kızım anamın bi lafı var sende ne emmeye gelşyon ne gommeye anamTatlı yiyemiyorum içimi bayiyor. Fındık fıstık ceviz badem 2..-3 tane anca. Biraz muz biraz incir 2-3 tane o kadar.
Ama yeşilzeytin itiraf et Tembelsin anacım...Bana dikte dedilibidosu düşük dedi öperim seni
miksere koy sutu, muzu, cevizi, bademi, balı sonra çalışsın mikserrrTatlı yiyemiyorum içimi bayiyor. Fındık fıstık ceviz badem 2..-3 tane anca. Biraz muz biraz incir 2-3 tane o kadar.
bizim herifin ne incire ne baska seye ihtiyacı yok maşallahı var bu ara, sapık gibi dolasıyo bıraksam gordugu yerde biiiiiiiiiiiiipppppp . ama izin vermiyom, korkudan herifin yanında giyinip soyunmuyom lanCnm sende ek olarak incir kürü yapabilirsin yumurtaları çoğaltıyo eşinede keçi boynuzu kürü yap bu ayda öyle deneyin bakalım
Acelem çok yaş geldi geçti.kendimi yoramam acelem yok diyorsun
kısssssssssss herif gizli gizli bişeyler mi içiyo yoksa:))) yasa sen domala domala adamın ayagını yerden kesmıssın:)))bizim herifin ne incire ne baska seye ihtiyacı yok maşallahı var bu ara, sapık gibi dolasıyo bıraksam gordugu yerde biiiiiiiiiiiiipppppp . ama izin vermiyom, korkudan herifin yanında giyinip soyunmuyom lan
tamam kesinlikle denicem bilgiler için teşekkürler :)Cnm sende ek olarak incir kürü yapabilirsin yumurtaları çoğaltıyo eşinede keçi boynuzu kürü yap bu ayda öyle deneyin bakalım
sonuna kadar katılıyorum.... yoksa erkek üstte kendini fazla tutamıyor hemde kadın çok keyiflenmiyor, üstte başlayıp önce kendinizi halledin sonra zaten popya yastık dönemi baslıyor..bak z önce king size bir tadelle yedim, gunde bir adet tuket birde yanına sade turkish caffee ohhhhh misssss, akşam eve gidincede iki kasık bal at bak nasıl enerjin yukseliyo, haaaa bide gene kızcanı bana ama ilişkiye siz üstte baslayın önce siz olun sonra kocanız inanın daha enerjik oluyo.
acelen de varsa bir zahmet yorul bişey olmaz.. hem emek olmadan ekmek olmazAcelem çok yaş geldi geçti.
bende cok farklı diilim anacaım ama libidodan diğil, afacandan... kardeş calısmalarına başladığımızdan beri 11 den önce uyumuyor, sonra bizim fuku fuku, duşuydu abdestiydi derken saat oluyor 1,5 - 2, ee gece 4 de kalkıp süt veriyom sıpaya, sonra da sabah 7 de kalk işe gel...Bana dipte dedilibidosu düşük dedi öperim seni
bizim herifin ne incire ne baska seye ihtiyacı yok maşallahı var bu ara, sapık gibi dolasıyo bıraksam gordugu yerde biiiiiiiiiiiiipppppp . ama izin vermiyom, korkudan herifin yanında giyinip soyunmuyom lan
Sporcuların kullandığı doping maddelerini mi bulup kullansam acepAnam bu pek nazlı bak ben diyorum 3güne 1 tövbe yapmaz bu..
Wayyy beee kıskandım vallabizim herifin ne incire ne baska seye ihtiyacı yok maşallahı var bu ara, sapık gibi dolasıyo bıraksam gordugu yerde biiiiiiiiiiiiipppppp . ama izin vermiyom, korkudan herifin yanında giyinip soyunmuyom lan
aksam cocugu yarım saat 1 saatlıgıne verecegın kımse yok mubende cok farklı diilim anacaım ama libidodan diğil, afacandan... kardeş calısmalarına başladığımızdan beri 11 den önce uyumuyor, sonra bizim fuku fuku, duşuydu abdestiydi derken saat oluyor 1,5 - 2, ee gece 4 de kalkıp süt veriyom sıpaya, sonra da sabah 7 de kalk işe gel...
Abooo dipte dediniz,libidosu düşük dediniz, nazlı dediniz, tembel dediniz ne kaldı ayolAma yeşilzeytin itiraf et Tembelsin anacım...
Rica ederim cnm :) kürlerin ayrıntılrınada ibrahim saraçoğlunun sitesinden bakabilirsintamam kesinlikle denicem bilgiler için teşekkürler :)
aman sen tuttur da biz haksız cıkalım hiç sorun degilAbooo dipte dediniz,libidosu düşük dediniz, nazlı dediniz, tembel dediniz ne kaldı ayol
Geleneksel geleneksel gelişine vurayim gol olsun patlatayım bebisi de görün. Hepiniz yolumdan geleceksiniz.Aha da buraya yazıyorum
sen git biz geliriz arkadaş her yol mubah nede olsaAbooo dipte dediniz,libidosu düşük dediniz, nazlı dediniz, tembel dediniz ne kaldı ayol
Geleneksel geleneksel gelişine vurayim gol olsun patlatayım bebisi de görün. Hepiniz yolumdan geleceksiniz.Aha da buraya yazıyorum
hııı verecekler kız bu topiğin kurucusu nerde ben hiç görmedim herhalde500. sayfamız hayırlı olsun bu gidişle sşte bize ödül verecek
sen koy cocuguda hele bi :)Abooo dipte dediniz,libidosu düşük dediniz, nazlı dediniz, tembel dediniz ne kaldı ayol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?