funda bugun gitti canım doktora. gelişmeleri iletir size kendisi.Fundaaaaa dr.a ne zaman gideceksin merak ediyorum ben haftaya gideyim diyorum görünür herhalde artık
funda bugun gitti canım doktora. gelişmeleri iletir size kendisi.
sende geciktirme gitsene ne haftayası falan bekleme.
Ya gebelik başlamışsaiyide bende bebek yok ki
sen bana hamilemi demek istiyon ne diyon bacım anlamıyom yaaaYa gebelik başlamışsa
Progesteron folikuler fazla yani adetin ilk 14 günü 0.2-1,5 arasıdır.
Ovulasyonda yani yumurtlamada 0,8-3 arası olur.
Luteal faz yani adetin ikinci 14 gününde 1,7.-27 arasında olur.
Gebelikte ise 3 ten başlar 100-200 e kadar çıkar. 12 haftalık gebede 50 civarı olur. 40. Hafta sonuna kadar yükselerek 100-200 e çıkar düşmez hiç. Düşerse haftasına göre düşük ya da erken doğum ya da 40 haftada düşer beklenen asıl doğum eylemi başlar.
Olasılıklar 1-yumurtladin.sen bana hamilemi demek istiyon ne diyon bacım anlamıyom yaaaay mallıgım tuttu.
ben 27-28 gunde bir olurum adetin 17. gunu yapıldı progesteron.Olasılıklar 1-yumurtladin.Bu kesin.
2-yumurtladın ve döllendi yani gebelik başladı.
3-gebelik başladıysa tutunma olasılığı çok yüksek kadın dogumcular 10-20 üstünderse tutunma olasılığı yüksek diyor.
Adet döngüsünde kaçıncı günde 31 çıktı?
Sorması ayıp bu ay ilk defa kaçıncı gün ilişki oldu.?ben 27-28 gunde bir olurum adetin 17. gunu yapıldı progesteron.
Sorması ayıp bu ay ilk defa kaçıncı gün ilişki oldu.?ben 27-28 gunde bir olurum adetin 17. gunu yapıldı progesteron.
1 eylul adetim basladı, 5 eylul bitti,tariher asgaıdaSorması ayıp bu ay ilk defa kaçıncı gün ilişki oldu.?
Sanki yumurtladın gibi
Yüksek olasılık yumurtlama olmus.1 eylul adetim basladı, 5 eylul bitti,tariher asgaıda
7 eylul
9 eylul
11 eylul
13 eylul
15 eylul
17 eylul
18 eylul
ayy hadi insallah agzın bal yesin :)Yüksek olasılık yumurtlama olmus.
Düşük olasılık döllenme olmuş.
Her halukarda sende işler yolunda sanki.
Haydi rastgele gazan mübarek hasılatın bol olsunayy hadi insallah agzın bal yesin :)
1 eylul adetim basladı, 5 eylul bitti,tariher asgaıda
7 eylul
9 eylul
11 eylul
13 eylul
15 eylul
17 eylul
18 eylul
Bende yapmak istiyorum battaniye ama detaylı anlatan bi sayfa olmalı görmeyle yapamam hiç bilgim yok bu konudaya ben kızıma yapmıstım battaniye walla çok da güzel oluyor... hamile kalınca 4 aylıkken filen başlamıştım..
bak bu linkteki ilk resim http://kankamiz.blogcu.com/bebekler-icin-cok-guzel-battaniye-modelleri-ve-cesitleri/9881479
Walla bende temposuna hayranim bu calismaya yakalamasi lazim artikin...Çalışmaların gözümü kamaştırdı... Aferin vallahi kız sana Allah sevişme organlarınıza zeval vermesin... Haaa gayret...
Bu gece renkli deseneeBugun hali aldim salonuma kizlaarrr is donusu. Cok keyifliyim.. esim hic gik demedi akilli kocam... walla veresim geldiii... :)))
Helal enişteye.Bugun hali aldim salonuma kizlaarrr is donusu. Cok keyifliyim.. esim hic gik demedi akilli kocam... walla veresim geldiii... :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?