2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

kızlar size danışmak istediğim bişey var lütfen yardımcı olur musunuz? yeni evliyim. 27 ağustosda adetim bitti. bebiş istediğimiz için 8 eylülde koruma olmadan ilişkiye girdim. fakat 18 eylül yani dün kanamam başladı. ben hamileyim diye beklerken adet mi oldum? yoksa bu kanama üstüne olma denen bebeğin yerleşme kanamasımı ? Lütfen yardımcı olun.

kanaman adet gibi mi geliyor rengi kıvamı falan aynı mı

töbe töbee... totem yerine Cuma saati dua göndrelim, o ablan da bizim adımıza totem göndersin göklere... birinden biri kabul görür insallah..

muhtemelen kese olusmustur, genelde 7. haftada goruyorlar hatta bildigim kadarı ile kalp atısınıda duyuyorsun 7. haftada. hadi bakalım inşallah maşallah
6. haftada kalp atısları görünüyor. pıt pıt o kadar güzel bir ses kiiiii.. Rabbim tüm isteyenlere yaşatsın...

Amanda yani ne yapayım söz verdim başka birşey yok vallahi

Hıhııııııı

önceki adet kanamalarım gibi koyu değil rengi. Açık pembe geliyor. mide bulantımda var.

İnşallah yerleşme kanamasıdır, eğer adet kanından daha az ve kıvamlı değilse yerleşme kanaması olma ihtimali olabilir... Biraz bekle bakalım devam edecek mi yoksa leke şeklinde gelip duracak mı?
Allah hakkında hayırlısını nasip etsin...

adet kanımdan daha az geliyor bu sefer umutlanmakta istemıyorum ama yinede bekliyorum. pazartesi doktora giderim ozaman inşallah hayırlı haber alırım

Kızlar hamileyimmmmmmmm
Diye haykırmak istiyorum ulen.yetti artık. Nezaman gelicek bu velet. Bide dalga geçer gibi rüyamda doğum yaptım ve erkek bebeğim oldu emzirdim onu. Bu bebek benim tırlatmamı istiyor galiba
inşallah rüyan hayra çıkar, dileğini verir canımcım ... perşembe gecesi rüyaları önemliymiş..

Ay okuyunca heycan yaptim basini o sekilde yazinca. Insallah en kisa zamanda canim gelecek o velet
Gelsin canım ya artık sabrım kalmadı.30 ay olacak pöfff. Rabbim zamanını biliyor ama artık yüzümüze gülsün inş. Daha dün evlenenler bile bugün hamile. Daha fazla evlat hasretiyle sinamasin Rabbim bizi. Aminnn

Reactions: BBD
gebelik testi ister muhtemelen
bildiğim kadarıyla kanama varken alttan muayene olmuyor
walla benim 5,5 aya kadar kanamam vardı, ilk zamanlar gün aşırı alttan kontrol oluyordu, hatta ben çekinince dr demişti ki, MAHALLE KARILARI GİBİ DÜŞÜNME LÜTFEN, DURDURMAYA ÇALIŞTIĞIMIZ BİR ŞEYİ DÜŞÜRMEK İÇİN YAPILIR MI BÖLE BİŞİY, RİSK ALINIR MI HİÇ demişti.. bak kuzum 4 yaşında şimdi benim...

inşallah rüyan hayra çıkar, dileğini verir canımcım ... perşembe gecesi rüyaları önemliymiş..
Ins canım çıkar ama pek umudum yok.ilk bebek istediğim zamanlar böyle çok rüya görüyordum. Ama hiç olmadı ve uzun bir aradan sonra rüyalar tekrar başladıçok üzülüyorum artık

5x12 = 60 ay, sus kız 30 ay olmus dahaa cooookkkk var

anammm 60 ay la askerlik yapaydık 5 kere teskere verirlerdi bana. yuıhhh, koyucaz bu ay hepimiz koyucaz cocugu inşalllaaaahhhhh

Allah bağışlasın. Umarım hamileyimdir. kanı görünce başladım ağlamaya eşimde korktu beni öyle görünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…