2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Bu belirtilerin hepsi ben de her ay olur:))) Sen yine de kendini çok kaptırma, olmazsa hayal kırıklığına uğramazsın, olursa da sürpriz olur daha mutlu eder seni.

Bu belirtilerin hepsi ben de her ay olur:))) Sen yine de kendini çok kaptırma, olmazsa hayal kırıklığına uğramazsın, olursa da sürpriz olur daha mutlu eder seni.

bir yandan ben de diyorum ki psikolojik yapıyorsun her şeyi. sonra da diyorum ki yok bu sefer farklı. çıka çıka hemogram çıkmış o normal değerde.. diğerlerini beklemedeyim

kuşum ne güzel kan testi vermişsin sabret o belirtileri takılma bence dua et

bir yandan ben de diyorum ki psikolojik yapıyorsun her şeyi. sonra da diyorum ki yok bu sefer farklı. çıka çıka hemogram çıkmış o normal değerde.. diğerlerini beklemedeyim
Valla bende heycan yaptım dualarım seninle hadi bakalım :)

Hahahha bence sen de yanında git canım...Allah korusun bi kazaya maruz kalmasın sonra...töbe tövbeee yaaaa

Bende istiyorum aslında gitmeyi ama Cumartesi günleri çalışıyorum maalesef... Ne yapalım başa gelen çekilir diyeceğiz

çıktım kan verdimm...bekliom internetten alıcamm..inşş. 3 te de selman amca bizi beklerr dua edin kızlarr..göriiim yavrumu

Ayyyy benim en duygusal olduğum andır ilk bebek kalp atışı... Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin... Bizleri de ANNE olma şerefine erdirsin...

Cok tatlisiniz sizi seviyorum ziril ziril agliyorum su an Allah sizden razi olsun

Sende bizden alta kalmıyorsun tatlılıkta da neden ağlıyorsun güzellik, gününü zehir etme git elini yüzünü yıka ve Topiğe takılmaya devam et... Herşey çok güzel olacak

amin canım darısı siz bebiş istteynlerin başına.............

Bak totem deyince yine aklıma iskender künefe geldi bak büyük yemin verdim... Ayrıce evrene enerji işini bende pek severim hep derim o yüzden HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK...
Birde bir arkadaşım dileğinin olumsuz kapısını açık bırakma hayırlısıysa değil HAYIRLISIYLA VER ALLAH'ım de dedi... Demedi demeyin karıştı ortalık idare edin artıkın

Reactions: BBD
Kızlar hamileyimmmmmmmm
Diye haykırmak istiyorum ulen.yetti artık. Nezaman gelicek bu velet. Bide dalga geçer gibi rüyamda doğum yaptım ve erkek bebeğim oldu emzirdim onu. Bu bebek benim tırlatmamı istiyor galiba

Kızlar hamileyimmmmmmmm
Diye haykırmak istiyorum ulen.yetti artık. Nezaman gelicek bu velet. Bide dalga geçer gibi rüyamda doğum yaptım ve erkek bebeğim oldu emzirdim onu. Bu bebek benim tırlatmamı istiyor galiba
kız allah iyiliğini versin gözlerime inanamadım çok heyacanlandım yazarsın canım yazarsın

testler hani 45dk da çıkıyordu, çıkmadı.... meraktan pc başından ayrılmıyorum, tüm belirtilerimi unuttum vallahi.

Kızlar hamileyimmmmmmmm
Ay okuyunca heycan yaptim basini o sekilde yazinca. Insallah en kisa zamanda canim gelecek o velet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…