gunaydın herkeze :)Çalışmaların gözümü kamaştırdı... Aferin vallahi kız sana Allah sevişme organlarınıza zeval vermesin... Haaa gayret...
Günaydın cnm hadi hayırlısı görmeyiz kırmızıları inşallah :)
yok yok gelmez, gelirse döveriz onu, ağzını burnunu kırarız...
hadi insallah bakalım bi de senden güzel haber alak.. fundanın ikizleri güzel bomba oldu
Günaydınnngunaydın herkeze :)
cok calısıyorum coookkkk
WOOOOWWWWW hadi bi de senden haber alalım yawGünaydın kızlar ben hala adet olmadım
ins cnm ya ne güzel dedin öyle :) demek sen bu akıntılarla ikinci çizgiyi gördün inş doğrudur ve bebeğini sağlıkla alırsın kucağına :)aynı belirtiler bendede var benimde yumurtlamadan sonra sarı beyaz akıntım oldu halada devam ediyor ( akıntım yumurtlamadan sonra gelmezdi) umutlandırmak istemem ama hamile olabilirsin.bugün test yaptım 2. çizgi silik çıktı adetimin üstünden 2 gün gecikti yarın doktora gideceğim herşeyin hayırlısı bakalım
çalış bacım çalışş, tempona, kuşuna nazar değmesin.. senden güzel haberler bekliyoruz..gunaydın herkeze :)
cok calısıyorum coookkkk
ayyyy ne güzeeel bugün herkesten güzel habarler alıyorum yaa Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm inş bizde böyle haberler alırız çok sağol :)Canım ben adetime bir hafta kala hamile olduğumu öğrendim bel ve kasık ağrısı şikayeti ile gitmiştim doktora ama aklımda hamilelik yoktu yatalak gibi olmuştum affedersin ama tuvalete bile gidemiyordum ben kis vardır düşüncesiyle gitmiştim doktor kan testi istedi pozitif çıktı tabi öncesinde dayanamamıştım evde idrar testi yapmıştım çok çok çok silik çıkmıştı bende adet öncesi diye umursamamıştım ama beklemeni tavsiye ederim sonra hayal kırıklığı yaşıyor insan benimki biraz tevafuk oldu diyelim bizim için güzel bir sürprizdi umarım en kısa zamanda sende mutlu haberini paylaşırsın
canım ben de öyleyim geçen cuma test yaptırdım sonuç tabii negatif, üzüldüm içim ezildi.
ben de 28 eylülü bekliyorum, gel efe11 beraber bekleyelim kuzum.
canım benim üzülme daha 6 gün var nasılsa hala ümidimiz vaaarhaberdar edelim birbirimizi
eeee hr güzelliğin bir sonu var... biz hep burdaydık canımız yok mu bizim hıhGünaydınlaarrrr.. Ben geldim. Tatil bitti işbaşı yaptık
canımmmm sana da insallah hepimize hepimize.... benim kaldı 5 gün.. arada biraz belirti cıkacak gibi oluyom dövüyom gidiyorlar, uydurmadan devam hayatagünaydın hatunlar nasılsınız huzur ve mutlu dolu haftalarınız olur inşallah
tmm cnm hemen geliyoruumCanim ovulaston topiginde liste yaptik beraber bekliyoruz sen de gel
yatarak o iş olmaz ona karar verdim, ya tecavuz etmeli kocanız ya da calısacaksınız cunku ya calısarak oluyo bu iş ya da tecavuze ugrayarakçalış bacım çalışş, tempona, kuşuna nazar değmesin.. senden güzel haberler bekliyoruz..
hem daha tezimiz var bakalım çok çalışarak mı az çalışsarak mı oluyor, birinci denek sensin unutma
Amin canımm inşallah teşekkür ederimayyyy ne güzeeel bugün herkesten güzel habarler alıyorum yaa Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm inş bizde böyle haberler alırız çok sağol :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?