2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Kizlar sadece yumurtlama gununde mi hamile kaliniyor diger gunler kalinmiyor mu ??
YUMURTLAMA GÜNÜ VE ONDAN ÖNCEKİ İKİ GÜN AMA İŞTE O YUMURTLAMAYI YAKALAMAK ÖNEMLİ, YUMURTA 24-36 SAAT YASAYABILIYORMUS, SPERMLER 3 GÜN

SELDA ne oldu, tekrar test almaya mı gitti acaba,

bişey daha sormak istiyorum arkadaslar, içimizde daha önce hamile kalanlara bu sorum, ilk adet zamanı geldiğinde adet olacak gibi belirtiler yasayıp sonra hamile oldugunu öğrenen var mı?

bişey daha sormak istiyorum arkadaslar, içimizde daha önce hamile kalanlara bu sorum, ilk adet zamanı geldiğinde adet olacak gibi belirtiler yasayıp sonra hamile oldugunu öğrenen var mı?
BEEENN... bel agrısında ölecektim kardımda öyle, er adetimden 1 gü önce gelirdi bu ağrılar, gene olmadı diye üzülmüştüm test filen de yapmadım ağrılardan ötürü, nasıl olsa gelcek diyordum, ama gelmedi.. ve ikinci çizgi.. tek fark göğüslerimdeki sızı geçmemişti

hafif hafif karın agrım da basladı ama farkım bas donmesi iç çekilmesi hafifi bir bulantı ve ates basması. o zaman umursamıyorum belki olmaz.

bende kızımda hiç anlamamıştım açıkçası ilk ayımdı beklemiyordum da benden çok arkadaşlarım takip ediyordu onların zoruyla test yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm

bende kızımda hiç anlamamıştım açıkçası ilk ayımdı beklemiyordum da benden çok arkadaşlarım takip ediyordu onların zoruyla test yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm
seninde az kalmış hadi hayırlısı ben sanki sabah olacak gibiyimdim belim ve bacağım ağrıyordu öğlen geçti şimdi bi hoşum gülücükler dağıtıyorum etrafa yarın ağlıyccam herhalde

hafif hafif karın agrım da basladı ama farkım bas donmesi iç çekilmesi hafifi bir bulantı ve ates basması. o zaman umursamıyorum belki olmaz.
adet tarihimiz seninle aynı, sende bukadar belirti görünce şaşırdım, o zaman bende kesin yok :) sadece kendimi çok şiş hissediyorum ben başka da bişiy yok..

şimdi arkadaşlar ödevimi tekrarlıyorum
1- test alınacak yaklaşık 10 tane (çift çizgi topiğe geri kalanı dağıt)
2- akşam sabah tekrarlanacak
3- sabah aç karnına tekrar yapılacak (ay yanlış beklemiş idrarla)
4- silik çiksa bile kabul mu???????
AMA BANA TEST ÖNERMEDİNİZ Kİ

Valla yavrucum gunun yarın o sebeple 10 tanede alacagın için git eczaneye en ucuzunu kap cık. biri yanlıssa ikincisi illa dogru sonucu verir. bence marka cok önemli degil.

walla burdan marka vermeyi cok onermiyorlar ama kaset testler var, oncomed kullanıyordum zamanında bulabşlirsen o, bi de babytime alma sakın hep hatalı çıkıyormus burda bi topikte okumustum...

her markadan al bir iki tane :) eczacının bakışını da lütfen fotola bize

akşam yapınca da sonucu bildir bize emiiii, unutmaaa foto çekmeyi eczacıyııııı, gizli kamera ltf

canim yapma bence ben bu sabah ilk idrarumla yaptim ayin 2 si yada 4 unde hastalancam ama negatif cikti. bi test daha aldim ayin 4 unde yapcam kirmizilari gormessem eger.

ya çok ama çok merak ediyorum ama negatif çıkıncada üzülcem biliyorum bekliyimde 2 sinde yapıcam bende doğum günüm belki güzel bi hediye olur bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…