- 25 Ağustos 2014
- 751
- 1.569
- 53
Demek masal üstümüze gül koklamış vay vayvayyyyy sen bizi aldatırsın haaaaaaaaaaaaa
ya öle demeyelimm... utanıyorummmDemek masal üstümüze gül koklamış vay vay
Sallamaz olur muyum canımsın. Bu topiktekilerin alayı hunili deli alayı bilimsel biri de gelenekselyahuu ben diyom çok bilimsel bi topikiz diye de kimse beni sallamıyooooo :):)
evet bak olabilir ondan olabilir canım, ama sen genede dikkat et olur mu. yedigine içtigine hareketlerine.Benimki etkilenmez öyle saat gibi hep 26 yada 28 günde adet olurum ama ilk kez serephone ve çatlatma iğnesi yapıldı acaba ondan mı böyle oldu yada Allah korusun kist falan kalmasında ilaçlardan ayy ne bilim insanın aklına bir sürü şey geliyor
Peki o vakit komşu topige selâm söyle bizdenya öle demeyelimm... utanıyorummm
bu ay ov testi de yapıyom ya ister istemez elim oraya da yazıyor
geblikte ve menapozda artıyor canım yani yumoş rezervbin azalıyorsa da progesteron yükselmeye başlıyor..kıslar bişi sorcam size bu progesteron gebeliktede artıyormus, bununala ilgili bilginiz var mı?
benim yuksek cıktı ya, bide yumurta rezervimde dusuk cıktı, anaaaammmm menapoza mı giriyom kız yoksa bengeblikte ve menapozda artıyor canım yani yumoş rezervbin azalıyorsa da progesteron yükselmeye başlıyor..
niden sordun bakem
Ille de bilimsel konuşturacaksinkıslar bişi sorcam size bu progesteron gebeliktede artıyormus, bununala ilgili bilginiz var mı?
ama senin daha çarşambaya kadar 5 gün var canım, biliyorsun tüp bebekte bile 12 gün sonra kandan bakıyorlar, daha yumurtlamadan sonraki 8-9. gündesin sen herşey için çok etken,
heee menepoza girmicem yani öylemi,Illegal de bilimsel konuşturacaksin
Progesteron yoka gebelik de yok.
Progesterona gebelik boyu ihtiyaç var. Seviyesi düşerse gebelik varsa da biter.
Senin durum iyi yani
bir dönem benim 13 cıkmıstı ama adetlerim 22-23 günde olmaya baslamıstı, cok stresli bir donemdeydim dr dedi ki bi kendini sakinleştir bir kac ay sonra gene oyle giderse ilaca baslıycaz demişti, yumurta rezervime bakmıstı , şükür 4-5 ay sonra normale geldi, bu yaptırdıgım tahlilde de güzel çıktı 0,4 çıkmış, zaten yumurtam da bu ay baya oluşmustu..benim yuksek cıktı ya, bide yumurta rezervimde dusuk cıktı, anaaaammmm menapoza mı giriyom kız yoksa ben
kız 31.75 ne biliyim bakıyom max 25 falanmıs, benimki almıs basını gitmiş uzaya cıkacak sanki.bir dönem benim 13 cıkmıstı ama adetlerim 22-23 günde olmaya baslamıstı, cok stresli bir donemdeydim dr dedi ki bi kendini sakinleştir bir kac ay sonra gene oyle giderse ilaca baslıycaz demişti, yumurta rezervime bakmıstı , şükür 4-5 ay sonra normale geldi, bu yaptırdıgım tahlilde de güzel çıktı 0,4 çıkmış, zaten yumurtam da bu ay baya oluşmustu..
ohooo oyle olsa bile yıllar alıyor bacım belki sadece benşm yasadıgım gibi hormon dengesizliğidir..
agzın bal yesin bacımmm inşallah guzelim inşallah ya.hem belki de hamilesindir nerden biliyon bacımmmmmmm
Bebisin tutması ıcın progesteron lazım. Neden progesteronu düşük gebelere kadın dogumcular 3-4 ay dışarıdan progesteron veriyor saniyosunheee menepoza girmicem yani öylemi,
iyide bende bebek yok kiBebisin tutması ıcın progesteron lazım. Neden progesteronu düşük gebelere kadın dogumcular 3-4 ay dışarıdan progesteron veriyor saniyosun
Endişeye yer yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?