2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

evet bak olabilir ondan olabilir canım, ama sen genede dikkat et olur mu. yedigine içtigine hareketlerine.

ben kaçanziiiiiiiiiiii, haftasonu girmeye fırsat bulmak için çok çabalıycammmm

iyi çalışmalar
iyi pozisyonlar
iyi yemeceler

Haydi gençler hasılatınız bol olsun.
Libidonuz yüksek olsun
Huniniz cok
bilimselliginiz ve gelenekselliginiz bol olsun.

kıslar bişi sorcam size bu progesteron gebeliktede artıyormus, bununala ilgili bilginiz var mı?
geblikte ve menapozda artıyor canım yani yumoş rezervbin azalıyorsa da progesteron yükselmeye başlıyor..

niden sordun bakem

geblikte ve menapozda artıyor canım yani yumoş rezervbin azalıyorsa da progesteron yükselmeye başlıyor..

niden sordun bakem
benim yuksek cıktı ya, bide yumurta rezervimde dusuk cıktı, anaaaammmm menapoza mı giriyom kız yoksa ben

kıslar bişi sorcam size bu progesteron gebeliktede artıyormus, bununala ilgili bilginiz var mı?
Ille de bilimsel konuşturacaksin
Progesteron yoka gebelik de yok.
Progesterona gebelik boyu ihtiyaç var. Seviyesi düşerse gebelik varsa da biter.
Senin durum iyi yani

Son düzenleme:
ama senin daha çarşambaya kadar 5 gün var canım, biliyorsun tüp bebekte bile 12 gün sonra kandan bakıyorlar, daha yumurtlamadan sonraki 8-9. gündesin sen herşey için çok etken,

inşallah canım, bu ay farklı hissediyorum inşallah orada o yaramaz. sadece annesi gibi saklanmayı seviyor

benim yuksek cıktı ya, bide yumurta rezervimde dusuk cıktı, anaaaammmm menapoza mı giriyom kız yoksa ben
bir dönem benim 13 cıkmıstı ama adetlerim 22-23 günde olmaya baslamıstı, cok stresli bir donemdeydim dr dedi ki bi kendini sakinleştir bir kac ay sonra gene oyle giderse ilaca baslıycaz demişti, yumurta rezervime bakmıstı , şükür 4-5 ay sonra normale geldi, bu yaptırdıgım tahlilde de güzel çıktı 0,4 çıkmış, zaten yumurtam da bu ay baya oluşmustu..

ohooo oyle olsa bile yıllar alıyor bacım belki sadece benşm yasadıgım gibi hormon dengesizliğidir..

kız 31.75 ne biliyim bakıyom max 25 falanmıs, benimki almıs basını gitmiş uzaya cıkacak sanki.

Fundaaaaa dr.a ne zaman gideceksin merak ediyorum ben haftaya gideyim diyorum görünür herhalde artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…