Bu belirtilerin hepsi ben de her ay olur:))) Sen yine de kendini çok kaptırma, olmazsa hayal kırıklığına uğramazsın, olursa da sürpriz olur daha mutlu eder seni.inşallah bakalım.. daha önce hiç böyle olmamıştım ama gçen ay da daha önce hiç öyle olmadığımı söylüyordum... kendi kendime mi yoruyorum diyorum bazen.. ama sonra bakıyorum kirpiklerim cidden toplanmış, karnımda kasıkla göbeğin birleştiği yerde hafif çizgi var, göğüslerim füze gibi şişmiş başları belirgin.. göğüslerim hiç bukadar büyük olmamıştı hoşuma da gitmedi değil
Bu belirtilerin hepsi ben de her ay olur:))) Sen yine de kendini çok kaptırma, olmazsa hayal kırıklığına uğramazsın, olursa da sürpriz olur daha mutlu eder seni.
kuşum ne güzel kan testi vermişsin sabret o belirtileri takılma bence dua etinşallah bakalım.. daha önce hiç böyle olmamıştım ama gçen ay da daha önce hiç öyle olmadığımı söylüyordum... kendi kendime mi yoruyorum diyorum bazen.. ama sonra bakıyorum kirpiklerim cidden toplanmış, karnımda kasıkla göbeğin birleştiği yerde hafif çizgi var, göğüslerim füze gibi şişmiş başları belirgin.. göğüslerim hiç bukadar büyük olmamıştı hoşuma da gitmedi değil
Valla bende heycan yaptım dualarım seninle hadi bakalım :)bir yandan ben de diyorum ki psikolojik yapıyorsun her şeyi. sonra da diyorum ki yok bu sefer farklı. çıka çıka hemogram çıkmış o normal değerde.. diğerlerini beklemedeyim
öptümsekizi içinden saymıştır benim kuşum kızma ablasıöpüşün bakem
Hahahha bence sen de yanında git canım...Allah korusun bi kazaya maruz kalmasın sonra...töbe tövbeee yaaaa
çıktım kan verdimm...bekliom internetten alıcamm..inşş. 3 te de selman amca bizi beklerr dua edin kızlarr..göriiim yavrumu
Cok tatlisiniz sizi seviyorum ziril ziril agliyorum su an Allah sizden razi olsun
amin canım darısı siz bebiş istteynlerin başına.............Bende istiyorum aslında gitmeyi ama Cumartesi günleri çalışıyorum maalesef... Ne yapalım başa gelen çekilir diyeceğiz
Ayyyy benim en duygusal olduğum andır ilk bebek kalp atışı... Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin... Bizleri de ANNE olma şerefine erdirsin...
Sende bizden alta kalmıyorsun tatlılıkta da neden ağlıyorsun güzellik, gününü zehir etme git elini yüzünü yıka ve Topiğe takılmaya devam et... Herşey çok güzel olacak
he canım he bilimsel tamam sen söyle ben yaparım oktam unutuyorum bir hatırlatan çıkıyor. :)
Yahu dedik bilimsel olalım. Tiptaki adını kullanalım dedik heç kime diyos.....
opmem miiiiöptüm
sen de beni öptün mü filluk
Bak totem deyince yine aklıma iskender künefe geldi bak büyük yemin verdim... Ayrıce evrene enerji işini bende pek severim hep derim o yüzden HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK...totem yapıyoruz hemen, herkez viviane hamile viviane hamile desin içinden ve bunu 10 kere tekrarlayıp evrene pozitif enerji yollayalım.
( deli degilim la yanlıs anlamayım, bizim burda bi ablamız var enerji menerji ugrasıyo o dedi bende size iletiyorum)
totemlerimiz yerini bulur inşallllaaaahhhhhhhh
Bak totem deyince yine aklıma iskender künefe geldi bak büyük yemin verdim...
Bende seviyorum bu veledi yaw çok tatlıinşallah kuşum inşallah kalp atışlarınıda duyarsın herşey gönlünce olsun iyi düşün iyi olsun(deli ne güzel yuvarlanıyor)
Amin amin inşallah canım benim...bizi biz yapan..içimizdeki sevgimiz............
Amanda yani ne yapayım söz verdim başka birşey yok vallahiVallahi olayı hiç soğutmuyorsun canım maşallah...
Künefeyi de soğutmadan yersin inşallah...
kız allah iyiliğini versin gözlerime inanamadım çok heyacanlandım yazarsın canım yazarsınKızlar hamileyimmmmmmmm
Diye haykırmak istiyorum ulen.yetti artık. Nezaman gelicek bu velet. Bide dalga geçer gibi rüyamda doğum yaptım ve erkek bebeğim oldu emzirdim onu. Bu bebek benim tırlatmamı istiyor galiba
he he herşey kadınlar kulübü için tecrübe aktaracak arkadaş da kendini düşünüyorsa ne olsunAmanda yani ne yapayım söz verdim başka birşey yok vallahi
Ay inş canım yarın büyük gün. Ins yazarız peşpeşe. Artık gelsin len sabrım kalmadıkız allah iyiliğini versin gözlerime inanamadım çok heyacanlandım yazarsın canım yazarsın
Ay okuyunca heycan yaptim basini o sekilde yazinca. Insallah en kisa zamanda canim gelecek o veletKızlar hamileyimmmmmmmm
Diye haykırmak istiyorum ulen.yetti artık. Nezaman gelicek bu velet. Bide dalga geçer gibi rüyamda doğum yaptım ve erkek bebeğim oldu emzirdim onu. Bu bebek benim tırlatmamı istiyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?