döv canım döv az kalmış hadi hayırlısı inşallahcanımmmm sana da insallah hepimize hepimize.... benim kaldı 5 gün.. arada biraz belirti cıkacak gibi oluyom dövüyom gidiyorlar, uydurmadan devam hayata
canım iyide o ilacı büyüsünler diye vermiyormu bu doktor zaten neyi öyle söylüyor sonra inşallah kıst olmaz kuşum ya çatlarlargunaydın kızlar. az once geldım doktordan. gecen ay 2 klomenle yumurtalar fazla buyudugu ıcın dr 1 e dusurdu. bugun yumurta ölçumu vardı gıttım. Yıne yumurtalar almıs basını gıtmıs dedı. kac yumurta var dıye sordum bırkac tane var dedı. olcerken gordum 22-23-25 mm falandılar. cok cabuk buyuyor yumurtalar dedı. catlatma ıgnesı yaptık ama sankı bu ay da bosa gıdecek gıbı duruyor. yumurtalar cok buyumusadet olursan ara rahım fılmı ıcın dedı. yanı adam benı daha erken cagırsa 2-3 gunde bır takıp etse boyle olmayacaktı. uyuz oldum zaten. hele bır catlamayıp kıst olsunlar ultrason basını sokarım ona
canım benım yumurtam zaten ılacsz da 20 mm oluyor. daha on ce ılacsız da takıp yaptırdım 1 ay. doktorlar her gebe olmayana verıyor galıba bu ılacı. klomen kullanınca da cok daha cabuk buyuyor ıster ıstemez. doktor bunu bılıyor o yuzden sıkı takıp etmesı lazım. ama oyle dr da bana denk gelmedı bır turlucanım iyide o ilacı büyüsünler diye vermiyormu bu doktor zaten neyi öyle söylüyor sonra inşallah kıst olmaz kuşum ya çatlarlar
bende onu çok merek ediyorum canım ama yok herhalde veya adete son hafta kala gidip baktırabiliyormuz en azında ona göre bekler veya beklemeyiz onuda her halde sgk yapmazlar özel de ordada ilgilencek iye doktor bulmak zor artık yacanım benım yumurtam zaten ılacsz da 20 mm oluyor. daha on ce ılacsız da takıp yaptırdım 1 ay. doktorlar her gebe olmayana verıyor galıba bu ılacı. klomen kullanınca da cok daha cabuk buyuyor ıster ıstemez. doktor bunu bılıyor o yuzden sıkı takıp etmesı lazım. ama oyle dr da bana denk gelmedı bır turluınsallah catlarlar. kızlar catlayıp catlamadıgını ogrenmenın yolu yok mu dedım. adam bana adet olana kadar bekle dedı. gel 2 gun sonra bakayım demedı hem kıst olsa catlamasa ne yapabılırsın kı dedı. umutlanmam barı dedım ama nafıle. kızlar sızın bıldıgınız yol var mı dr a gıtmek dısında
Geç döllenme olmuş olabilir bakalım bi kaç gün sonra tekrar kan testi yaptırırım kızmızılar gelmemiş olursa inşallah bir sürü güzel haberimiz gelirWOOOOWWWWW hadi bi de senden haber alalım yaw
hosgeldin bebeişim, 2 gidip uc gelmişsindir inşallahhhhGünaydınlaarrrr.. Ben geldim. Tatil bitti işbaşı yaptık
evet sokuyoruz :)gunaydın kızlar. az once geldım doktordan. gecen ay 2 klomenle yumurtalar fazla buyudugu ıcın dr 1 e dusurdu. bugun yumurta ölçumu vardı gıttım. Yıne yumurtalar almıs basını gıtmıs dedı. kac yumurta var dıye sordum bırkac tane var dedı. olcerken gordum 22-23-25 mm falandılar. cok cabuk buyuyor yumurtalar dedı. catlatma ıgnesı yaptık ama sankı bu ay da bosa gıdecek gıbı duruyor. yumurtalar cok buyumusadet olursan ara rahım fılmı ıcın dedı. yanı adam benı daha erken cagırsa 2-3 gunde bır takıp etse boyle olmayacaktı. uyuz oldum zaten. hele bır catlamayıp kıst olsunlar ultrason basını sokarım ona
inş canım ya herkes güzel haberlerle gelir innşAmin canımm inşallah teşekkür ederimsenden de en kısa zamanda güzel haberleri bekliyoruz inşallah
Cnm benim bildiğim yumurta çatlatma için ibrahim saraçoğlunun havuç kürü iyi geliyo diyorlar bi dene istersen eğer reglne az kaldıysa önümüzdeki ay başla 15 gün içmen gerekiyocanım benım yumurtam zaten ılacsz da 20 mm oluyor. daha on ce ılacsız da takıp yaptırdım 1 ay. doktorlar her gebe olmayana verıyor galıba bu ılacı. klomen kullanınca da cok daha cabuk buyuyor ıster ıstemez. doktor bunu bılıyor o yuzden sıkı takıp etmesı lazım. ama oyle dr da bana denk gelmedı bır turluınsallah catlarlar. kızlar catlayıp catlamadıgını ogrenmenın yolu yok mu dedım. adam bana adet olana kadar bekle dedı. gel 2 gun sonra bakayım demedı hem kıst olsa catlamasa ne yapabılırsın kı dedı. umutlanmam barı dedım ama nafıle. kızlar sızın bıldıgınız yol var mı dr a gıtmek dısında
Gebe kalmak istediğinde ilk herkese aynı şekilde ilacı veriyor en azından paylaşımdan ve çevreden anlaşılan öyle.. Benimde hiç yumurta takibi yapmadan direk klomen değilde serephone diye aynı özellik de başka ilaç verdi 14. günü çagırdı yumurtalar almış başını gitmiş 36 38 33 falan 5 tanesi bu boyutta çıktı biri 21 biri de 14 de kalmış nasıl sancı çektim bu kadar büyüdükleri için bu ay tam eziyetti bide üstüne çatlatma iğnesinden sonra 11. günü kan tahlili yaptırdım negatif ama adetim geçti adette olmadım hala geç dölleme mi oldu yoksa kist mi oldu insanın aklına geliyor bir sürü şey.. takma kafana mecburen deneye yalına artık bulucaz inşallah bebişlericanım benım yumurtam zaten ılacsz da 20 mm oluyor. daha on ce ılacsız da takıp yaptırdım 1 ay. doktorlar her gebe olmayana verıyor galıba bu ılacı. klomen kullanınca da cok daha cabuk buyuyor ıster ıstemez. doktor bunu bılıyor o yuzden sıkı takıp etmesı lazım. ama oyle dr da bana denk gelmedı bır turluınsallah catlarlar. kızlar catlayıp catlamadıgını ogrenmenın yolu yok mu dedım. adam bana adet olana kadar bekle dedı. gel 2 gun sonra bakayım demedı hem kıst olsa catlamasa ne yapabılırsın kı dedı. umutlanmam barı dedım ama nafıle. kızlar sızın bıldıgınız yol var mı dr a gıtmek dısında
bugun adetın 12. gunu catlatma ıgnesı bugun 1 saat once yapıldı. ben bı baslım su havuc kurune. yumurtalar catlamasa ben catlayacam yaaCnm benim bildiğim yumurta çatlatma için ibrahim saraçoğlunun havuç kürü iyi geliyo diyorlar bi dene istersen eğer reglne az kaldıysa önümüzdeki ay başla 15 gün içmen gerekiyo
canım normal hamilelik için kaç olması lazım biliyormusun inşallah kist değildir. benim de gecen ay oldu ben bişey kullanmadım adet olmadığım için gittim kist dedi ama kontrolde gitmiş dediGebe kalmak istediğinde ilk herkese aynı şekilde ilacı veriyor en azından paylaşımdan ve çevreden anlaşılan öyle.. Benimde hiç yumurta takibi yapmadan direk klomen değilde serephone diye aynı özellik de başka ilaç verdi 14. günü çagırdı yumurtalar almış başını gitmiş 36 38 33 falan 5 tanesi bu boyutta çıktı biri 21 biri de 14 de kalmış nasıl sancı çektim bu kadar büyüdükleri için bu ay tam eziyetti bide üstüne çatlatma iğnesinden sonra 11. günü kan tahlili yaptırdım negatif ama adetim geçti adette olmadım hala geç dölleme mi oldu yoksa kist mi oldu insanın aklına geliyor bir sürü şey.. takma kafana mecburen deneye yalına artık bulucaz inşallah bebişleri
iyide sorun yoksa neden veriyor bunlarya o klomeni herkese dayıyorlar, yumurtalıkları cok uyarıyor, yumurtlama sorunu olmayan kadında bu sefer yumurtalıkları bile buyutuyor, uyuz oluyom böyle yapan drlara..
senınkıler ucmus. ya oyle bır noktaya getırıyorlarkı ınsanı artık bebek olması ıcın degıl kıst olmaması ıcın dua edıyoruz. hayırlısı olsun hakkımızda. rabbım bızı bu sıkıntılardan kurtarsın hepımıze hayırlı evlatlar nasıp etsınGebe kalmak istediğinde ilk herkese aynı şekilde ilacı veriyor en azından paylaşımdan ve çevreden anlaşılan öyle.. Benimde hiç yumurta takibi yapmadan direk klomen değilde serephone diye aynı özellik de başka ilaç verdi 14. günü çagırdı yumurtalar almış başını gitmiş 36 38 33 falan 5 tanesi bu boyutta çıktı biri 21 biri de 14 de kalmış nasıl sancı çektim bu kadar büyüdükleri için bu ay tam eziyetti bide üstüne çatlatma iğnesinden sonra 11. günü kan tahlili yaptırdım negatif ama adetim geçti adette olmadım hala geç dölleme mi oldu yoksa kist mi oldu insanın aklına geliyor bir sürü şey.. takma kafana mecburen deneye yalına artık bulucaz inşallah bebişleri
Normalde hamilelik için ideal boyut 18 ile 22 mm arası olması gerekiyormuş küçük yada fazla büyükler işe yaramıyor fazla büyüdüğünde sancı olarak geri dönüyor tabi decanım normal hamilelik için kaç olması lazım biliyormusun inşallah kist değildir. benim de gecen ay oldu ben bişey kullanmadım adet olmadığım için gittim kist dedi ama kontrolde gitmiş dedi
atıyorum enin 1-2 yumoşun oluşuyorsa bununda 5-6 oluyor yumurtlatma sayısnı arttırıp iki yumurtalıktan da birer yumurta attırmaya calısıyorlar, gebelik sansını yükseltebilmek için..iyide sorun yoksa neden veriyor bunlar
çok bilimsel konuştumatıyorum enin 1-2 yumoşun oluşuyorsa bununda 5-6 oluyor yumurtlatma sayısnı arttırıp iki yumurtalıktan da birer yumurta attırmaya calısıyorlar, gebelik sansını yükseltebilmek için..
ama normalde 5-6-7 yumoşu olan kişilerde bu zefer ya fazla buyume ya da cok sayıda yumoş olusturuyor amaç aslında iki yumurtalıktan da salım yaptırmak,
ben iğnenin 14. gunu kan testi yaptıracam gebelık varsa cıkar zaten. eger yoksa hemen kaynasın soganlar napakNormalde hamilelik için ideal boyut 18 ile 22 mm arası olması gerekiyormuş küçük yada fazla büyükler işe yaramıyor fazla büyüdüğünde sancı olarak geri dönüyor tabi debende hiç adet problemim olmazdı 26 yada 28 günde sancısız falan gelirdi bakalım ilaçlardan sonra ya dengemi bozdu adet düzenim bozuldu yada kist allah korusun yada geç gelen bebiş bu hafta sonuna kadar anlaşılır durum.. Geçmiş olsun canım iyi çok şükür kendiliğinden gitmiş bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?