haha ay ne utanç verici olurruuu, uuuvvvvvvvv ama yok yaaa bu kadar da cılkını çıkarmayalım, adamları zaten damızlık yaptık, ecük de gözleri şenlensin di miyap yap da dikkat et unutup dışarda giyme
ya ben o kadar efos sarfettiğime inanmıyom valla. yoksa dal gibi olurdumön sevişmesi filen ancak max 30 dk ama iki km koşmaya eş değermiş, öyle diyo uzmanşlar..
biliyorsun çok bilimsel bir topikiiizzzz
deli yaaaaazaten kısa suruyorya üstümüzü cıkarmasak da şu sauna eşofmanların ağına bi delik açsak :) bak süper olur heee
Haydi topluca gebeler topiğine.keşke yaaa, çünkü hamiş kaldıktan sonra birer ikişer, diğer topiklere kayıyor ister istemez kişiler.. ne güzel olurdu topluca haziran annelerine geçsek :)
Kamyon mübarekLİBİDOM ŞEKİL ÖNÜMDEN CEKİLLLLL
ılk basTa konusma Tarzını duzelT arkadasım! eveT hamıleyım bebegı gorene kadar sanırım derım anladın mı ???sanırımı ne bu işin yavvvv, biri bana acıklasın.
ben yarın sunnet düğününde olcak bi tonda iş kitlicekler eminim, pazarda kaynana gelcekmiş amaaaannnn, bnm işler hak getire evi bok goturuyo.benim canım bugün temizlik yapmayı çekti, temizliğimi yapım da haftasonuna bi tek ütüm kalsın, rahat rahat gezeyim.. yarın zaten kuaföre gitcem,
Yalan Külliyen yalanön sevişmesi filen ancak max 30 dk ama iki km koşmaya eş değermiş, öyle diyo uzmanşlar..
biliyorsun çok bilimsel bir topikiiizzzz
vuhuuuu bir sert cıktı, canımcım soyle bir topigi okudu isen kimin ne dedigini nasıl konustugunu gormussundur o sebeple arada kimsenin canını cıkacak moralini bozacak sekilde konusma yok, gayet samimi gırgır seklinde.ılk basTa konusma Tarzını duzelT arkadasım! eveT hamıleyım bebegı gorene kadar sanırım derım anladın mı ???
bu topikte kimse kötü niyetli değil, muhtemelen yanlış yorumladın arkadaşım.. yani test yapmıssındır ya da kan tahlii orda belli olur zaten diye sorduk..ılk basTa konusma Tarzını duzelT arkadasım! eveT hamıleyım bebegı gorene kadar sanırım derım anladın mı ???
Bi de bana diyorlarzaten kısa suruyorya üstümüzü cıkarmasak da şu sauna eşofmanların ağına bi delik açsak :) bak süper olur heee
ya bakma sanırım hepimizde bi tembellik varda bok surdurmuyoz işte sebebide bebek istedigimizdenBi de bana diyorlartembel kim nazlı kim
canım burda herkes samimi art niyet araman hata olur allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahılk basTa konusma Tarzını duzelT arkadasım! eveT hamıleyım bebegı gorene kadar sanırım derım anladın mı ???
anam eski hatunşlar da hep etli butlu zaten, eski resimlerde filen ayva göbeği kocaman popo var hep, demeki ki biz zamansız zamanlar yasıyoruz.. altın dönemimiz geride kalmış :)Yalan Külliyen yalanyemişim bilimseli gelsin geleneksel kara düzen
ama bu defaki bi amaca hizmet ediyor, kilo verdirir mi ki bize :) amaann cocuk derdi olmasa sadece haftasonu seksi yasıyoruz ki zaten... böyle bi hareketliik olmuyo başkaBi de bana diyorlartembel kim nazlı kim
benim kızında bu haftasonu doğum günü teyzeleri onun hazırılığı başlayacak allah sizlere nasip etsin inşallah herkeze iyi tatillerben yarın sunnet düğününde olcak bi tonda iş kitlicekler eminim, pazarda kaynana gelcekmiş amaaaannnn, bnm işler hak getire evi bok goturuyo.
spor yapamıyom ki korkuyom, işte 27 eylulu bekliyom eger adet olursam varyaaaaaaaa o kosu bantları o spinning salonu o havuz benden kacsın anam kacsın, her aksam 3 saat kesintisiz spor yapıp bir ayda bu 5 kiloyu vericem
evet aslında ben istemiyordum ama ah o baskılar buyrun gelin topik kuşlarımkızzz parti var mı parti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?