2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

benim canım bugün temizlik yapmayı çekti, temizliğimi yapım da haftasonuna bi tek ütüm kalsın, rahat rahat gezeyim.. yarın zaten kuaföre gitcem,

benim canım bugün temizlik yapmayı çekti, temizliğimi yapım da haftasonuna bi tek ütüm kalsın, rahat rahat gezeyim.. yarın zaten kuaföre gitcem,
ben yarın sunnet düğününde olcak bi tonda iş kitlicekler eminim, pazarda kaynana gelcekmiş amaaaannnn, bnm işler hak getire evi bok goturuyo.

ılk basTa konusma Tarzını duzelT arkadasım! eveT hamıleyım bebegı gorene kadar sanırım derım anladın mı ???
vuhuuuu bir sert cıktı, canımcım soyle bir topigi okudu isen kimin ne dedigini nasıl konustugunu gormussundur o sebeple arada kimsenin canını cıkacak moralini bozacak sekilde konusma yok, gayet samimi gırgır seklinde.
Rabbim hayırlı dogumlar nasip etsin.

ılk basTa konusma Tarzını duzelT arkadasım! eveT hamıleyım bebegı gorene kadar sanırım derım anladın mı ???
bu topikte kimse kötü niyetli değil, muhtemelen yanlış yorumladın arkadaşım.. yani test yapmıssındır ya da kan tahlii orda belli olur zaten diye sorduk..

tebrikler

Yalan Külliyen yalan yemişim bilimseli gelsin geleneksel kara düzen
anam eski hatunşlar da hep etli butlu zaten, eski resimlerde filen ayva göbeği kocaman popo var hep, demeki ki biz zamansız zamanlar yasıyoruz.. altın dönemimiz geride kalmış :)

ben yarın sunnet düğününde olcak bi tonda iş kitlicekler eminim, pazarda kaynana gelcekmiş amaaaannnn, bnm işler hak getire evi bok goturuyo.
benim kızında bu haftasonu doğum günü teyzeleri onun hazırılığı başlayacak allah sizlere nasip etsin inşallah herkeze iyi tatiller

spor yapamıyom ki korkuyom, işte 27 eylulu bekliyom eger adet olursam varyaaaaaaaa o kosu bantları o spinning salonu o havuz benden kacsın anam kacsın, her aksam 3 saat kesintisiz spor yapıp bir ayda bu 5 kiloyu vericem

Aaaaaa salağa yatmak sana hiç yakışmadı... Hepimiz ne sporundan bahsettiğini anladık da sen mi anlamadın yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…