2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

çıktım kan verdimm...bekliom internetten alıcamm..inşş. 3 te de selman amca bizi beklerr dua edin kızlarr..göriiim yavrumu
muhtemelen kese olusmustur, genelde 7. haftada goruyorlar hatta bildigim kadarı ile kalp atısınıda duyuyorsun 7. haftada. hadi bakalım inşallah maşallah

muhtemelen kese olusmustur, genelde 7. haftada goruyorlar hatta bildigim kadarı ile kalp atısınıda duyuyorsun 7. haftada. hadi bakalım inşallah maşallah
bakalımm artık..hayırlısıı güzelimm..:) çok sağolasın darısı sizlerinde başına inş..bu mübarek cuma gününde bebiş sahibi olmak isteyen herkese rabbim sağlıklı bebişler nasip etsin...

viviane hamile viviane hamile !!!!!!!

hobaaaaaa, kız sabah sabah salsa yapıyordum, sonrada şirket kapısından zıplaya zıplaya girince bizim director bi bakıs attı, o zaman anladım benimde deli oldugumu AHAHAHAHAHA
deseydin bebek düşünüyor yapıyok kurçalıyok tırmalıyok deliriyok diyeeeeeeeeeeeeeee

Cok tatlisiniz sizi seviyorum ziril ziril agliyorum su an Allah sizden razi olsun

Sabah da haberlere ağladım arada böyle duygusallaşıyorum... bugun duygusal günüm :)

Günaydın kızlar bugün cuma, mubarek gün derler. Sela okunduğu vakit edilen dualar kabul olurmuş. Bırakın totemi oranızdan buranızdan enerji çıkarmayı:):) Allaha dua edelim, bir an önce hepimiz anne olalım, çok istiyorum bunu ya

Sabah da haberlere ağladım arada böyle duygusallaşıyorum... bugun duygusal günüm :)
Ben de bu ara öyle oldum ya zırıl zırıl ota boka ağlayıp duruyorum. Hele de adet yaklaşınca yine kırmızılarla karşılaşacam diye daha da bir hassas oluyorum.

İnşallah hamilesindir biz de bu duygusallığını hamiş hormonlarına yorarız.

inşallah bakalım.. daha önce hiç böyle olmamıştım ama gçen ay da daha önce hiç öyle olmadığımı söylüyordum... kendi kendime mi yoruyorum diyorum bazen.. ama sonra bakıyorum kirpiklerim cidden toplanmış, karnımda kasıkla göbeğin birleştiği yerde hafif çizgi var, göğüslerim füze gibi şişmiş başları belirgin.. göğüslerim hiç bukadar büyük olmamıştı hoşuma da gitmedi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…