kızın mesajlarına baktım da ara vermiş psikiatr a gitmiş ilaç kullanıyormuş. psikolojisi rahatlayınca donerBENDE BİR ARA GÖRDÜM SONRA BİZDEN KAÇTI SANIRIM, BU KADAR MANYAKLARLA BIR ARADA OLAMAM DEDİ BENCE :d
AHAAAA BİZİM SONUMUZ DA MI BÖYLE OLACAK ACABA..kızın mesajlarına baktım da ara vermiş psikiatr a gitmiş ilaç kullanıyormuş. psikolojisi rahatlayınca doner
o döndüğünde biz bebiş bekleyen deliler topiğinde olacağızyok şimdi geriye donuk baktım ben, sanırım eşi ile sorunu varmıs ve psikolojik destek alıcam ilac kullanmaya basladım vazgectik bebekten şimdilik demiş. ama dondugumde sizi gormek isterim demiş. baksa suan korkar kız zaten cvp vermez bence :)
Çok pis gaza gelirimİşte buna gaz denir yürü beeee
bu gidişhat onu gosteriyo Allah korusunAHAAAA BİZİM SONUMUZ DA MI BÖYLE OLACAK ACABA..
agzını hayra ac kıs allah korusunAHAAAA BİZİM SONUMUZ DA MI BÖYLE OLACAK ACABA..
kızım seni paraylamı verdiler buraya millet azdırmak için k.... yırtıyor sen ne diyon yaayy azcık versme kocama bişi olurmu ki :) az durulsun ayol
ama yeşilzeytin arkadaş filluk arkadaş gibi tüm görselleri sergileyecekBu kadar çalışmaya FİLLUK arkadaşımızdan haber bekliyoruz artık, baktık filluk fıs çıktı o zaman dönüp YEŞİL ZEYTİN arkadaşımıza bakıcaz ve hangisi daha doğru onu öğrencez, çooook çalışmak mı, çalışmamak mı?
bilimsel bir tez olacak...
Bize bakarken siz de yeni şeyler deneyinBu kadar çalışmaya FİLLUK arkadaşımızdan haber bekliyoruz artık, baktık filluk fıs çıktı o zaman dönüp YEŞİL ZEYTİN arkadaşımıza bakıcaz ve hangisi daha doğru onu öğrencez, çooook çalışmak mı, çalışmamak mı?
bilimsel bir tez olacak...
nereye gelekmiiiiiiyok kız para vermediler, hem istemiyosanız giderim taaaaammm mıııı
Yeşil zeytin geleneksel . Görsel neyin bilmez.ama yeşilzeytin arkadaş filluk arkadaş gibi tüm görselleri sergileyecek
yesil zeytinin anası ninesi de çok teoriktir ille de bilimsel ille de bilimselYeşil zeytin geleneksel . Görsel neyin bilmez.Anası ninesi ne yapıyorsa onu yapar.
daha yeni aslında 3 ay oldu biraz aceleci mi davranıyorum neSormadan öğrenilmiyor bende çok arastırdım anca öyle bişeyler öğrenebildim inslh faydasını görürüzSenin kacıncı denemen ?
kızzzzzzzzzzYeşil zeytin geleneksel . Görsel neyin bilmez.Anası ninesi ne yapıyorsa onu yapar.
Aminn guzelm aminnnnnGelsin canım ya artık sabrım kalmadı.30 ay olacak pöfff. Rabbim zamanını biliyor ama artık yüzümüze gülsün inş. Daha dün evlenenler bile bugün hamile. Daha fazla evlat hasretiyle sinamasin Rabbim bizi. Aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?