2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

F filluk kız senın cıdden 60 ay mı. suan klomen tedavısındesın dıye sasırdım.
ya 5 yıl evet de oyle deli gibi cocuk diye calısmadım oldu olmadı dusmedim ustune hiç istemiyordum zate. ama 2 yıl daha dogrusu 16 aydır sıkı takipteyiz. doktorumda biraz gelenekçidir o sebeple işte seferdir klomen ve iğne, ilk seferimizde tuttu ama malesef dustu. bakalım bu ay ne olcak, bu ayda olmazsa asılama diye kendi dedi zaten

Progesteronu ve de libidosu yüksek filluk ben de biliyorum ayda 3-4 az. Dedik ya iş güç yogun ben yorgun. Bu ay geleneksel filan hedefim toplamda 5-6 kez ilişki. Günaşırı beni zorlayan adama kalsa günaşırı oooo daha çok yapcak.

Allah gönlüne göre versin. Ben 2 yıldır evliyim, 20 aydır korunmuyorum ama ilk defa doktora kasımda gıtmıstım. bıkaç ay daha deneyın dedı olmadı gel dedı. ta mayısa kadar yıne umursamadım. mayıstan berı cıddı cıddı ugrasıyorum. gelsın artık cok sabırlı degılım ben ya. yedım bıtırdım kendımı. strese girip zayıflıyorum

bu ne sımarıklık ayol:))) madem herıfı bıraksan yapacak bacagını ayır bekle:))) yorulmadan töbe ya

daha yeni aslında 3 ay oldu biraz aceleci mi davranıyorum ne
8. ayı deviriyorum, ve ikinci bebeğim için uğraşıyorum, erken evhamlanıyorsun bak biz burda adet geçmeden test yapmıyoruz yaptırmıyoruz, melankoliye hayır diyoruz... sadece kafa dagıtıyoruz.. sende öle yap :) bi laf var ya TİLLİKLE GİTSİN

Reactions: tzm
Ben bilimseli teoriyi bırakalı 15 gün oluyor.
Artık geleneksel geleneksel
YA şu şekli gorunce aklıma geldi, bi tane kazakçı ümmühan teyzemiz vardı, ne zaman kazak başlasam hamile kalıyorm daha kazak örmiycem diyordu :)

biraz beceriksidi örgü konusunda demek ki kafasını ona cok takıyordu hamile kalıveriyordu bizde mi baslasak kız, lif, dantel, havlu

hem benizm kızım var çeyiz mi yapmaya başlasam, zaten sıpa 4 yaşında ama sevgilisi bile var...

ne örgüsü kıs inan ne yaparsam yapayım aklımda hep bebiş var.

Kızlar yaaa Rabbim nasip ederde hamile kalırsak Haziran ayında bir sürü fırlama çocuk gelecek dünyaya

Hamileyken buluşup göbiş bile tokuştururuz bizzzz
Eskiden hiperaktif çocuk olmazmış hiç. Simdi biz cocuk olsun diye habıre bişeyler yiyip içiyoz ya ondan mı cocuklar bu kadar fırlama doguyor acaba

Reactions: tzm
Kızlar yaaa Rabbim nasip ederde hamile kalırsak Haziran ayında bir sürü fırlama çocuk gelecek dünyaya
Hamileyken buluşup göbiş bile tokuştururuz bizzzz

keşke yaaa, çünkü hamiş kaldıktan sonra birer ikişer, diğer topiklere kayıyor ister istemez kişiler.. ne güzel olurdu topluca haziran annelerine geçsek :)

kuşum psikologlar bile söylüyor el işi diye çünkü ona doluyorsun heleki kitaptan model çıkarmak ben çok severim sadece ordaki sayıları hesaplıyorsun bat yok yumurtlama yok kaç kere oldu yokknapıyoruz haftasonu yüncüye koşuyoruz yün patlaması oluyormuş

EVET EN DOĞRUSU O SANIRIM DA BEN HAPLA KORUNUYORDUM O YÜZDEN PROBLEM Mİ VAR ACABA GİBİ SORU İŞARETLERİ OLUŞUYOR. O YÜZDEN STRES YAPIYORUM BİRAZ.

kız bende strese girdikce yiyom anam, onune gecemiyom korkuma salonada gidemiyom, dellendim kaldım. anca yiyom. bak bugun yedigimi sayıyom, sabah ceyrek simit, sonra oglen bir kase corba bir adet tavuk şiş az makarna, az once koca bir king size tadelle, şimdide bi tane pişmaniye, biraz daha yersem sanırım olucem, bide anasını satıyım su kabızlık sorunumu cözemedim ben her sabah mis gibi tvalete cıkardım anam bi haftadır bişi oldu benimkine cok yiyom bagırsaklar kabul etmiyo herhal cıkamıyorum tuvalete. napcamı bilmiyom. sinemaki içerdim hemen cıkardımda onuda korkuma içemiyom bitki cayı içme demişti doktorum. ne bok yiycem bilemiyom anlıycagınız.

ben senın yedıklerını yesem daha da zayıflarım anam bunlar nekı ben sıradan gunde bunlardan cok yıyorum. kabızlık ıcınzeytin yağı iç hemen çıkarıyor. bide biber ye çekirdeğiyle. hıc bısey kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…