Ben bilimseli teoriyi bırakalı 15 gün oluyor.yesil zeytinin anası ninesi de çok teoriktir ille de bilimsel ille de bilimsel
ya 5 yıl evet de oyle deli gibi cocuk diye calısmadım oldu olmadı dusmedim ustune hiç istemiyordum zate. ama 2 yıl daha dogrusu 16 aydır sıkı takipteyiz. doktorumda biraz gelenekçidir o sebeple işte seferdir klomen ve iğne, ilk seferimizde tuttu ama malesef dustu. bakalım bu ay ne olcak, bu ayda olmazsa asılama diye kendi dedi zaten
Progesteronu ve de libidosu yüksek fillukkızzzzzzzzzzhareketlen, olmaz oyle ayda 3-4, dokroyum bana ilk zamanda ne kadar sıklıkta ilişki dedi bende hafta bir dedim bi kahkaha attı, heee cok beklersiniz bebek dedi, leylek getirir size bekleyin dedi. bende suna sana aynını diyom. anan ninen herseyin dogalını yiyomus, karılar ekmege tereyag surup ustune tuz dokup yiyomus hani sen yiyebiliyonmu, içtigimiz su bile kimyasal be.
Allah gönlüne göre versin. Ben 2 yıldır evliyim, 20 aydır korunmuyorum ama ilk defa doktora kasımda gıtmıstım. bıkaç ay daha deneyın dedı olmadı gel dedı. ta mayısa kadar yıne umursamadım. mayıstan berı cıddı cıddı ugrasıyorum. gelsın artık cok sabırlı degılım ben ya. yedım bıtırdım kendımı. strese girip zayıflıyorumya 5 yıl evet de oyle deli gibi cocuk diye calısmadım oldu olmadı dusmedim ustune hiç istemiyordum zate. ama 2 yıl daha dogrusu 16 aydır sıkı takipteyiz. doktorumda biraz gelenekçidir o sebeple işte seferdir klomen ve iğne, ilk seferimizde tuttu ama malesef dustu. bakalım bu ay ne olcak, bu ayda olmazsa asılama diye kendi dedi zaten
bu ne sımarıklık ayol:))) madem herıfı bıraksan yapacak bacagını ayır bekle:))) yorulmadan töbe yaProgesteronu ve de libidosu yüksek fillukben de biliyorum ayda 3-4 az. Dedik ya iş güç yogun ben yorgun. Bu ay geleneksel filan hedefim toplamda 5-6 kez ilişki. Günaşırı beni zorlayan adama kalsa günaşırı oooo daha çok yapcak.
8. ayı deviriyorum, ve ikinci bebeğim için uğraşıyorum, erken evhamlanıyorsun bak biz burda adet geçmeden test yapmıyoruz yaptırmıyoruz, melankoliye hayır diyoruz... sadece kafa dagıtıyoruz.. sende öle yap :) bi laf var ya TİLLİKLE GİTSİNdaha yeni aslında 3 ay oldu biraz aceleci mi davranıyorum ne
YA şu şekli gorunce aklıma geldi, bi tane kazakçı ümmühan teyzemiz vardı, ne zaman kazak başlasam hamile kalıyorm daha kazak örmiycem diyordu :)Ben bilimseli teoriyi bırakalı 15 gün oluyor.
Artık geleneksel geleneksel
ne örgüsü kıs inan ne yaparsam yapayım aklımda hep bebiş var.YA şu şekli gorunce aklıma geldi, bi tane kazakçı ümmühan teyzemiz vardı, ne zaman kazak başlasam hamile kalıyorm daha kazak örmiycem diyordu :)
biraz beceriksidi örgü konusunda demek ki kafasını ona cok takıyordu hamile kalıveriyordu bizde mi baslasak kız, lif, dantel, havlu
hem benizm kızım var çeyiz mi yapmaya başlasam, zaten sıpa 4 yaşında ama sevgilisi bile var...
kac cıkmıstı sonucun yavru
Eskiden hiperaktif çocuk olmazmış hiç. Simdi biz cocuk olsun diye habıre bişeyler yiyip içiyoz ya ondan mı cocuklar bu kadar fırlama doguyor acabaKızlar yaaa Rabbim nasip ederde hamile kalırsak Haziran ayında bir sürü fırlama çocuk gelecek dünyaya
Hamileyken buluşup göbiş bile tokuştururuz bizzzz
bıktınmı?gel gel koşşşşş, ama sen gelmeden ben ankarayı boylamıyım dikkat et.
Kızlar yaaa Rabbim nasip ederde hamile kalırsak Haziran ayında bir sürü fırlama çocuk gelecek dünyaya
Hamileyken buluşup göbiş bile tokuştururuz bizzzz
kuşum psikologlar bile söylüyor el işi diye çünkü ona doluyorsun heleki kitaptan model çıkarmak ben çok severim sadece ordaki sayıları hesaplıyorsun bat yok yumurtlama yok kaç kere oldu yokkYA şu şekli gorunce aklıma geldi, bi tane kazakçı ümmühan teyzemiz vardı, ne zaman kazak başlasam hamile kalıyorm daha kazak örmiycem diyordu :)
biraz beceriksidi örgü konusunda demek ki kafasını ona cok takıyordu hamile kalıveriyordu bizde mi baslasak kız, lif, dantel, havlu
hem benizm kızım var çeyiz mi yapmaya başlasam, zaten sıpa 4 yaşında ama sevgilisi bile var...
EVET EN DOĞRUSU O SANIRIM DA BEN HAPLA KORUNUYORDUM O YÜZDEN PROBLEM Mİ VAR ACABA GİBİ SORU İŞARETLERİ OLUŞUYOR. O YÜZDEN STRES YAPIYORUM BİRAZ.8. ayı deviriyorum, ve ikinci bebeğim için uğraşıyorum, erken evhamlanıyorsun bak biz burda adet geçmeden test yapmıyoruz yaptırmıyoruz, melankoliye hayır diyoruz... sadece kafa dagıtıyoruz.. sende öle yap :) bi laf var ya TİLLİKLE GİTSİN
kız bende strese girdikce yiyom anam, onune gecemiyom korkuma salonada gidemiyom, dellendim kaldım. anca yiyom. bak bugun yedigimi sayıyom, sabah ceyrek simit, sonra oglen bir kase corba bir adet tavuk şiş az makarna, az once koca bir king size tadelle, şimdide bi tane pişmaniye, biraz daha yersem sanırım olucem, bide anasını satıyım su kabızlık sorunumu cözemedim ben her sabah mis gibi tvalete cıkardım anam bi haftadır bişi oldu benimkine cok yiyom bagırsaklar kabul etmiyo herhal cıkamıyorum tuvalete. napcamı bilmiyom. sinemaki içerdim hemen cıkardımda onuda korkuma içemiyom bitki cayı içme demişti doktorum. ne bok yiycem bilemiyom anlıycagınız.Allah gönlüne göre versin. Ben 2 yıldır evliyim, 20 aydır korunmuyorum ama ilk defa doktora kasımda gıtmıstım. bıkaç ay daha deneyın dedı olmadı gel dedı. ta mayısa kadar yıne umursamadım. mayıstan berı cıddı cıddı ugrasıyorum. gelsın artık cok sabırlı degılım ben ya. yedım bıtırdım kendımı. strese girip zayıflıyorum
ben senın yedıklerını yesem daha da zayıflarım anam bunlar nekı ben sıradan gunde bunlardan cok yıyorum. kabızlık ıcınzeytin yağı iç hemen çıkarıyor. bide biber ye çekirdeğiyle. hıc bısey kalmazkız bende strese girdikce yiyom anam, onune gecemiyom korkuma salonada gidemiyom, dellendim kaldım. anca yiyom. bak bugun yedigimi sayıyom, sabah ceyrek simit, sonra oglen bir kase corba bir adet tavuk şiş az makarna, az once koca bir king size tadelle, şimdide bi tane pişmaniye, biraz daha yersem sanırım olucem, bide anasını satıyım su kabızlık sorunumu cözemedim ben her sabah mis gibi tvalete cıkardım anam bi haftadır bişi oldu benimkine cok yiyom bagırsaklar kabul etmiyo herhal cıkamıyorum tuvalete. napcamı bilmiyom. sinemaki içerdim hemen cıkardımda onuda korkuma içemiyom bitki cayı içme demişti doktorum. ne bok yiycem bilemiyom anlıycagınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?