2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Günaydın Güzel anne adayları ve aday adayları
İyi ve bol bebiş haberli bir hafta diliyorum...

yok yok gelmez, gelirse döveriz onu, ağzını burnunu kırarız...

hadi insallah bakalım bi de senden güzel haber alak.. fundanın ikizleri güzel bomba oldu

Bende isterim Bebek olsun ve gelmesin ama nasip işte bekleyip gorucez fakat bu sabah test yaptım negatif umudum kırıldı olsa silik çıkardı en azindan

ins cnm ya ne güzel dedin öyle :) demek sen bu akıntılarla ikinci çizgiyi gördün inş doğrudur ve bebeğini sağlıkla alırsın kucağına :)

gunaydın herkeze :)
cok calısıyorum coookkkk
çalış bacım çalışş, tempona, kuşuna nazar değmesin.. senden güzel haberler bekliyoruz..

hem daha tezimiz var bakalım çok çalışarak mı az çalışsarak mı oluyor, birinci denek sensin unutma

ayyyy ne güzeeel bugün herkesten güzel habarler alıyorum yaa Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm inş bizde böyle haberler alırız çok sağol :)

canım ben de öyleyim geçen cuma test yaptırdım sonuç tabii negatif, üzüldüm içim ezildi.
ben de 28 eylülü bekliyorum, gel efe11 beraber bekleyelim kuzum.

canım benim üzülme daha 6 gün var nasılsa hala ümidimiz vaaar haberdar edelim birbirimizi

günaydın hatunlar nasılsınız huzur ve mutlu dolu haftalarınız olur inşallah
canımmmm sana da insallah hepimize hepimize.... benim kaldı 5 gün.. arada biraz belirti cıkacak gibi oluyom dövüyom gidiyorlar, uydurmadan devam hayata

yatarak o iş olmaz ona karar verdim, ya tecavuz etmeli kocanız ya da calısacaksınız cunku ya calısarak oluyo bu iş ya da tecavuze ugrayarak

gunaydın kızlar. az once geldım doktordan. gecen ay 2 klomenle yumurtalar fazla buyudugu ıcın dr 1 e dusurdu. bugun yumurta ölçumu vardı gıttım. Yıne yumurtalar almıs basını gıtmıs dedı. kac yumurta var dıye sordum bırkac tane var dedı. olcerken gordum 22-23-25 mm falandılar. cok cabuk buyuyor yumurtalar dedı. catlatma ıgnesı yaptık ama sankı bu ay da bosa gıdecek gıbı duruyor. yumurtalar cok buyumus adet olursan ara rahım fılmı ıcın dedı. yanı adam benı daha erken cagırsa 2-3 gunde bır takıp etse boyle olmayacaktı. uyuz oldum zaten. hele bır catlamayıp kıst olsunlar ultrason basını sokarım ona

ayyyy ne güzeeel bugün herkesten güzel habarler alıyorum yaa Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm inş bizde böyle haberler alırız çok sağol :)
Amin canımm inşallah teşekkür ederim senden de en kısa zamanda güzel haberleri bekliyoruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…