusal günüm :)
Ben de bu ara öyle oldum ya zırıl zırıl ota boka ağlayıp duruyorum. Hele de adet yaklaşınca yine kırmızılarla karşılaşacam diye daha da bir hassas oluyorum.
İnşallah hamilesindir biz de bu duygusallığını hamiş hormonlarına yorarız.benim de genelde kırmızılarla karşılaşmadan oluyor..
İnşallah hamilesindir biz de bu duygusallığını hamiş hormonlarına yorarız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?