Silikse negatif demek cnm iki cizgi esit olmali en azindan demekki daha 3-4 gun var ama silik cizgiden itibaren gun asiri calis canimcim kacirmamak icinkızlar bugün ovülasyon testini ilk defa kullandım reglim biteli 2 gün oldu ama test silik çıktı bu normalmi 30 günde bi regl oluyorum
Helal enişteye.
Sana da helal aşka gelmişken ver gitsin
canım adet zamanın sanırım o yüzden sancı giriyor
nette baktımda adet bitimi hamile kalan ne çok insan var çalışmaya aynen devamSilikse negatif demek cnm iki cizgi esit olmali en azindan demekki daha 3-4 gun var ama silik cizgiden itibaren gun asiri calis canimcim kacirmamak icin
Amaniiiin bir hamis dahaYok canımbat 16 idi. Test de pozitif çıktı. İnşallah tutundu bebişim
Aaa ikizmii çok sevindim cnm yaa hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla inşlhgünaydın hatunlar topikte günün ilk mutlu haberine ben veriim sizlere...2015 mayıs ayında 2 adet bebiş sahibi olacağım..dualarınızı eksik etmeyin...sizler içinde dua ediyorum..rabbim istyen herkese nasip etsin..iyki varsınız...
sağol canım...darısı sizin başınıza inşş..Aaa ikizmii çok sevindim cnm yaa hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla inşlh
aminn canımm yaa.artık sağlıklı olsunlarda bakmıyom cinsiyetine napim...onlar artık benim parçamm..ayy çok duygusalım anlatamamm..mala bağladım ota boka ağlıyom artıkk..poff....rabbimin hikmetiii işte ol dedi ve olduu...darısı sizlerin başınaa :)Fundiiii neguzel ikisini birden buyuteceksin :)) ay bide bi kuz bi erkek olurmus. Degme keyfineee :)) Allah nazarlardan saklasin
Aşılama fln değil dimi cnm normal yolla ikiz olduaminn canımm yaa.artık sağlıklı olsunlarda bakmıyom cinsiyetine napim...onlar artık benim parçamm..ayy çok duygusalım anlatamamm..mala bağladım ota boka ağlıyom artıkk..poff....rabbimin hikmetiii işte ol dedi ve olduu...darısı sizlerin başınaa :)
yok canım aşılama değil..klomenle yumurta detavisi gördüm hepsi bu..yumurtalarım olgunlaşmıyodu..1 senedir uğraşıyodum..en sonunda dr değiştim ve çok şükür olduu..Aşılama fln değil dimi cnm normal yolla ikiz oldu
ay maşallahhh sana da bebişlere de.. çok güzel bir haber inşallah sağlıkla kucağına da alırsıngünaydın hatunlar topikte günün ilk mutlu haberine ben veriim sizlere...2015 mayıs ayında 2 adet bebiş sahibi olacağım..dualarınızı eksik etmeyin...sizler içinde dua ediyorum..rabbim istyen herkese nasip etsin..iyki varsınız...
Çok zaman kaybetmeden dr değişmen iyi olmuş ne şanslısın kııızzzz masallah diyelimdeyok canım aşılama değil..klomenle yumurta detavisi gördüm hepsi bu..yumurtalarım olgunlaşmıyodu..1 senedir uğraşıyodum..en sonunda dr değiştim ve çok şükür olduu..
5 tane vardı canım çok sağolasın...rabbim sizlere de nasip etsin.ay maşallahhh sana da bebişlere de.. çok güzel bir haber inşallah sağlıkla kucağına da alırsın
kaç yumurtan vardı canım?
5 tane vardı canım çok sağolasın...rabbim sizlere de nasip etsin.
sağol canım benim...darısı sizlerin başına inşallah...:)çok Tebrikler canım. Demek hayatına 2 melek gelecek. Çok mutlu oldum.
Tebrik ederim canım darısı bizlerin başınaaaYok canımbat 16 idi. Test de pozitif çıktı. İnşallah tutundu bebişim
günaydın hatunlar topikte günün ilk mutlu haberine ben veriim sizlere...2015 mayıs ayında 2 adet bebiş sahibi olacağım..dualarınızı eksik etmeyin...sizler içinde dua ediyorum..rabbim istyen herkese nasip etsin..iyki varsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?