2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Uçmak ki ne uçmak hemde o kadar büyümemin birde sancısı oluyor ki tuvalete giderken bile acıdılar 2 hafta boyunca :/ ilişki sırasındaki acısını anlatacak kelime bulamıyorum adamdan kaçar oldum artık bekleyiş ve çabalarımızın sonuçları hayırlı olur inşallah da meleklerimize kavuşuruz bian önce..

sağol canım benim de ilk defa başıma geldi sende iyi haberlerle yazarsın bizleride sevindirirsin inşallah

yavvvv beeeeee zaten biz yakında doktora gitmeyeceğiz sorun yaz cevapla bide ilaç yazabilsek tamam

Tam zamanıymıs cnm bu kürde 10. Günden sonra başlanıyo faydasını görürsün inşlh
canım bahsettıgın kur bu mu
İncir ve Havuç Kürü Hazırlanışı : Tencere içerisinde yarım litre kadar su kaynatın ve içerisine 2 adet taze ve gevrek havuçu 4-5 parçaya bölerek atın ve ağzını kapatarak 20 dakika kadar kısık ateşte pişirin. Başka bir kap içerisinde yine yarım litre kadar su kaynatın ve içerisine bıçakla ikiye keserek 20 tane incir atın ve ağzını kapatarak kısık ateşte 15 dakika kaynatın. İşlemler tamamlandıktan sonra iki ayrı kap içerisinde bekleyen havuç ve incirler çok fazla ılımadan karıştırın ve daha sonra süzerek elde ettiğiniz karışımı cam kavanozda buzdolabında muhafaza edin. 20 gün boyunca her gün sabah kahvaltısından ortalama 20 dakika kadar önce aç karna 1 su bardağı için.

yavvvv beeeeee zaten biz yakında doktora gitmeyeceğiz sorun yaz cevapla bide ilaç yazabilsek tamam
hayat ne garıp dımı kızlar. kurban oldugum allahım mıllet yumurtası buyumuyor dıye uzuluyor ben fazla buyuyor dıye uzuldum suan. hakkımızda hayırlısı aman kendıme nazar etmeyeyım de
Herşeyin kararında olanı makbul napak

tebrik ederim seni bu bilimsellikle fazla zaman kalmaz hamile kalırsın sen puhahaha
bide doğurta bilse her topiğe lazım düşünsene ortalama 100 TL. muayene 20 üye 100*20=2.000 10 gün kontrol
ortalama 1.000-2500 tl doğum vay beeee kız ben benim kızı kadın doğumcumu yapsam ne hemde ne güzel başına gelen herşeyden önce haberi olur ve bilir

kafa nasıl calısıyo para işine bak bak bak :) ortak bi kadın dogumcu acak en iyisi biz. paraya para demeyik.

Evet cnm bu ama inciri yumurta çoğaltmak için kullanılıyo reglinin 3. Günü başlanıyo sen dr yardımıyla yumurtayı büyütmüşsün sadece havucu yapman yeterli olur 2 havucu bikaç parçaya böl yarim litre suda 20 dk kaynat sabah akşam aç karnına iç

Son düzenleme:
Eeeee bende bir ultrason cihazı alayım kızlar bari iyiden iyiye kendi başımızın çaresine bakarız... Yumurtam büyüdü mü, yok çatladı mı her gün her dakika kontrolle kafayı cozutalım hep beraber....

Reactions: tzm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…