2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

ya şimdi internette cinde bebek doğurup tuvalete atmışlar ama bebiş kurtulmuş hey allahım ne günlere kaldık ya can veren allah yaşatmak istedimi hiçbir engel tanımıyor

geçenlerde bir topik incelemiştim. baslıgını hatırlamıyorum. bızım gıbı lıste yapmıslar. topıgı acan ve ona eslık eden orda en cok yazan ıkı kızcagız dısında her gelen hamıle kalıp gıtmıs. o gunden sonra topık acmaya korkar oldum

Ah ah ben kaç topic kapattım haberiniz var mı? Pöfff inş bu son topic olur ve hamile kalırım. Senin o dediğin benim için geçerli galiba. Bu arada hiç umudum falan da kalmadı

topik laneti ama bazen bakıyoru aynı konudan kaç tane açmışlar 1-2 sayfa saçma ya biraz araştırsalar bulacaklar cevabı zaten

sende ekim i acmıssın bebem

tamam.bilgisizlik çok kötü ya sürekli araştımalar sorular falan ama yapcak bişi yok artık tutana kadar :)
Sormadan öğrenilmiyor bende çok arastırdım anca öyle bişeyler öğrenebildim inslh faydasını görürüzSenin kacıncı denemen ?

Napalım artık yeni yollar, yeni deneyimler derken bizler de meyvesini alırız inşallah. Umarum bu topikte o lanet olmaz:)

Napalım artık yeni yollar, yeni deneyimler derken bizler de meyvesini alırız inşallah. Umarum bu topikte o lanet olmaz:)
kızzz agzınızı bi hayıra acın anaaammmm, bacım pozitif bak ben kasık agrımdan geberiyom muhtemelen bu ayda yalan olur bana cok agrıyo ama umudumu kaybetmiyom, ama su lanet olası kırmızıyı gorursem bak nasıl dovcem kendimi

Geçen ay bende de çok kasık ağrısı oldu ozellıkle oturup kalkınca cekılme falan vardı o yuzden hamıleyım sandım:))))
kırmızıyı gorunce baya uzuldum. sen kırmızıyı gormeyeceksın gıbıme gelıyor.umudunu kaybetme olursa surprız olsun insallah karnında 2 bebıs vardır:):)

ayyy agzınız bal yesin valla ya, kız eger varsa ve ikitaneyse hepiniz adresinizi yollayın benden hepinize birer kutu mesir macunu

KIZLAR DR GÖRDÜ SONUCUMU...

dedi ki adet gecikirse bir daha yaptıralım. çıkmamış olabilir dedi.

var mı öyle kanda negatif çıkıp hamile olan acaba

BENDE BİR ARA GÖRDÜM SONRA BİZDEN KAÇTI SANIRIM, BU KADAR MANYAKLARLA BIR ARADA OLAMAM DEDİ BENCE :d
yok şimdi geriye donuk baktım ben, sanırım eşi ile sorunu varmıs ve psikolojik destek alıcam ilac kullanmaya basladım vazgectik bebekten şimdilik demiş. ama dondugumde sizi gormek isterim demiş. baksa suan korkar kız zaten cvp vermez bence :)

Reactions: tzm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…