- 8 Nisan 2014
- 953
- 1.495
- 158
[QUOT11, post: 37001847, member: 568181"]kızlar bugün erken gebelik testi alayım diyorum karar verdimama bugün gün içinde mi yapayım yarın Sabah ilk idrarla mı ? kimse yokmu yahuuuTE]
Canim sabah ilk idrarla yapman daha iyi olur..ama belirtileri dinleme derim..bebis olsa bile yerlestikten çok sonra ortaya cikiyor bahsettigin şeyler. .ben laboquick le yaptim 5 gun once Ve cikmadi zaten dun de geldi kirmizilar
çok sağol canım belirtiler genelde boş çıkıyo haklısın ama her ay aynı şeyler oluyor aslında daha önceki aylarda olmayan belirtileri dikkate al mak lazım mesela bende akıntı hiç olmazdı yumurtlamadan sonra bu ay bi kaç gündür akıntım var çok değil ama hergün geliyor hiç böyle olmazdı benide tek düşündürn bu aslında neyse hayırlısı artık yine beklemekten başka çare yoook
yarın doktora gideceğim hayırlısıCnm silikte olsa doğru oluyo çoğunlukla bu ultra erken testlerle tekrar yap istersen inşlhh gelmiştir meleğinn
slm kızlar benim adete 6 gün var 28 eylül pazar ve ben bekleyemiyorum yaaa acaba erken gebelik testlerinden alsam çıkarmıkii deneyen varmı hiç fortel 5-7 gün önceden %99 doğru sonuç yazıyo amaoffff
aynı belirtiler bendede var benimde yumurtlamadan sonra sarı beyaz akıntım oldu halada devam ediyor ( akıntım yumurtlamadan sonra gelmezdi) umutlandırmak istemem ama hamile olabilirsin.bugün test yaptım 2. çizgi silik çıktı adetimin üstünden 2 gün gecikti yarın doktora gideceğim herşeyin hayırlısı bakalımçok sağol canım belirtiler genelde boş çıkıyo haklısın ama her ay aynı şeyler oluyor aslında daha önceki aylarda olmayan belirtileri dikkate al mak lazım mesela bende akıntı hiç olmazdı yumurtlamadan sonra bu ay bi kaç gündür akıntım var çok değil ama hergün geliyor hiç böyle olmazdı benide tek düşündürn bu aslında neyse hayırlısı artık yine beklemekten başka çare yoook
Canım ben adetime bir hafta kala hamile olduğumu öğrendim bel ve kasık ağrısı şikayeti ile gitmiştim doktora ama aklımda hamilelik yoktu yatalak gibi olmuştum affedersin ama tuvalete bile gidemiyordum ben kis vardır düşüncesiyle gitmiştim doktor kan testi istedi pozitif çıktı tabi öncesinde dayanamamıştım evde idrar testi yapmıştım çok çok çok silik çıkmıştı bende adet öncesi diye umursamamıştım ama beklemeni tavsiye ederim sonra hayal kırıklığı yaşıyor insan benimki biraz tevafuk oldu diyelim bizim için güzel bir sürprizdi umarım en kısa zamanda sende mutlu haberini paylaşırsınkasık ağrım var karnımın içi bazen karıncalanıyo göğüsler bugün başladı şişmeye dünden beri hafif başağrısı ama dün kafamı kaldıramadım 2 saat uyuduktan sonra kendime gelebildim başkaaaa başımda arada dönüyor sanki beynimde döndü :) düşünmekten varmı sizde belirtiler ????
Beni de tek dusunduren her zaman hamilelik belirtilerini andiran belirtilern bir tanesinin dahi olmamasiçok sağol canım belirtiler genelde boş çıkıyo haklısın ama her ay aynı şeyler oluyor aslında daha önceki aylarda olmayan belirtileri dikkate al mak lazım mesela bende akıntı hiç olmazdı yumurtlamadan sonra bu ay bi kaç gündür akıntım var çok değil ama hergün geliyor hiç böyle olmazdı benide tek düşündürn bu aslında neyse hayırlısı artık yine beklemekten başka çare yoook
Halbuki bize kirmizi lazim tamam ama sadece cizgi olanindanCanım vücudunda belirti arama. Bat gelsin gelen giden yoksa test yaparsın net bir şekilde öğrenirsin. Bizler belirti aradıkça vücut gebelik belirtisi veriyor inan. gecen ay göğüslerim büyüdü, akıntım arttı, göğüsteki kahverengi alan büyüdü uçları acıdı, kasıklarım çekiliyordu , yerimden kalkınca gözüm kararıyordu hepsi gebelik belirtisi. ama sonuç kırmızı:))
Evet maksat muhabbet, kafa dagitmak. Burda yalnz olmadgini daha iyi anliyorsunKuzum burda birbirimise destek olmak icin birlikteyiz hatta olabildigince bekittilerdrn filen konusmuyoruz erken test yapmayalim diyoruz ama baska topiklere bi goz attim Alllaaah herkes hamile sanki
Belirti yok
Test yok
Calisma var
Kafa dagitmak var
Masal o degil se bnm bu ay cidden psikolojik bi belirtim bile yok yarabbii ya kendimi astim ya da bu ay cidden bi tuhaflik varKuzum burda birbirimise destek olmak icin birlikteyiz hatta olabildigince bekittilerdrn filen konusmuyoruz erken test yapmayalim diyoruz ama baska topiklere bi goz attim Alllaaah herkes hamile sanki
Belirti yok
Test yok
Calisma var
Kafa dagitmak var
Günaydın cnm hadi hayırlısı görmeyiz kırmızıları inşallah :)Günaydın bugunde benim ggünüm daha bisi yok hayırlısi olur ins
hehe al bende de o kadar, arada bi yerlerim agrıyor , yok lan diyorum uydurma diyom kendime geçiveriyor hmenMasal o degil se bnm bu ay cidden psikolojik bi belirtim bile yok yarabbii ya kendimi astim ya da bu ay cidden bi tuhaflik var
yok yok gelmez, gelirse döveriz onu, ağzını burnunu kırarız...Günaydın bugunde benim ggünüm daha bisi yok hayırlısi olur ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?