2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Ay bnnn buna bayildiimmmmmmm

aaayyy aaayyy ikizmi çoook sevindim rabbim muvaffak etsin

Yok canımbat 16 idi. Test de pozitif çıktı. İnşallah tutundu bebişim

Ne kadar güzel haberler alıyoruz... Tebrik ederim canım, sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın canım... Dua bekliyoruz artık senden...

Allahımmmm ne güzeldir senin mucizelerinnnn... Hayatının en güzel hediyesini almışsın canım tebrik ederim... Umarım çok sağlıklı ve mutlu bir ömür geçirirsiniz...

Merhaba herkese
Benım bat 25 Eylül ve 5-6 gun var akıntım arttı adet olacsk olsam akıntı olmazdı sımdı arttı acaba bebeğim mı geliyor

Merhaba herkese
Benım bat 25 Eylül ve 5-6 gun var akıntım arttı adet olacsk olsam akıntı olmazdı sımdı arttı acaba bebeğim mı geliyor
Canım vücudunda belirti arama. Bat gelsin gelen giden yoksa test yaparsın net bir şekilde öğrenirsin. Bizler belirti aradıkça vücut gebelik belirtisi veriyor inan. gecen ay göğüslerim büyüdü, akıntım arttı, göğüsteki kahverengi alan büyüdü uçları acıdı, kasıklarım çekiliyordu , yerimden kalkınca gözüm kararıyordu hepsi gebelik belirtisi. ama sonuç kırmızı:))

İmdaaattt hanımlaaarrr bbenim sırtımda çiller çıkmış bisürüüüü. Napcam ne sürcem. Doğumdan sonra gecermi ki

günaydın herkeze bat tarihim 19 eylül'dü. 2 gün geçti adet olmadım bu sabah evde test yaptım ikinci çizgi silik çıktı ama belli oluyor :) kesin gebelik varmıdır arkadaşlar çok heycanlıyım yarın doktora gideceğim.yorumlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• Fotoğraf0932.webp
    51,6 KB · Görüntüleme: 71
Cnm silikte olsa doğru oluyo çoğunlukla bu ultra erken testlerle tekrar yap istersen inşlhh gelmiştir meleğinn

Kizlar bu sabah test yaptim ikinci cizgi yeri belli oldu. Renksiz sanki tirnakla cizilmis gibi bi cizgi var ama kesinlikle pembe ya da silik degil. Iyice kafam karisti. 21 agustos son regl tarihim. Bir kac gun daha beklemek galiba en mantiklisi.

slm kızlar benim adete 6 gün var 28 eylül pazar ve ben bekleyemiyorum yaaa acaba erken gebelik testlerinden alsam çıkarmıkii deneyen varmı hiç fortel 5-7 gün önceden %99 doğru sonuç yazıyo ama offff

kasık ağrım var karnımın içi bazen karıncalanıyo göğüsler bugün başladı şişmeye dünden beri hafif başağrısı ama dün kafamı kaldıramadım 2 saat uyuduktan sonra kendime gelebildim başkaaaa başımda arada dönüyor sanki beynimde döndü :) düşünmekten varmı sizde belirtiler ????

kızlar bugün erken gebelik testi alayım diyorum karar verdim ama bugün gün içinde mi yapayım yarın sabah ilk idrarlamı ? kimse yokmu yahu huuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…