- 19 Eylül 2014
- 1.109
- 738
- 123
- 35
kızlar size danışmak istediğim bişey var lütfen yardımcı olur musunuz? yeni evliyim. 27 ağustosda adetim bitti. bebiş istediğimiz için 8 eylülde koruma olmadan ilişkiye girdim. fakat 18 eylül yani dün kanamam başladı. ben hamileyim diye beklerken adet mi oldum? yoksa bu kanama üstüne olma denen bebeğin yerleşme kanamasımı ? Lütfen yardımcı olun.
önceki adet kanamalarım gibi koyu değil rengi. Açık pembe geliyor. mide bulantımda var.kanaman adet gibi mi geliyor rengi kıvamı falan aynı mı
önceki adet kanamalarım gibi koyu değil rengi. Açık pembe geliyor. mide bulantımda var.
töbe töbee... totem yerine Cuma saati dua göndrelim, o ablan da bizim adımıza totem göndersin göklere... birinden biri kabul görür insallah..totem yapıyoruz hemen, herkez viviane hamile viviane hamile desin içinden ve bunu 10 kere tekrarlayıp evrene pozitif enerji yollayalım.
( deli degilim la yanlıs anlamayım, bizim burda bi ablamız var enerji menerji ugrasıyo o dedi bende size iletiyorum)
totemlerimiz yerini bulur inşallllaaaahhhhhhhh
korkuyorum kanama varken muayene yaparlar mı?dr a git bence canım hiç vakit kaybetme
6. haftada kalp atısları görünüyor. pıt pıt o kadar güzel bir ses kiiiii.. Rabbim tüm isteyenlere yaşatsın...muhtemelen kese olusmustur, genelde 7. haftada goruyorlar hatta bildigim kadarı ile kalp atısınıda duyuyorsun 7. haftada. hadi bakalım inşallah maşallah
yapar tabi.. özellikle ilk yomos sayımıa da aetliyken cagırıyorlar yakorkuyorum kanama varken muayene yaparlar mı?
Amanda yani ne yapayım söz verdim başka birşey yok vallahi
önceki adet kanamalarım gibi koyu değil rengi. Açık pembe geliyor. mide bulantımda var.
korkuyorum kanama varken muayene yaparlar mı?
inşallah rüyan hayra çıkar, dileğini verir canımcım ... perşembe gecesi rüyaları önemliymiş..Kızlar hamileyimmmmmmmm
Diye haykırmak istiyorum ulen.yetti artık. Nezaman gelicek bu velet. Bide dalga geçer gibi rüyamda doğum yaptım ve erkek bebeğim oldu emzirdim onu. Bu bebek benim tırlatmamı istiyor galiba
Gelsin canım ya artık sabrım kalmadı.30 ay olacak pöfff. Rabbim zamanını biliyor ama artık yüzümüze gülsün inş. Daha dün evlenenler bile bugün hamile. Daha fazla evlat hasretiyle sinamasin Rabbim bizi. AminnnAy okuyunca heycan yaptim basini o sekilde yazinca. Insallah en kisa zamanda canim gelecek o velet
anaaammm bi totem dedik ortaya alıp dövmediginiz kaldı, hıh sustum dahada size enerji yollamıyom işteeeeeeeeeeetöbe töbee... totem yerine Cuma saati dua göndrelim, o ablan da bizim adımıza totem göndersin göklere... birinden biri kabul görür insallah..
walla benim 5,5 aya kadar kanamam vardı, ilk zamanlar gün aşırı alttan kontrol oluyordu, hatta ben çekinince dr demişti ki, MAHALLE KARILARI GİBİ DÜŞÜNME LÜTFEN, DURDURMAYA ÇALIŞTIĞIMIZ BİR ŞEYİ DÜŞÜRMEK İÇİN YAPILIR MI BÖLE BİŞİY, RİSK ALINIR MI HİÇ demişti.. bak kuzum 4 yaşında şimdi benim...gebelik testi ister muhtemelen
bildiğim kadarıyla kanama varken alttan muayene olmuyor
Ins canım çıkar ama pek umudum yok.ilk bebek istediğim zamanlar böyle çok rüya görüyordum. Ama hiç olmadı ve uzun bir aradan sonra rüyalar tekrar başladıinşallah rüyan hayra çıkar, dileğini verir canımcım ... perşembe gecesi rüyaları önemliymiş..
enerjini yirim seniiinnn... senin varlığın enerji bitanem...anaaammm bi totem dedik ortaya alıp dövmediginiz kaldı, hıh sustum dahada size enerji yollamıyom işteeeeeeeeeee
5x12 = 60 ay, sus kız 30 ay olmus dahaa cooookkkk varGelsin canım ya artık sabrım kalmadı.30 ay olacak pöfff. Rabbim zamanını biliyor ama artık yüzümüze gülsün inş. Daha dün evlenenler bile bugün hamile. Daha fazla evlat hasretiyle sinamasin Rabbim bizi. Aminnn
walla benim 5,5 aya kadar kanamam vardı, ilk zamanlar gün aşırı alttan kontrol oluyordu, hatta ben çekinince dr demişti ki, MAHALLE KARILARI GİBİ DÜŞÜNME LÜTFEN, DURDURMAYA ÇALIŞTIĞIMIZ BİR ŞEYİ DÜŞÜRMEK İÇİN YAPILIR MI BÖLE BİŞİY, RİSK ALINIR MI HİÇ demişti.. bak kuzum 4 yaşında şimdi benim...
sen özeline bi bak hele, cok konustunenerjini yirim seniiinnn... senin varlığın enerji bitanem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?