2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

kızlar bugün ovülasyon testini ilk defa kullandım reglim biteli 2 gün oldu ama test silik çıktı bu normalmi 30 günde bi regl oluyorum
Silikse negatif demek cnm iki cizgi esit olmali en azindan demekki daha 3-4 gun var ama silik cizgiden itibaren gun asiri calis canimcim kacirmamak icin

Helal enişteye.
Sana da helal aşka gelmişken ver gitsin

Walla vercektim ama karnim ve kasiklarim agriyor daha adete bi hafta var belirti diye dusunmuyorum fena usuttum sanirim ben.. offf offf temizlik yapcaktim o da kaldi.

günaydın hatunlar topikte günün ilk mutlu haberine ben veriim sizlere...2015 mayıs ayında 2 adet bebiş sahibi olacağım..dualarınızı eksik etmeyin...sizler içinde dua ediyorum..rabbim istyen herkese nasip etsin..iyki varsınız...

Aaa ikizmii çok sevindim cnm yaa hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla inşlh

Fundiiii neguzel ikisini birden buyuteceksin :)) ay bide bi kuz bi erkek olurmus. Degme keyfineee :)) Allah nazarlardan saklasin
aminn canımm yaa.artık sağlıklı olsunlarda bakmıyom cinsiyetine napim...onlar artık benim parçamm..ayy çok duygusalım anlatamamm..mala bağladım ota boka ağlıyom artıkk..poff....rabbimin hikmetiii işte ol dedi ve olduu...darısı sizlerin başınaa :)

Aşılama fln değil dimi cnm normal yolla ikiz oldu

Aşılama fln değil dimi cnm normal yolla ikiz oldu
yok canım aşılama değil..klomenle yumurta detavisi gördüm hepsi bu..yumurtalarım olgunlaşmıyodu..1 senedir uğraşıyodum..en sonunda dr değiştim ve çok şükür olduu..

ay maşallahhh sana da bebişlere de.. çok güzel bir haber inşallah sağlıkla kucağına da alırsın
kaç yumurtan vardı canım?

yok canım aşılama değil..klomenle yumurta detavisi gördüm hepsi bu..yumurtalarım olgunlaşmıyodu..1 senedir uğraşıyodum..en sonunda dr değiştim ve çok şükür olduu..
Çok zaman kaybetmeden dr değişmen iyi olmuş ne şanslısın kııızzzz masallah diyelimde

Ne güzel haber çok sevindim senin adına.. Tebrik ederim canım.. dualarını eksiltme bizden bende çok istiyorum ikiz olmasını.. ayy bende duygusallaştım bebek haberi aldığımda hep durduk yere ağlıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…