2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

çok yormadan anladımmmmmm

Tamam da 3-4 az gel sen onu 3güne bir yap ortada buluşalım bu kadar da boşverme ok
Yok kıııızzz günaşırı 3 kez yaptım gecen ay toplamda 6 gün. Mahvoldum. Ertesi gün işten eve gelince yatıp kalıyorum.
Bakalım bu ay gelenekseliz. Gücüm oldukça vakit oldukça şimdilik 2 deniz bakalım
Zaten henüz denemelerde 2. Ayimiz

rekor bendeee dur parmak hesabı yapacam bugün 5 olursa ama daha 1. haftam çekilliinnnnnnnnnn
Dün 5 bir hafta var gün aşırı derseeek tatildeee bile kaçmaz zamanım (az çünkü yaş büyüüükkk) yanii 10'a tamamlamaya çalışacağım ama bakalım... Oda can yazık kıyamam...

Dün 5 bir hafta var gün aşırı derseeek tatildeee bile kaçmaz zamanım (az çünkü yaş büyüüükkk) yanii 10'a tamamlamaya çalışacağım ama bakalım... Oda can yazık kıyamam...
kıy gitsin yaaaaa zaten atışı tuttursa nerden baksan 1 yıl emeklı gıbı yaşicak:)))))

Tatlı yiyemiyorum içimi bayiyor. Fındık fıstık ceviz badem 2..-3 tane anca. Biraz muz biraz incir 2-3 tane o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…