2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Cnm sende ek olarak incir kürü yapabilirsin yumurtaları çoğaltıyo eşinede keçi boynuzu kürü yap bu ayda öyle deneyin bakalım
bizim herifin ne incire ne baska seye ihtiyacı yok maşallahı var bu ara, sapık gibi dolasıyo bıraksam gordugu yerde biiiiiiiiiiiiipppppp . ama izin vermiyom, korkudan herifin yanında giyinip soyunmuyom lan

bizim herifin ne incire ne baska seye ihtiyacı yok maşallahı var bu ara, sapık gibi dolasıyo bıraksam gordugu yerde biiiiiiiiiiiiipppppp . ama izin vermiyom, korkudan herifin yanında giyinip soyunmuyom lan
kısssssssssss herif gizli gizli bişeyler mi içiyo yoksa:))) yasa sen domala domala adamın ayagını yerden kesmıssın:)))

sonuna kadar katılıyorum.... yoksa erkek üstte kendini fazla tutamıyor hemde kadın çok keyiflenmiyor, üstte başlayıp önce kendinizi halledin sonra zaten popya yastık dönemi baslıyor..

Bana dipte dedi libidosu düşük dedi öperim seni
bende cok farklı diilim anacaım ama libidodan diğil, afacandan... kardeş calısmalarına başladığımızdan beri 11 den önce uyumuyor, sonra bizim fuku fuku, duşuydu abdestiydi derken saat oluyor 1,5 - 2, ee gece 4 de kalkıp süt veriyom sıpaya, sonra da sabah 7 de kalk işe gel...

Anam bu pek nazlı bak ben diyorum 3güne 1 tövbe yapmaz bu..
Sporcuların kullandığı doping maddelerini mi bulup kullansam acep

Wayyy beee kıskandım valla senden bu ay çok umutluyuz o zaman kaçma kızz heriften suna bakk

aksam cocugu yarım saat 1 saatlıgıne verecegın kımse yok mu

Abooo dipte dediniz,libidosu düşük dediniz, nazlı dediniz, tembel dediniz ne kaldı ayol
Geleneksel geleneksel gelişine vurayim gol olsun patlatayım bebisi de görün. Hepiniz yolumdan geleceksiniz. Aha da buraya yazıyorum
aman sen tuttur da biz haksız cıkalım hiç sorun degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…