bende telefonuma bi program indirdim bence faydalı, deneyebilirsin, kadın takvimi yazınca bir sürü örnek çıkıyor. deneyebilirsin bir tanesini indirip sonraki denemelerde, tabiiiii inşallah gerek kalmaz..O tarihlerde girdum hayirli haberler bklyorum bu ay sıkı calismalar yaptik iki gundur derin uykudaym bugunde mide bulantm vardi sık idrara cikiyom test alsammi dye dusunuyorum
yaaaaa işte bu eczacılar sonra 10 tane test alana manyak diyo arkadasım testiniz bozuk işte biz napalım :)))kızlar test bozuk çıktı komple pembe oldu çizgi falan yok
suan hastaneyede gitme test te alma bence bekle en azından haftasonunu bekle sonra bnm gibi husrana ugramaO tarihlerde girdum hayirli haberler bklyorum bu ay sıkı calismalar yaptik iki gundur derin uykudaym bugunde mide bulantm vardi sık idrara cikiyom test alsammi dye dusunuyorum
kızlar test bozuk çıktı komple pembe oldu çizgi falan yok
canım hayırlısı vardır bundada bir hayır sen 1 tanemi aldın yanlışışşşş 10 tane olacak çok güldüm ya allahta filluk arkadaşımı güldürsün aklıma geldikçe gülüyorumkızlar test bozuk çıktı komple pembe oldu çizgi falan yok
bana gunde bir tane içirmişti 5 gun boyunca yani 10 tane var içinde 5 tanesi kalmıstı.merhaba kızlar.bende bu ay adetin 4.günü günde 2 tane klomen içtim.5 gün boyunca.adetin 14.günü kontrole gittim.solda 22mm sağda iki tane 17 mm yumurta oluşmuş dedi dr çok güzel dedi.çatlatma iğnesi oldum.bugün 7 gün geçti üzerinden.inşallah tutmuştur.daha öncede çatlatma iğnesiyle ilk seferde hamile kaldım ancak boş kese oldu kürtaj oldum.kürtajdan sonra 3 ay korunduk 2 ay doğal denedik olmayınca tekrar ilaca tedavisine başladık.inşallah sağlıkla yine olur günler geçmek bilmiyor
canım son adet tarihin kaç bilmiyorum ama bence günü gelmeden veya en az 1 gün kala yap yinede sen bilirsinO tarihlerde girdum hayirli haberler bklyorum bu ay sıkı calismalar yaptik iki gundur derin uykudaym bugunde mide bulantm vardi sık idrara cikiyom test alsammi dye dusunuyorum
inş bu sefer olur canım...hakkında hayırlısıı..bende aynı sayılırım ama ben 7 sini beklicem ..merhaba kızlar.bende bu ay adetin 4.günü günde 2 tane klomen içtim.5 gün boyunca.adetin 14.günü kontrole gittim.solda 22mm sağda iki tane 17 mm yumurta oluşmuş dedi dr çok güzel dedi.çatlatma iğnesi oldum.bugün 7 gün geçti üzerinden.inşallah tutmuştur.daha öncede çatlatma iğnesiyle ilk seferde hamile kaldım ancak boş kese oldu kürtaj oldum.kürtajdan sonra 3 ay korunduk 2 ay doğal denedik olmayınca tekrar ilaca tedavisine başladık.inşallah sağlıkla yine olur günler geçmek bilmiyor
merhaba arkadaşım allah yardımcın olsun inşallah olurmerhaba kızlar.bende bu ay adetin 4.günü günde 2 tane klomen içtim.5 gün boyunca.adetin 14.günü kontrole gittim.solda 22mm sağda iki tane 17 mm yumurta oluşmuş dedi dr çok güzel dedi.çatlatma iğnesi oldum.bugün 7 gün geçti üzerinden.inşallah tutmuştur.daha öncede çatlatma iğnesiyle ilk seferde hamile kaldım ancak boş kese oldu kürtaj oldum.kürtajdan sonra 3 ay korunduk 2 ay doğal denedik olmayınca tekrar ilaca tedavisine başladık.inşallah sağlıkla yine olur günler geçmek bilmiyor
tedavinin ilk aşamasında günde 1 le başlıyorlar canım.daha önce günde bir tane içmiştim 14mm kaldı yumurta adet oldum.iğne bile vermemişti.günde 2 tane içince istenilen büyüklüğe ulaştı iğne verdi hamile kaldım ama boş kese oldu.bana gunde bir tane içirmişti 5 gun boyunca yani 10 tane var içinde 5 tanesi kalmıstı.
Rabbim hepimizi güldürsün canım benim. sırada kim var :):)canım hayırlısı vardır bundada bir hayır sen 1 tanemi aldın yanlışışşşş 10 tane olacak çok güldüm ya allahta filluk arkadaşımı güldürsün aklıma geldikçe gülüyorum
Rabbim bidaha yasatmasın onu biliyorum cok iyi benimde kimyasal dedi 2 hafta degerler hep yukseldi sonra birden dustu. suan ben dogalına bıraktım bakalım 2 ay daha boyle devam etsin olmaz ise yeniden bir igne cakarız karından :)tedavinin ilk aşamasında günde 1 le başlıyorlar canım.daha önce günde bir tane içmiştim 14mm kaldı yumurta adet oldum.iğne bile vermemişti.günde 2 tane içince istenilen büyüklüğe ulaştı iğne verdi hamile kaldım ama boş kese oldu.
sağol canım inşallah.bende ayın 7 sini beklemeyi düşünüyorum canım geçen ay 7 sinde hastalandım çünkü normalde iğneden 14-15 gün sonra adet görülürmüş ama ben yinede bekliyecem.inş bu sefer olur canım...hakkında hayırlısıı..bende aynı sayılırım ama ben 7 sini beklicem ..
ben benimde ilk gün yarın bende eşime diyeyim bari 10 tane alsınRabbim hepimizi güldürsün canım benim. sırada kim var :):)
amin canım inşallah.Allah yardımcımız olsun.Rabbim bidaha yasatmasın onu biliyorum cok iyi benimde kimyasal dedi 2 hafta degerler hep yukseldi sonra birden dustu. suan ben dogalına bıraktım bakalım 2 ay daha boyle devam etsin olmaz ise yeniden bir igne cakarız karından :)
bende geçen ayın 7 nde hastalandım...7nde tahlil yaptırcam diyorum ama 10 nu beklesemmi diyede düşünmüyo değilim yaniisağol canım inşallah.bende ayın 7 sini beklemeyi düşünüyorum canım geçen ay 7 sinde hastalandım çünkü normalde iğneden 14-15 gün sonra adet görülürmüş ama ben yinede bekliyecem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?