2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

şimdi eve gidip ağlamak içimi boşaltmak istiyorum ama ne çare, evde akşama misafir var ..

günü bitirip artık önümüze bakacağız...

bilemiyorum artık niçin olmuyor, tarçın bal çörekotunda 2. ayımı bitirdim, şeker normal hormon normal ee ...

türk filmlerinde ceketi kadının üstüne atsanız hamile kalıyor o filmlerle büyüdük ondan bu telaşım galiba..

Her şey Allah'tan canım vardır elbet bir bildiği de.. işte...
ya dur bi dur daha cok yenisiniz bu yolda, anlatırlardı inanmazdım hadi be ordan derdim yakın akrabam 10 yıl bebek için ugrastı durdu tum servetini doktü olmadı en sonunda evlat edindiler ve evlat edindikten tam 5 ay sonra hamile oldugunu ogrendi, Rabbim ol diycek olucak tabi sana 10 yıl bekle demiyoruz ama karamdarda olma bizi örnek al bak. içini rahatlat.

Her şey Allah'tan canım vardır elbet bir bildiği de.. işte...
Cnm daha çok yenisin akışına bırak ne zaman tutarsa diye sen stres yaptıkça olmaz benim arkadaşım 8. Ayda kaldı hiçbi sorunu yoktu korunmayacam ne zaman olursa dedi ve şimdi 4,5 aylık bizde rahat olmalıyız

Kendini dinlemek yook dedik bea

Adamlar tecavüze uğruyor hamile kalıyor yani nokta atışı anacığım bu arada keçiboynuzu bende yedireyim adama ,bende çok severim yiyelim güzelleşelim ozaman ;D

he canım he bilimsel tamam sen söyle ben yaparım ok
Yok artık bundan sonra bilimsel değilim. AlaylI olcam, geleneksel takilcam.
Ilk deneme ayımızdı geçen ay bilimsel olsun dedik. Olmadı kuş çıktı.
Bu sefer hesap kitap yok gelişine yani analarimiz ninelerimiz gibi... bu ay akla ne zaman gelirse o zaman çalışacağım. Gün neyin saymadan. Ne zaman canım isterse o zaman. Zaten çok yoruluyorum günaşırı yapamıyorum. Hepi topu ayda 3-4 kez yapcaz onda da bilimdi hesapti yok artik. Hele bilimsel isimli pozisyon pratikte zaten yoktu teoride de yok gari geleneksel geleneksel topun gelişine vurcam bu ay o kadar.

Tamam da 3-4 az gel sen onu 3güne bir yap ortada buluşalım bu kadar da boşverme ok

hımmm bende bu ay 5 kez çalışmısım ama onumde daha 8 gün var 1-2 dah aeklerim sanırım, eh işte orta halli bir durum diyebiliriz :)

Kızlar hamileyimmmmmmmm
Diye haykırmak istiyorum ulen.yetti artık. Nezaman gelicek bu velet. Bide dalga geçer gibi rüyamda doğum yaptım ve erkek bebeğim oldu emzirdim onu. Bu bebek benim tırlatmamı istiyor galiba

Allah canını almasın manyak bende heyecan yaptım bir hamiş geldi diye:)))

Benim enerjiye çok ihtiyacım var. Çok çabuk yoruluyorum günaşırı yapamıyorum telef oluyorum enerjiyi bana yollasana
bak z önce king size bir tadelle yedim, gunde bir adet tuket birde yanına sade turkish caffee ohhhhh misssss, akşam eve gidincede iki kasık bal at bak nasıl enerjin yukseliyo, haaaa bide gene kızcanı bana ama ilişkiye siz üstte baslayın önce siz olun sonra kocanız inanın daha enerjik oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…