Tam zamanıymıs cnm bu kürde 10. Günden sonra başlanıyo faydasını görürsün inşlhbugun adetın 12. gunu catlatma ıgnesı bugun 1 saat once yapıldı. ben bı baslım su havuc kurune. yumurtalar catlamasa ben catlayacam yaa
Uçmak ki ne uçmak hemde o kadar büyümemin birde sancısı oluyor ki tuvalete giderken bile acıdılar 2 hafta boyunca :/senınkıler ucmus. ya oyle bır noktaya getırıyorlarkı ınsanı artık bebek olması ıcın degıl kıst olmaması ıcın dua edıyoruz. hayırlısı olsun hakkımızda. rabbım bızı bu sıkıntılardan kurtarsın hepımıze hayırlı evlatlar nasıp etsın
sağol canım benim de ilk defa başıma geldi sende iyi haberlerle yazarsın bizleride sevindirirsin inşallahNormalde hamilelik için ideal boyut 18 ile 22 mm arası olması gerekiyormuş küçük yada fazla büyükler işe yaramıyor fazla büyüdüğünde sancı olarak geri dönüyor tabi debende hiç adet problemim olmazdı 26 yada 28 günde sancısız falan gelirdi bakalım ilaçlardan sonra ya dengemi bozdu adet düzenim bozuldu yada kist allah korusun yada geç gelen bebiş bu hafta sonuna kadar anlaşılır durum.. Geçmiş olsun canım iyi çok şükür kendiliğinden gitmiş bari
Elden geleni yapıyoruz artık yapcak bişey yok bekliycizzz mecburrrr :)ben iğnenin 14. gunu kan testi yaptıracam gebelık varsa cıkar zaten. eger yoksa hemen kaynasın soganlar napak
yavvvv beeeeee zaten biz yakında doktora gitmeyeceğiz sorun yaz cevapla bide ilaç yazabilsek tamamatıyorum enin 1-2 yumoşun oluşuyorsa bununda 5-6 oluyor yumurtlatma sayısnı arttırıp iki yumurtalıktan da birer yumurta attırmaya calısıyorlar, gebelik sansını yükseltebilmek için..
ama normalde 5-6-7 yumoşu olan kişilerde bu zefer ya fazla buyume ya da cok sayıda yumoş olusturuyor amaç aslında iki yumurtalıktan da salım yaptırmak,
tebrik ederim seni bu bilimsellikle fazla zaman kalmaz hamile kalırsın sen puhahahaçok bilimsel konuştum
Benim de ilk deneyimdi öğreniyoruz artık aşama aşama inşallah hamilelik varsa uçarım zaten ama kist yoksa da sevinicimm :)sağol canım benim de ilk defa başıma geldi sende iyi haberlerle yazarsın bizleride sevindirirsin inşallah
canım bahsettıgın kur bu muTam zamanıymıs cnm bu kürde 10. Günden sonra başlanıyo faydasını görürsün inşlh
yavvvv beeeeee zaten biz yakında doktora gitmeyeceğiz sorun yaz cevapla bide ilaç yazabilsek tamam
Herşeyin kararında olanı makbul napakhayat ne garıp dımı kızlar. kurban oldugum allahım mıllet yumurtası buyumuyor dıye uzuluyor ben fazla buyuyor dıye uzuldum suan. hakkımızda hayırlısı aman kendıme nazar etmeyeyım de
ay ağzını yirim arkadaşım senin, inşallah bacım inşallah :)tebrik ederim seni bu bilimsellikle fazla zaman kalmaz hamile kalırsın sen puhahaha
bide doğurta bilse her topiğe lazım düşünsene ortalama 100 TL. muayene 20 üye 100*20=2.000 10 gün kontroltebrik ederim seni bu bilimsellikle fazla zaman kalmaz hamile kalırsın sen puhahaha
ilaç yazamıyoz ama kür yazıyoz bacım... baksama havuç kürleri incir kürleri soan kürleri dolanıyooooyavvvv beeeeee zaten biz yakında doktora gitmeyeceğiz sorun yaz cevapla bide ilaç yazabilsek tamam
çok çalışmaktanay ağzını yirim arkadaşım senin, inşallah bacım inşallah :)
bugün sen baya sessiz geldin gözüme, sanki yorgun gibisin
var bi haller bende cozemedim daha cıkar kokusu :)ay ağzını yirim arkadaşım senin, inşallah bacım inşallah :)
bugün sen baya sessiz geldin gözüme, sanki yorgun gibisin
kafa nasıl calısıyo para işine bak bak bak :) ortak bi kadın dogumcu acak en iyisi biz. paraya para demeyik.bide doğurta bilse her topiğe lazım düşünsene ortalama 100 TL. muayene 20 üye 100*20=2.000 10 gün kontrol
ortalama 1.000-2500 tl doğumvay beeee kız ben benim kızı kadın doğumcumu yapsam ne hemde ne güzel başına gelen herşeyden önce haberi olur ve bilir
missss melek kokularıyla gel canımvar bi haller bende cozemedim daha cıkar kokusu :)
hosgeldin bebeişim, 2 gidip uc gelmişsindir inşallahhhh
Evet cnm bu ama inciri yumurta çoğaltmak için kullanılıyo reglinin 3. Günü başlanıyo sen dr yardımıyla yumurtayı büyütmüşsün sadece havucu yapman yeterli olur 2 havucu bikaç parçaya böl yarim litre suda 20 dk kaynat sabah akşam aç karnına içcanım bahsettıgın kur bu mu
İncir ve Havuç Kürü Hazırlanışı : Tencere içerisinde yarım litre kadar su kaynatın ve içerisine 2 adet taze ve gevrek havuçu 4-5 parçaya bölerek atın ve ağzını kapatarak 20 dakika kadar kısık ateşte pişirin. Başka bir kap içerisinde yine yarım litre kadar su kaynatın ve içerisine bıçakla ikiye keserek 20 tane incir atın ve ağzını kapatarak kısık ateşte 15 dakika kaynatın. İşlemler tamamlandıktan sonra iki ayrı kap içerisinde bekleyen havuç ve incirler çok fazla ılımadan karıştırın ve daha sonra süzerek elde ettiğiniz karışımı cam kavanozda buzdolabında muhafaza edin. 20 gün boyunca her gün sabah kahvaltısından ortalama 20 dakika kadar önce aç karna 1 su bardağı için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?