Aaa ne guzel bi haber darisi basimiza kac cikti deger..Doktora gittim pozitif çıktı kan sonucum arkadaşlarhamileyim
Gözünaydın canım. Sağlıkla kucağına almak da nasip olur inşallah. Dua et bizlere de. ve Hikayenden de bahseder misin. Naptın ne ettin ne kullandın falan ıste:)Doktora gittim pozitif çıktı kan sonucum arkadaşlarhamileyim
Ya bencevde bi silkelenemedik bugun haftasonu cok calisip cok gezmisiz sanurimbugun ortalık sessız canlanın kızlar pek bır durgun gordum sızlerı
canım çook tebrik ederim sağlıkla al kucağına inş :)Doktora gittim pozitif çıktı kan sonucum arkadaşlarhamileyim
Gözün aydın cnm çok sevindimDoktora gittim pozitif çıktı kan sonucum arkadaşlarhamileyim
486 çıktıAaa ne guzel bi haber darisi basimiza kac cikti deger..
Benim bildiğim 20 ml e ulaşması gerekiyo yumurtaların eğer 30 günde bi oluyosan bu hafta yumurtlarsın ovulasyon testine devam et kaçırmamak için ve bu hafta çok çalışşşmeraba adetım 11 .09.2014 teydı 19 unda doktora gıttım 8 ml olus tek yumurtam30 gunde 1 adet goruyorum ne zaman ılıskıye gırıcem sence yumurtalıgın bu kadar buyumesı ıyımı daha buyurmu ovulasyon testıde aldım negatıf suanda hep
bir tane oğlum var bu ikinci bebeğimiz olucak Allah nasip ederse inşallah.sadece yumurtlama gününü dikkate aldık ilk denemede olmadı ikinci ayımızda tuttu canım.Allah isteyen herkeze nasip etsin inşallahGözünaydın canım. Sağlıkla kucağına almak da nasip olur inşallah. Dua et bizlere de. ve Hikayenden de bahseder misin. Naptın ne ettin ne kullandın falan ıste:)
aminn inşallahGözün aydın cnm çok sevindimRabbim bizlerede nasip etsin o duyguyu yaşamayı
Teşekkür ederim inşallahcanım çook tebrik ederim sağlıkla al kucağına inş :)
gordugun üzere, vur patlasın cal oynasınay inşallah tatlım heyecanla bekliyorum bakalım nolcakee sizlerde ne var ne yok görüşmeyeli keyifler yerinde mi
oyyyy hadi hayırlı ugurlu olsun bitanem, rabbim hayırlı dogumlar nasip etsin hayırlı bir evlat olsun inşallahDoktora gittim pozitif çıktı kan sonucum arkadaşlarhamileyim
Teşekkür ederim darısı isteyenlere olsun inşallahcanım çook tebrik ederim sağlıkla al kucağına inş :)
bence bu grup kafayı zaten cozuttu, ustune ihtisas yapıyoruzEeeee bende bir ultrason cihazı alayım kızlar bari iyiden iyiye kendi başımızın çaresine bakarız... Yumurtam büyüdü mü, yok çatladı mı her gün her dakika kontrolle kafayı cozutalım hep beraber....
allah analı babalı buyutsun tebrik ederim darısı basımızaAaa ne guzel bi haber darisi basimiza kac cikti deger..
ne masal mı eso neyi tebrik ettin ????masal2010 tebrık ederım allah analı babalı butsun ısallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?