walla benim 5,5 aya kadar kanamam vardı, ilk zamanlar gün aşırı alttan kontrol oluyordu, hatta ben çekinince dr demişti ki, MAHALLE KARILARI GİBİ DÜŞÜNME LÜTFEN, DURDURMAYA ÇALIŞTIĞIMIZ BİR ŞEYİ DÜŞÜRMEK İÇİN YAPILIR MI BÖLE BİŞİY, RİSK ALINIR MI HİÇ demişti.. bak kuzum 4 yaşında şimdi benim...
sen o doktoru al agzını burnunu bi kır sonra o ultrasın basını o bize sokuyoya sende ona sokcanım Allah bağışlasın. benim hiç başımdan geçmedi. bir kere adetliyken gitmiştim alttan muayene olmaz demişti bana. yanlış bilgi verdimse özür.
Canım arkadaşlar cevap vermişler ama adet kanaması için erken değilmi kaç günde bir oluyorsun şimdi 21 görünüyorkızlar size danışmak istediğim bişey var lütfen yardımcı olur musunuz? yeni evliyim. 27 ağustosda adetim bitti. bebiş istediğimiz için 8 eylülde koruma olmadan ilişkiye girdim. fakat 18 eylül yani dün kanamam başladı. ben hamileyim diye beklerken adet mi oldum? yoksa bu kanama üstüne olma denen bebeğin yerleşme kanamasımı ? Lütfen yardımcı olun.
sende öle deme nerde yaşıyon kuşumanaaammm bi totem dedik ortaya alıp dövmediginiz kaldı, hıh sustum dahada size enerji yollamıyom işteeeeeeeeeee
manyakkkkkksen o doktoru al agzını burnunu bi kır sonra o ultrasın basını o bize sokuyoya sende ona sok
Vay coşmuşun yine kuzum bende döveyim ne olur... Dayağım gelmiş... Ve bizleri daha iyi anlamaları için aynı muamele bak bu hoşuma gitti.sen o doktoru al agzını burnunu bi kır sonra o ultrasın basını o bize sokuyoya sende ona sok
sıkma canını, hayırlısı olsun, bidakine dua edek totem işe yaramadıKızlar sonuç geldi..
b-hcg 2'den küçük..
hamile değilmişim.
gel gel sen beni dov anca kendine gelirsinVay coşmuşun yine kuzum bende döveyim ne olur... Dayağım gelmiş...
üzüldümKızlar sonuç geldi..
b-hcg 2'den küçük..
hamile değilmişim.
ben dediydim bak dinlemedin beniiisıkma canını, hayırlısı olsun, bidakine dua edek totem işe yaramadı
vivianne işte bu sebeple haftalardır agzımız göt oldu burda, kendinizde belirti aramayın cinküm bu belirtilerin hepsini biz her ay adet oncesi yasıyoruz canımın içi. neyse içini rahat tut, bundada vardır bir hayır.ben de üzüldüm
bu sefer öyle emindim ki...
Vivianne şimdi silkelen toparlan önümüzde daha maraton var hamile kalmak ve performans artırmak için araştırma yaparken kendimize bakıyoruz ve bu hamile olmayan günleri böyle değerlendiriyoruz tamam mı ÜZÜLMEE sakın... olacak hayırlısıyla...Kızlar sonuç geldi..
b-hcg 2'den küçük..
hamile değilmişim.
Kız senin ilk hamileligin mi olacak ?5x12 = 60 ay, sus kız 30 ay olmus dahaa cooookkkk var
anammm 60 ay la askerlik yapaydık 5 kere teskere verirlerdi bana. yuıhhh, koyucaz bu ay hepimiz koyucaz cocugu inşalllaaaahhhhh
Evet bunu kendinize yapmayın artık gerçekten en yıpratıcı dönem buymuş hamile kalırken yok gözüm seğirdi, yok bacağım çekildi yol ağrım sızım vs ben ilk ayda çözdüm bunu PSİKOLOJİK adet gecikmesini bekliyoruz....vivianne işte bu sebeple haftalardır agzımız göt oldu burda, kendinizde belirti aramayın cinküm bu belirtilerin hepsini biz her ay adet oncesi yasıyoruz canımın içi. neyse içini rahat tut, bundada vardır bir hayır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?