2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

kuşum al sana hamilelik belirtisi ben de hamileyken çok kötüydüm 9 ay dubalac kullandım sen doğalını kayısı ye incir ye ama önce diğerlerini az ye

Eskiden hiperaktif çocuk olmazmış hiç. Simdi biz cocuk olsun diye habıre bişeyler yiyip içiyoz ya ondan mı cocuklar bu kadar fırlama doguyor acaba

Yok beee hayatım bizim gibi anneleri olduğu için

keşke yaaa, çünkü hamiş kaldıktan sonra birer ikişer, diğer topiklere kayıyor ister istemez kişiler.. ne güzel olurdu topluca haziran annelerine geçsek :)

Allah'ın izni ile o da olur inşallah... 2015 Haziran Anneleri-Yaklaşmayın Tehlikeli ve Delüüüüüüüüüüü

cnımcım kuru kayısı ye üstüne de su iç, bi de yogurt ye biraz rahatlatacaktır.. aslında o kadar sporakabız olmaman lazım ama inşallah bebiştendiiirrrr

kuşum al sana hamilelik belirtisi ben de hamileyken çok kötüydüm 9 ay dubalac kullandım sen doğalını kayısı ye incir ye ama önce diğerlerini az ye
ben belirti aramıyorum kızlar biliyorsunuz o sebepleeee bu bnm için bir hastalık suanda

cnımcım kuru kayısı ye üstüne de su iç, bi de yogurt ye biraz rahatlatacaktır.. aslında o kadar sporakabız olmaman lazım ama inşallah bebiştendiiirrrr
spor yapamıyom ki korkuyom, işte 27 eylulu bekliyom eger adet olursam varyaaaaaaaa o kosu bantları o spinning salonu o havuz benden kacsın anam kacsın, her aksam 3 saat kesintisiz spor yapıp bir ayda bu 5 kiloyu vericem

spor yapamıyom ki korkuyom, işte 27 eylulu bekliyom eger adet olursam varyaaaaaaaa o kosu bantları o spinning salonu o havuz benden kacsın anam kacsın, her aksam 3 saat kesintisiz spor yapıp bir ayda bu 5 kiloyu vericem
o o sporu demedi kuşummmmm yeme biziiiiii

heeeeeeeeeeeeeeeeeee bende kız ne olcka onun sporundan dakka tutuyum size max 30 dakikada nakavt.
ön sevişmesi filen ancak max 30 dk ama iki km koşmaya eş değermiş, öyle diyo uzmanşlar..

biliyorsun çok bilimsel bir topikiiizzzz

Reactions: tzm
Kazak da örErim bak o yorucu değil

progestanı adetin geçerse 4 gün mü ne al demişti dr kaç gün demişti bilmiyorum adamı da kaçırdım işin yoksa bekle pztyee.... neyse zaten benim daha çrş gelmesi lazım... çrş gelmezse pzt kadar bekleyeceğim... sonra var off anam hemen kadın doğuma

ama senin daha çarşambaya kadar 5 gün var canım, biliyorsun tüp bebekte bile 12 gün sonra kandan bakıyorlar, daha yumurtlamadan sonraki 8-9. gündesin sen herşey için çok etken,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…