tamam.bilgisizlik çok kötü ya sürekli araştımalar sorular falan ama yapcak bişi yok artık tutana kadar :)Rica ederim cnm :) kürlerin ayrıntılrınada ibrahim saraçoğlunun sitesinden bakabilirsin
Ah ah ben kaç topic kapattım haberiniz var mı? Pöfffgeçenlerde bir topik incelemiştim. baslıgını hatırlamıyorum. bızım gıbı lıste yapmıslar. topıgı acan ve ona eslık eden orda en cok yazan ıkı kızcagız dısında her gelen hamıle kalıp gıtmıs. o gunden sonra topık acmaya korkar oldum
topik lanetigeçenlerde bir topik incelemiştim. baslıgını hatırlamıyorum. bızım gıbı lıste yapmıslar. topıgı acan ve ona eslık eden orda en cok yazan ıkı kızcagız dısında her gelen hamıle kalıp gıtmıs. o gunden sonra topık acmaya korkar oldum
sende ekim i acmıssın bebemgeçenlerde bir topik incelemiştim. baslıgını hatırlamıyorum. bızım gıbı lıste yapmıslar. topıgı acan ve ona eslık eden orda en cok yazan ıkı kızcagız dısında her gelen hamıle kalıp gıtmıs. o gunden sonra topık acmaya korkar oldum
Sormadan öğrenilmiyor bende çok arastırdım anca öyle bişeyler öğrenebildim inslh faydasını görürüztamam.bilgisizlik çok kötü ya sürekli araştımalar sorular falan ama yapcak bişi yok artık tutana kadar :)
kız acmasına actım da lanetlenecem dıye korkuyorumsende ekim i acmıssın bebem
kızzz agzınızı bi hayıra acın anaaammmm, bacım pozitif bak ben kasık agrımdan geberiyom muhtemelen bu ayda yalan olur bana cok agrıyo ama umudumu kaybetmiyom, ama su lanet olası kırmızıyı gorursem bak nasıl dovcem kendimiNapalım artık yeni yollar, yeni deneyimler derken bizler de meyvesini alırız inşallah. Umarum bu topikte o lanet olmaz:)
İşte buna gaz denir yürü beeeeAbooo dipte dediniz,libidosu düşük dediniz, nazlı dediniz, tembel dediniz ne kaldı ayol
Geleneksel geleneksel gelişine vurayim gol olsun patlatayım bebisi de görün. Hepiniz yolumdan geleceksiniz.Aha da buraya yazıyorum
Geçen ay bende de çok kasık ağrısı oldu ozellıkle oturup kalkınca cekılme falan vardı o yuzden hamıleyım sandım:))))kızzz agzınızı bi hayıra acın anaaammmm, bacım pozitif bak ben kasık agrımdan geberiyom muhtemelen bu ayda yalan olur bana cok agrıyo ama umudumu kaybetmiyom, ama su lanet olası kırmızıyı gorursem bak nasıl dovcem kendimi
ayyy agzınız bal yesin valla ya, kız eger varsa ve ikitaneyse hepiniz adresinizi yollayın benden hepinize birer kutu mesir macunuGeçen ay bende de çok kasık ağrısı oldu ozellıkle oturup kalkınca cekılme falan vardı o yuzden hamıleyım sandım:))))
kırmızıyı gorunce baya uzuldum. sen kırmızıyı gormeyeceksın gıbıme gelıyor.umudunu kaybetme olursa surprız olsun insallah karnında 2 bebıs vardır:):)
BENDE BİR ARA GÖRDÜM SONRA BİZDEN KAÇTI SANIRIM, BU KADAR MANYAKLARLA BIR ARADA OLAMAM DEDİ BENCE :dhııı verecekler kız bu topiğin kurucusu nerde ben hiç görmedim herhalde
kac cıkmıstı sonucun yavruKIZLAR DR GÖRDÜ SONUCUMU...
dedi ki adet gecikirse bir daha yaptıralım. çıkmamış olabilir dedi.
var mı öyle kanda negatif çıkıp hamile olan acaba
olacak olacak bendende sana şappppppayyy agzınız bal yesin valla ya, kız eger varsa ve ikitaneyse hepiniz adresinizi yollayın benden hepinize birer kutu mesir macunu
yok şimdi geriye donuk baktım ben, sanırım eşi ile sorunu varmıs ve psikolojik destek alıcam ilac kullanmaya basladım vazgectik bebekten şimdilik demiş. ama dondugumde sizi gormek isterim demiş. baksa suan korkar kız zaten cvp vermez bence :)BENDE BİR ARA GÖRDÜM SONRA BİZDEN KAÇTI SANIRIM, BU KADAR MANYAKLARLA BIR ARADA OLAMAM DEDİ BENCE :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?