Benimki dün markede gidecekti keçi boynuzu alımı dedi almışAdamlar tecavüze uğruyor hamile kalıyor yani nokta atışı anacığım bu arada keçiboynuzu bende yedireyim adama ,bende çok severim yiyelim güzelleşelim ozaman ;D
suana kadar 8 olmus 5 daha var. puhahahahahımmm bende bu ay 5 kez çalışmısım ama onumde daha 8 gün var 1-2 dah aeklerim sanırım, eh işte orta halli bir durum diyebiliriz :)
çok yormadan anladımmmmmmbak z önce king size bir tadelle yedim, gunde bir adet tuket birde yanına sade turkish caffee ohhhhh misssss, akşam eve gidincede iki kasık bal at bak nasıl enerjin yukseliyo, haaaa bide gene kızcanı bana ama ilişkiye siz üstte baslayın önce siz olun sonra kocanız inanın daha enerjik oluyo.
rekor bendeee dur parmak hesabı yapacamsuana kadar 8 olmus 5 daha var. puhahahaha
Onuda yapıversinler artık bir mahsuru yoksa yani... Onuda mı ben alayım hiç...Benimki dün markede gidecekti keçi boynuzu alımı dedi almış
Yok kıııızzz günaşırı 3 kez yaptım gecen ay toplamda 6 gün. Mahvoldum. Ertesi gün işten eve gelince yatıp kalıyorum.Tamam da 3-4 az gel sen onu 3güne bir yap ortada buluşalım bu kadar da boşverme ok
hiç herşeyi devletten beklemesinnnOnuda yapıversinler artık bir mahsuru yoksa yani... Onuda mı ben alayım hiç...
kendimi yoramam acelem yok diyorsunYok kıııızzz günaşırı 3 kez yaptım gecen ay toplamda 6 gün. Mahvoldum. Ertesi gün işten eve gelince yatıp kalıyorum.
Bakalım bu ay gelenekseliz. Gücüm oldukça vakit oldukça şimdilik 2 deniz bakalım
Zaten henüz denemelerde 2. Ayimiz
Dün 5 bir hafta var gün aşırırekor bendeee dur parmak hesabı yapacambugün 5 olursa ama daha 1. haftam çekilliinnnnnnnnnn
Anaam benim hedef skorumhımmm bende bu ay 5 kez çalışmısım ama onumde daha 8 gün var 1-2 dah aeklerim sanırım, eh işte orta halli bir durum diyebiliriz :)
Bana dipte dedibu biraz da libido meselesi, ki doğuştan fena kimi de diplerde
kıy gitsin yaaaaa zaten atışı tuttursa nerden baksan 1 yıl emeklı gıbı yaşicak:)))))Dün 5 bir hafta var gün aşırıderseeek tatildeee bile kaçmaz zamanım (az çünkü yaş büyüüükkk) yanii 10'a tamamlamaya çalışacağım ama bakalım... Oda can yazık kıyamam...
Anam bu pek nazlı bak ben diyorum 3güne 1 tövbe yapmaz bu..kendimi yoramam acelem yok diyorsun
yani benimki o gün makine geldi diyorduDün 5 bir hafta var gün aşırıderseeek tatildeee bile kaçmaz zamanım (az çünkü yaş büyüüükkk) yanii 10'a tamamlamaya çalışacağım ama bakalım... Oda can yazık kıyamam...
kıy gitsin yaaaaa zaten atışı tuttursa nerden baksan 1 yıl emeklı gıbı yaşicak:)))))
Cnm sende ek olarak incir kürü yapabilirsin yumurtaları çoğaltıyo eşinede keçi boynuzu kürü yap bu ayda öyle deneyin bakalımanladım peki benim tüketmem gereken bir yiyecek var mı bu konuda faydası olan.
Tatlı yiyemiyorum içimi bayiyor. Fındık fıstık ceviz badem 2..-3 tane anca. Biraz muz biraz incir 2-3 tane o kadar.bak z önce king size bir tadelle yedim, gunde bir adet tuket birde yanına sade turkish caffee ohhhhh misssss, akşam eve gidincede iki kasık bal at bak nasıl enerjin yukseliyo, haaaa bide gene kızcanı bana ama ilişkiye siz üstte baslayın önce siz olun sonra kocanız inanın daha enerjik oluyo.
vallahi o bu bu mu doğru bilmiyoruz ki şimdilik bütün akıllardan gidiyoruz ben bundan çok korkuyorum zaten ne duysak deneyim yiyoruz allah sonumuzu hayır etsinAnam bu pek nazlı bak ben diyorum 3güne 1 tövbe yapmaz bu..
Ben yoruluyorum yahu o değil.yani yormayın herifi o sıradada nirvanaya ulasın sonrada o ulaşsın ki herif seni o sekilde gorunce daha buyuk keyif alıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?