tmm ya kızma sonra duzelttim işteAaaaaa salağa yatmak sana hiç yakışmadı... Hepimiz ne sporundan bahsettiğini anladık da sen mi anlamadın yani...
yahu benşmkine de yapmadım eylülde yaparım dedim arkadasları toparlanınca ama yapasım yok, düşünüyorum dahaevet aslında ben istemiyordum ama ah o baskılar buyrun gelin topik kuşlarım
Ben bebek battaniyesine başlayacağım ip alicaktim. Acaba kötumu yapıyorum ; (YA şu şekli gorunce aklıma geldi, bi tane kazakçı ümmühan teyzemiz vardı, ne zaman kazak başlasam hamile kalıyorm daha kazak örmiycem diyordu :)
biraz beceriksidi örgü konusunda demek ki kafasını ona cok takıyordu hamile kalıveriyordu bizde mi baslasak kız, lif, dantel, havlu
hem benizm kızım var çeyiz mi yapmaya başlasam, zaten sıpa 4 yaşında ama sevgilisi bile var...
tmm ya kızma sonra duzelttim iştevalla anlamamıştım kızzz :)
kız ne ugrasıyon sen hamile kal ben sana battaniye alıyım, kız ugrasma oyle seyler gozlerine yazık beee. bak ne yap biliyon mu daha guzel ugras diyim sana boyama yap, bizim bi abla vardı tepsi kasık onune ne geliyosa boyuyo korkuyom ardaa kocayı falanda koyıycak diye :):)Ben bebek battaniyesine başlayacağım ip alicaktim. Acaba kötumu yapıyorum ; (
Hahaha çok iyiymiş bende düşündüm aslında. Iş te yok bi halk eğitime gidip bi etkinligemi katilsam. Evet evet en iyisi halk eğitim paklar benikız ne ugrasıyon sen hamile kal ben sana battaniye alıyım, kız ugrasma oyle seyler gozlerine yazık beee. bak ne yap biliyon mu daha guzel ugras diyim sana boyama yap, bizim bi abla vardı tepsi kasık onune ne geliyosa boyuyo korkuyom ardaa kocayı falanda koyıycak diye :):)
ya ben kızıma yapmıstım battaniye walla çok da güzel oluyor... hamile kalınca 4 aylıkken filen başlamıştım..kız ne ugrasıyon sen hamile kal ben sana battaniye alıyım, kız ugrasma oyle seyler gozlerine yazık beee. bak ne yap biliyon mu daha guzel ugras diyim sana boyama yap, bizim bi abla vardı tepsi kasık onune ne geliyosa boyuyo korkuyom ardaa kocayı falanda koyıycak diye :):)
eeeee kafamızdan hep tilki gecmiyor ki, kız ben zamanla anneme benziyom ya, oluyo ya oyle .Canımsın... Bazen seninde saflığın tutuyor demek ki...
Bu arada az önce ortamı germeye çalışan arkadaş kim yahuuuu... Ben onuda gırgır yapıyor sandım
çok kafaya takarak adetimizi de geciktiriyoruz vcanm yaaBeklemek ne zor yahu adet normalde 16 yada 18 inde olmam lazımdı gelmedi hala kırmızılar pazartesi kan testi yaptırdım sonuç 1.20 negatif çıktı idrar testleri de negatif ama adet yok ortada
Benimki etkilenmez öyle saat gibi hep 26 yada 28 günde adet olurum ama ilk kez serephone ve çatlatma iğnesi yapıldı acaba ondan mı böyle oldu yada Allah korusun kist falan kalmasında ilaçlardan ayy ne bilim insanın aklına bir sürü şey geliyorçok kafaya takarak adetimizi de geciktiriyoruz vcanm yaa
evet canım takılarak adet geciktiriyoz, o sebeple az baska ugras bul kendine dısarı falan cıkın biraz cıkar kafandan bak olur, ya da inşallah gec dollenme falandırda olmaz :)Beklemek ne zor yahu adet normalde 16 yada 18 inde olmam lazımdı gelmedi hala kırmızılar pazartesi kan testi yaptırdım sonuç 1.20 negatif çıktı idrar testleri de negatif ama adet yok ortada
Çalışıyorum zaten işler güçler var ama insan düşünmeden edemiyor ah bu merak şu nazlı bebişler bi gelsede biz de rahatlasakevet canım takılarak adet geciktiriyoz, o sebeple az baska ugras bul kendine dısarı falan cıkın biraz cıkar kafandan bak olur, ya da inşallah gec dollenme falandırda olmaz :)
vayyyyy sen bizi aldatırsın haaaaaaaaaaaaasizi aldatmıyorum ama takip ettiğim bi topik daha var "ovulasyon testine başlayalım" diye, orda da bi hamile haberimiz vr, darısı başımıza arkadaşlar...
keşke telefonum geleydi yaa, sizi ovulasyon testleri konusunda da bilgilendirirdim,
ççooohhkkk bilimsel bi topikizz..
baaaaaaaaakkkk geliyo, adamın basına ne gelirse ya meraktan ya meraktanÇalışıyorum zaten işler güçler var ama insan düşünmeden edemiyor ah bu merak şu nazlı bebişler bi gelsede biz de rahatlasak
Keşke keşke öğrenicimmm sonunda sakin olmayı deneye deneye napakbaaaaaaaaakkkk geliyo, adamın basına ne gelirse ya meraktan ya meraktansakin oluyoruzzzz
Yok ya fazla bir kalori harcaması oluyormuş. Seks 30 dakika 200 kalori yaktiriyorMuş. 7000 kalori yakınca 1 kilo zayıflatır. O halde 1 kilo Zayıflamak için 35 kez seks yapmalı. Ayda 9 kez (rekor sayıda seks yapanlar için 9 dedim.) Seks yaparsanız yaklaşık 4 ayda 1 kilo verirsiniz.ama bu defaki bi amaca hizmet ediyor, kilo verdirir mi ki bize :) amaann cocuk derdi olmasa sadece haftasonu seksi yasıyoruz ki zaten... böyle bi hareketliik olmuyo başka
yahuu ben diyom çok bilimsel bi topikiz diye de kimse beni sallamıyooooo :):)Yok ya fazla bir kalori harcaması oluyormuş. Seks 30 dakika 200 kalori yaktiriyorMuş. 7000 kalori yakınca 1 kilo zayıflatır. O halde 1 kilo Zayıflamak için 35 kez seks yapmalı. Ayda 9 kez (rekor sayıda seks yapanlar için 9 dedim.) Seks yaparsanız yaklaşık 4 ayda 1 kilo verirsiniz.HeHe he yani zayıflamak için başka yollar gerek. Bilimsel gebe adayları sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?