2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

canım Allah bağışlasın. benim hiç başımdan geçmedi. bir kere adetliyken gitmiştim alttan muayene olmaz demişti bana. yanlış bilgi verdimse özür.

Canım arkadaşlar cevap vermişler ama adet kanaması için erken değilmi kaç günde bir oluyorsun şimdi 21 görünüyor

sen o doktoru al agzını burnunu bi kır sonra o ultrasın basını o bize sokuyoya sende ona sok
Vay coşmuşun yine kuzum bende döveyim ne olur... Dayağım gelmiş... Ve bizleri daha iyi anlamaları için aynı muamele bak bu hoşuma gitti.

Reactions: tzm
Kızlar sonuç geldi..
b-hcg 2'den küçük..
hamile değilmişim.
Vivianne şimdi silkelen toparlan önümüzde daha maraton var hamile kalmak ve performans artırmak için araştırma yaparken kendimize bakıyoruz ve bu hamile olmayan günleri böyle değerlendiriyoruz tamam mı ÜZÜLMEE sakın... olacak hayırlısıyla...

Kızlar geçen yıl bi yazı okumuştum. Gazetede. ABD de bi halterci kadın 9 ay boyunca antremanlarina devam etmiş. Hatta 2 hafta kalmıştı dogumuna yine Halter kaldırıyor du.ya biz napıyoz. Aman bişey olmasın diye yürüyüş bile yapmiyoz. Acaba yanlisimiz bu mu ?

biz sanırım artık sıyırma mertebesine eriştik, olduk biz olduukk.. artık bu alemde dünyada diiliz, çakralarımız açıldı

5x12 = 60 ay, sus kız 30 ay olmus dahaa cooookkkk var

anammm 60 ay la askerlik yapaydık 5 kere teskere verirlerdi bana. yuıhhh, koyucaz bu ay hepimiz koyucaz cocugu inşalllaaaahhhhh
Kız senin ilk hamileligin mi olacak ?

Evet bunu kendinize yapmayın artık gerçekten en yıpratıcı dönem buymuş hamile kalırken yok gözüm seğirdi, yok bacağım çekildi yol ağrım sızım vs ben ilk ayda çözdüm bunu PSİKOLOJİK adet gecikmesini bekliyoruz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…