Ay bnnn buna bayildiimmmmmmmgünaydın hatunlar topikte günün ilk mutlu haberine ben veriim sizlere...2015 mayıs ayında 2 adet bebiş sahibi olacağım..dualarınızı eksik etmeyin...sizler içinde dua ediyorum..rabbim istyen herkese nasip etsin..iyki varsınız...
günaydın hatunlar topikte günün ilk mutlu haberine ben veriim sizlere...2015 mayıs ayında 2 adet bebiş sahibi olacağım..dualarınızı eksik etmeyin...sizler içinde dua ediyorum..rabbim istyen herkese nasip etsin..iyki varsınız...
Yok canımbat 16 idi. Test de pozitif çıktı. İnşallah tutundu bebişim
günaydın hatunlar topikte günün ilk mutlu haberine ben veriim sizlere...2015 mayıs ayında 2 adet bebiş sahibi olacağım..dualarınızı eksik etmeyin...sizler içinde dua ediyorum..rabbim istyen herkese nasip etsin..iyki varsınız...
sağol canım benim...darısı sizlerin başına inşallah...:)
5 tane vardı canım çok sağolasın...rabbim sizlere de nasip etsin.
Canım vücudunda belirti arama. Bat gelsin gelen giden yoksa test yaparsın net bir şekilde öğrenirsin. Bizler belirti aradıkça vücut gebelik belirtisi veriyor inan. gecen ay göğüslerim büyüdü, akıntım arttı, göğüsteki kahverengi alan büyüdü uçları acıdı, kasıklarım çekiliyordu , yerimden kalkınca gözüm kararıyordu hepsi gebelik belirtisi. ama sonuç kırmızı:))Merhaba herkese
Benım bat 25 Eylül ve 5-6 gun var akıntım arttı adet olacsk olsam akıntı olmazdı sımdı arttı acaba bebeğim mı geliyor
Günaydın canım benimde bat 15 ekim olduGünaydıınnn
kızlar yeni bat 17 Ekim
Cnm silikte olsa doğru oluyo çoğunlukla bu ultra erken testlerle tekrar yap istersen inşlhh gelmiştir meleğinngünaydın herkeze bat tarihim 19 eylül'dü. 2 gün geçti adet olmadım bu sabah evde test yaptım ikinci çizgi silik çıktı ama belli oluyor :) kesin gebelik varmıdır arkadaşlar çok heycanlıyım yarın doktora gideceğim.yorumlarınızı bekliyorum
Günaydın canım benimde bat 15 ekim olduinşallah bu hüzünlü ve kırmızılı son alırız olur ve bebeğimiz gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?