LİBİDOM ŞEKİL ÖNÜMDEN CEKİLLLLLtopiğimizin bayan libidosu = FİLLUK... ilan ediyorum... çelenk ve çiçekler ofisine lütfen..
kuşum al sana hamilelik belirtisi ben de hamileyken çok kötüydüm 9 ay dubalac kullandım sen doğalını kayısı ye incir ye ama önce diğerlerini az yekız bende strese girdikce yiyom anam, onune gecemiyom korkuma salonada gidemiyom, dellendim kaldım. anca yiyom. bak bugun yedigimi sayıyom, sabah ceyrek simit, sonra oglen bir kase corba bir adet tavuk şiş az makarna, az once koca bir king size tadelle, şimdide bi tane pişmaniye, biraz daha yersem sanırım olucem, bide anasını satıyım su kabızlık sorunumu cözemedim ben her sabah mis gibi tvalete cıkardım anam bi haftadır bişi oldu benimkine cok yiyom bagırsaklar kabul etmiyo herhal cıkamıyorum tuvalete. napcamı bilmiyom. sinemaki içerdim hemen cıkardımda onuda korkuma içemiyom bitki cayı içme demişti doktorum. ne bok yiycem bilemiyom anlıycagınız.
ya bak ne diycem sana adetine kac gun var bilmiyom ama olma ihtimalinde var ha, belki daha yeni tutunmaya calsııyordur cunku benim genelde 0.5 falan cıkar hep hcg seninki suan yuksek 1 kusur yani. ne biliyim kız umut fakirin ekmegi2den küçük
Eskiden hiperaktif çocuk olmazmış hiç. Simdi biz cocuk olsun diye habıre bişeyler yiyip içiyoz ya ondan mı cocuklar bu kadar fırlama doguyor acaba
keşke yaaa, çünkü hamiş kaldıktan sonra birer ikişer, diğer topiklere kayıyor ister istemez kişiler.. ne güzel olurdu topluca haziran annelerine geçsek :)
cnımcım kuru kayısı ye üstüne de su iç, bi de yogurt ye biraz rahatlatacaktır.. aslında o kadar sporakabız olmaman lazım ama inşallah bebiştendiiirrrrkız bende strese girdikce yiyom anam, onune gecemiyom korkuma salonada gidemiyom, dellendim kaldım. anca yiyom. bak bugun yedigimi sayıyom, sabah ceyrek simit, sonra oglen bir kase corba bir adet tavuk şiş az makarna, az once koca bir king size tadelle, şimdide bi tane pişmaniye, biraz daha yersem sanırım olucem, bide anasını satıyım su kabızlık sorunumu cözemedim ben her sabah mis gibi tvalete cıkardım anam bi haftadır bişi oldu benimkine cok yiyom bagırsaklar kabul etmiyo herhal cıkamıyorum tuvalete. napcamı bilmiyom. sinemaki içerdim hemen cıkardımda onuda korkuma içemiyom bitki cayı içme demişti doktorum. ne bok yiycem bilemiyom anlıycagınız.
ben kurdum topiği bebek bekleyen delilerkeşke yaaa, çünkü hamiş kaldıktan sonra birer ikişer, diğer topiklere kayıyor ister istemez kişiler.. ne güzel olurdu topluca haziran annelerine geçsek :)
ben belirti aramıyorum kızlar biliyorsunuz o sebepleeee bu bnm için bir hastalık suandakuşum al sana hamilelik belirtisi ben de hamileyken çok kötüydüm 9 ay dubalac kullandım sen doğalını kayısı ye incir ye ama önce diğerlerini az ye
spor yapamıyom ki korkuyom, işte 27 eylulu bekliyom eger adet olursam varyaaaaaaaa o kosu bantları o spinning salonu o havuz benden kacsın anam kacsın, her aksam 3 saat kesintisiz spor yapıp bir ayda bu 5 kiloyu vericemcnımcım kuru kayısı ye üstüne de su iç, bi de yogurt ye biraz rahatlatacaktır.. aslında o kadar sporakabız olmaman lazım ama inşallah bebiştendiiirrrr
tamam sen bilirsin arama çok yeme ozaman ay gözümün önüne recep ivedikteki eczane sahnesi geldiben belirti aramıyorum kızlar biliyorsunuz o sebepleeee bu bnm için bir hastalık suanda
o o sporu demedi kuşummmmm yeme biziiiiiispor yapamıyom ki korkuyom, işte 27 eylulu bekliyom eger adet olursam varyaaaaaaaa o kosu bantları o spinning salonu o havuz benden kacsın anam kacsın, her aksam 3 saat kesintisiz spor yapıp bir ayda bu 5 kiloyu vericem
ben akşamda bişi yemiyim, sadece kayısı ile gecireyim, yarına allah buyuk belki yaparım kaka mı.tamam sen bilirsin arama çok yeme ozaman ay gözümün önüne recep ivedikteki eczane sahnesi geldi
ön sevişmesi filen ancak max 30 dk ama iki km koşmaya eş değermiş, öyle diyo uzmanşlar..heeeeeeeeeeeeeeeeeee bendekız ne olcka onun sporundan dakka tutuyum size max 30 dakikada nakavt.
Kazak da örErim bak o yorucu değilYA şu şekli gorunce aklıma geldi, bi tane kazakçı ümmühan teyzemiz vardı, ne zaman kazak başlasam hamile kalıyorm daha kazak örmiycem diyordu :)
biraz beceriksidi örgü konusunda demek ki kafasını ona cok takıyordu hamile kalıveriyordu bizde mi baslasak kız, lif, dantel, havlu
hem benizm kızım var çeyiz mi yapmaya başlasam, zaten sıpa 4 yaşında ama sevgilisi bile var...
bedi cam kapı kapatıp terledikmi tamamön sevişmesi filen ancak max 30 dk ama iki km koşmaya eş değermiş, öyle diyo uzmanşlar..
biliyorsun çok bilimsel bir topikiiizzzz
zaten kısa suruyorya üstümüzü cıkarmasak da şu sauna eşofmanların ağına bi delik açsak :) bak süper olur heeebedi cam kapı kapatıp terledikmi tamam
yap yap da dikkat et unutup dışarda giymezaten kısa suruyorya üstümüzü cıkarmasak da şu sauna eşofmanların ağına bi delik açsak :) bak süper olur heee
Libidosu tavan yapan filluk.topiğimizin bayan libidosu = FİLLUK... ilan ediyorum... çelenk ve çiçekler ofisine lütfen..
ama senin daha çarşambaya kadar 5 gün var canım, biliyorsun tüp bebekte bile 12 gün sonra kandan bakıyorlar, daha yumurtlamadan sonraki 8-9. gündesin sen herşey için çok etken,progestanı adetin geçerse 4 gün mü ne al demişti dr kaç gün demişti bilmiyorum adamı da kaçırdım işin yoksa bekle pztyee.... neyse zaten benim daha çrş gelmesi lazım... çrş gelmezse pzt kadar bekleyeceğim... sonra var off anam hemen kadın doğuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?