Vivianne şimdi silkelen toparlan önümüzde daha maraton var hamile kalmak ve performans artırmak için araştırma yaparken kendimize bakıyoruz ve bu hamile olmayan günleri böyle değerlendiriyoruz tamam mı ÜZÜLMEE sakın... olacak hayırlısıyla...
merhababende fındık fıstığını tatlısını aldım şimdi 4 gündürde keçi boynuzu kürünü içiriyorum ztnaynen devammm
üzülme gülüm ya hayırlısını dile cuma saatiben de üzüldüm
bu sefer öyle emindim ki...
olamıyo ki :) inşallah bir gun olucak bekliyos vallaKız senin ilk hamileligin mi olacak ?
üzülme gülüm ya hayırlısını dile cuma saati
ya dur bi dur daha cok yenisiniz bu yolda, anlatırlardı inanmazdım hadi be ordan derdim yakın akrabam 10 yıl bebek için ugrastı durdu tum servetini doktü olmadı en sonunda evlat edindiler ve evlat edindikten tam 5 ay sonra hamile oldugunu ogrendi, Rabbim ol diycek olucak tabi sana 10 yıl bekle demiyoruz ama karamdarda olma bizi örnek al bak. içini rahatlat.Her şey Allah'tan canım vardır elbet bir bildiği de.. işte...
Cnm biz olumlu sonuçlar alıyoruz keçi boynuzu kürü sperm sayısını direnci arttırıyor denemekte fayda var :)merhaba
gerçekten bu yiyecekler işe yarıyor mu tam olarak neler tüketilmesi gerekiyor acaba.
Cnm daha çok yenisin akışına bırak ne zaman tutarsa diye sen stres yaptıkça olmaz benim arkadaşım 8. Ayda kaldı hiçbi sorunu yoktu korunmayacam ne zaman olursa dedi ve şimdi 4,5 aylık bizde rahat olmalıyızHer şey Allah'tan canım vardır elbet bir bildiği de.. işte...
Kendini dinlemek yook dedik beainşallah bakalım.. daha önce hiç böyle olmamıştım ama gçen ay da daha önce hiç öyle olmadığımı söylüyordum... kendi kendime mi yoruyorum diyorum bazen.. ama sonra bakıyorum kirpiklerim cidden toplanmış, karnımda kasıkla göbeğin birleştiği yerde hafif çizgi var, göğüslerim füze gibi şişmiş başları belirgin.. göğüslerim hiç bukadar büyük olmamıştı hoşuma da gitmedi değil
Yok artık bundan sonra bilimsel değilim. AlaylI olcam, geleneksel takilcam.he canım he bilimsel tamam sen söyle ben yaparım ok
Tamam da 3-4 az gel sen onu 3güne bir yap ortada buluşalım bu kadar da boşverme okYok artık bundan sonra bilimsel değilim. AlaylI olcam, geleneksel takilcam.
Ilk deneme ayımızdı geçen ay bilimsel olsun dedik. Olmadı kuş çıktı.
Bu sefer hesap kitap yok gelişine yani analarimiz ninelerimiz gibi... bu ay akla ne zaman gelirse o zaman çalışacağım. Gün neyin saymadan. Ne zaman canım isterse o zaman. Zaten çok yoruluyorum günaşırı yapamıyorum. Hepi topu ayda 3-4 kez yapcaz onda da bilimdi hesapti yok artik.Hele bilimsel isimli pozisyon pratikte zaten yoktu teoride de yok gari geleneksel geleneksel topun gelişine vurcam bu ay o kadar.
Benim enerjiye çok ihtiyacım var. Çok çabuk yoruluyorum günaşırı yapamıyorum telef oluyorumanaaammm bi totem dedik ortaya alıp dövmediginiz kaldı, hıh sustum dahada size enerji yollamıyom işteeeeeeeeeee
anladım peki benim tüketmem gereken bir yiyecek var mı bu konuda faydası olan.Cnm biz olumlu sonuçlar alıyoruz keçi boynuzu kürü sperm sayısını direnci arttırıyor denemekte fayda var :)
Kızlar hamileyimmmmmmmm
Diye haykırmak istiyorum ulen.yetti artık. Nezaman gelicek bu velet. Bide dalga geçer gibi rüyamda doğum yaptım ve erkek bebeğim oldu emzirdim onu. Bu bebek benim tırlatmamı istiyor galiba
bu biraz da libido meselesi, ki doğuştan fena kimi de diplerdeBenim enerjiye çok ihtiyacım var. Çok çabuk yoruluyorum günaşırı yapamıyorum telef oluyorumenerjiyi bana yollasana
Çikolata iyidir. Enerji de verir mutluluk da.çok haklısın canım ne diyim.
kendimi çikolataya verdim.
bak z önce king size bir tadelle yedim, gunde bir adet tuket birde yanına sade turkish caffee ohhhhh misssss, akşam eve gidincede iki kasık bal at bak nasıl enerjin yukseliyo, haaaa bide gene kızcanı bana ama ilişkiye siz üstte baslayın önce siz olun sonra kocanız inanın daha enerjik oluyo.Benim enerjiye çok ihtiyacım var. Çok çabuk yoruluyorum günaşırı yapamıyorum telef oluyorumenerjiyi bana yollasana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?