2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

[QUOT11, post: 37001847, member: 568181"]kızlar bugün erken gebelik testi alayım diyorum karar verdim ama bugün gün içinde mi yapayım yarın Sabah ilk idrarla mı ? kimse yokmu yahuuuTE]

Canim sabah ilk idrarla yapman daha iyi olur..ama belirtileri dinleme derim..bebis olsa bile yerlestikten çok sonra ortaya cikiyor bahsettigin şeyler. .ben laboquick le yaptim 5 gun once Ve cikmadi zaten dun de geldi kirmizilar

çok sağol canım belirtiler genelde boş çıkıyo haklısın ama her ay aynı şeyler oluyor aslında daha önceki aylarda olmayan belirtileri dikkate al mak lazım mesela bende akıntı hiç olmazdı yumurtlamadan sonra bu ay bi kaç gündür akıntım var çok değil ama hergün geliyor hiç böyle olmazdı benide tek düşündürn bu aslında neyse hayırlısı artık yine beklemekten başka çare yoook

bu arada sende ümidi kesme senin için yeni ay yeni umut

slm kızlar benim adete 6 gün var 28 eylül pazar ve ben bekleyemiyorum yaaa acaba erken gebelik testlerinden alsam çıkarmıkii deneyen varmı hiç fortel 5-7 gün önceden %99 doğru sonuç yazıyo ama offff

canım ben de öyleyim geçen cuma test yaptırdım sonuç tabii negatif, üzüldüm içim ezildi.
ben de 28 eylülü bekliyorum, gel efe11 beraber bekleyelim kuzum.

aynı belirtiler bendede var benimde yumurtlamadan sonra sarı beyaz akıntım oldu halada devam ediyor ( akıntım yumurtlamadan sonra gelmezdi) umutlandırmak istemem ama hamile olabilirsin.bugün test yaptım 2. çizgi silik çıktı adetimin üstünden 2 gün gecikti yarın doktora gideceğim herşeyin hayırlısı bakalım

Benim de bat 27 eylül ama dayanamadım yaptım gebelik testi negatif tabi ama hala umudum var çünkü benim adetler düzensiz normalde ama yine de 34 olarak düşünüp batı öyle davranıyorum bugün 30. Gün bakalım sırt ağrısı var bi de tuhaf bi şekilde çok sık tuvalete çıkıyorum ama gün yaklaştıkça psikolojik olduğunu düşünüyorum sizce gerçekten negatif mi yoksa erken mi ? Siz ne düşünüyorsunuz kizlar

Canım ben adetime bir hafta kala hamile olduğumu öğrendim bel ve kasık ağrısı şikayeti ile gitmiştim doktora ama aklımda hamilelik yoktu yatalak gibi olmuştum affedersin ama tuvalete bile gidemiyordum ben kis vardır düşüncesiyle gitmiştim doktor kan testi istedi pozitif çıktı tabi öncesinde dayanamamıştım evde idrar testi yapmıştım çok çok çok silik çıkmıştı bende adet öncesi diye umursamamıştım ama beklemeni tavsiye ederim sonra hayal kırıklığı yaşıyor insan benimki biraz tevafuk oldu diyelim bizim için güzel bir sürprizdi umarım en kısa zamanda sende mutlu haberini paylaşırsın

Beni de tek dusunduren her zaman hamilelik belirtilerini andiran belirtilern bir tanesinin dahi olmamasi Ne gogus agrisi ne baska bisey. Insallah tum bu belirtiler de belirtisizlik de hamilelige delalettir de bi an once aliriz bebis haberini

Halbuki bize kirmizi lazim tamam ama sadece cizgi olanindan

Kızlar selammm..ben bugün foruma bir daha girmeme kararı aldım.. artık düşünmekten hayal kırıklıklarından bu konuda yorumlar okumaktan cok bunaldığımı farkettim..ne yaparsam yapayım her şeyin bir zamanı var ve ben o zamana kadar artık başka şeylere odaklanmak istiyorumumarım benim gibi isteyen herkes en kısa zamanda bebişine kavuşur..bende de olumlu bir gelişme olursa buradan paylaşacağım..ama o zamana kadar yokum..kendinize çook iyi bakın sevgiler

Reactions: BBD
Kuzum burda birbirimise destek olmak icin birlikteyiz hatta olabildigince bekittilerdrn filen konusmuyoruz erken test yapmayalim diyoruz ama baska topiklere bi goz attim Alllaaah herkes hamile sanki

Belirti yok
Test yok
Calisma var
Kafa dagitmak var

Merhaba. Herşey yolunda giderse ben de mayıs ayında doğum bekliyorum. Yüce rabbim isteyen ve bu büyük sorumluluğu kaldırabilecek herkese sağlıklı, mutlu bebekler nasip etsin.

Reactions: BBD
Kuzum burda birbirimise destek olmak icin birlikteyiz hatta olabildigince bekittilerdrn filen konusmuyoruz erken test yapmayalim diyoruz ama baska topiklere bi goz attim Alllaaah herkes hamile sanki

Belirti yok
Test yok
Calisma var
Kafa dagitmak var
Evet maksat muhabbet, kafa dagitmak. Burda yalnz olmadgini daha iyi anliyorsun E bebis de olursa ustune oh ne ala al sana bisuru teyze

Belirti yok
Test yok
Calisma var
Kafa dagitmak var
Masal o degil se bnm bu ay cidden psikolojik bi belirtim bile yok yarabbii ya kendimi astim ya da bu ay cidden bi tuhaflik var

Masal o degil se bnm bu ay cidden psikolojik bi belirtim bile yok yarabbii ya kendimi astim ya da bu ay cidden bi tuhaflik var
hehe al bende de o kadar, arada bi yerlerim agrıyor , yok lan diyorum uydurma diyom kendime geçiveriyor hmen biz çakramızı yükselttik bacım, artık hükmediyoruz belirtilerimize... iyi bişiy bu iyi, benim 5 gün kaldı ama gün saymadan edemiyorum yaaa

Günaydın bugunde benim ggünüm daha bisi yok hayırlısi olur ins
yok yok gelmez, gelirse döveriz onu, ağzını burnunu kırarız...

hadi insallah bakalım bi de senden güzel haber alak.. fundanın ikizleri güzel bomba oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…