- 6 Şubat 2007
- 428
- 18
- 318
teşekkürler inşallah canımoyyyy hadi hayırlı ugurlu olsun bitanem, rabbim hayırlı dogumlar nasip etsin hayırlı bir evlat olsun inşallah
Smdi baktm bnm de 6 kalmis. Hadi hayirlisihehe al bende de o kadar, arada bi yerlerim agrıyor , yok lan diyorum uydurma diyom kendime geçiveriyor hmenbiz çakramızı yükselttik bacım, artık hükmediyoruz belirtilerimize... iyi bişiy bu iyi, benim 5 gün kaldı ama gün saymadan edemiyorum yaaa
teşekkürler inşallah canım
canım ya seninle akıntı durumu aynıydı şuan akıntın nasıl acaba beni bilgilendirirmisin benim sürekli değilde aralıklı olarak akıntım var kaygan süt beyaz akıntı iki gün öncede sarımtrak tı akıntım önceden böyle olmazdıTeşekkür ederim inşallah
seninle benzer diğer yanımız benimde bir oğlum var ikinciyi istiyorum inş ilk ay olmadı ama çok çalışmadık tam günlerde yapamadık bu ayda yumurtlama günümde tek ilişki olduTeşekkür ederim darısı isteyenlere olsun inşallah
kız akıntınızın rengini nasıl takip ediyonuz allah sizi davul etmiye emicanım ya seninle akıntı durumu aynıydı şuan akıntın nasıl acaba beni bilgilendirirmisin benim sürekli değilde aralıklı olarak akıntım var kaygan süt beyaz akıntı iki gün öncede sarımtrak tı akıntım önceden böyle olmazdı
canım çamaşırın kirlenmesine bakmıcaksın :) tuvalette taharetini yaparken eline gelen akıntıyı diyorum oradan kıvamını anlayabilirsin zaten adete yakın akıntının yoğunluğu ve kıvamı önemli olan benim adete yakın kuru günlerim olur çamaşırım kirlensede ben o akıntıya hiç rastlamam ama bu ay tuvalete gittiğimde elime kayhan bi akıntı geliyor :)kız akıntınızın rengini nasıl takip ediyonuz allah sizi davul etmiye emiben camarısı cıkarttıgım gibi kirli sepetine, yoksa elime bi mercek alıp encelemelimiyim ki
çamaşırımı adete yakın beyaz giyerekte akıntının rengini anlıyorum adete 10 gün kala sarımtıraktı şimdi 6 gün var süt beyaz olmuş takipteyimcanım çamaşırın kirlenmesine bakmıcaksın :) tuvalette taharetini yaparken eline gelen akıntıyı diyorum oradan kıvamını anlayabilirsin zaten adete yakın akıntının yoğunluğu ve kıvamı önemli olan benim adete yakın kuru günlerim olur çamaşırım kirlensede ben o akıntıya hiç rastlamam ama bu ay tuvalete gittiğimde elime kayhan bi akıntı geliyor :)
Hayırdır kız, beni niye tebrik ediyonmasal2010 tebrık ederım allah analı babalı butsun ısallah
ayyy ne iğrenc bi varlıgız yaaaaaaaaaaaaa niye hep kadınlar erkeklerde adet olsun akıntısı olsun banane yaaaaaaaaaaaaaaaaacanım çamaşırın kirlenmesine bakmıcaksın :) tuvalette taharetini yaparken eline gelen akıntıyı diyorum oradan kıvamını anlayabilirsin zaten adete yakın akıntının yoğunluğu ve kıvamı önemli olan benim adete yakın kuru günlerim olur çamaşırım kirlensede ben o akıntıya hiç rastlamam ama bu ay tuvalete gittiğimde elime kayhan bi akıntı geliyor :)
heee bende hamile kaldında bize demiyon sandım kızacaktım haaaaaHayırdır kız, beni niye tebrik ediyon
ayyy anaaaammm Allah mı söyletiyor... eğer öyleyse dile benden ne dilersen
canım onların bi r tek akıntısı var onu da biliyoruz :)ayyy ne iğrenc bi varlıgız yaaaaaaaaaaaaa niye hep kadınlar erkeklerde adet olsun akıntısı olsun banane yaaaaaaaaaaaaaaaaa
miğdem bulandı iki borek yiyim dedim bogazıma dizdin haaaaaaaa catırdak karıcanım onların bi r tek akıntısı var onu da biliyoruz :)
ama bizim yok kremsi, yok süt gibi yok sarı, sok sulu yok yumurta akı yok kırmızı ....................
offff liste ne uzun...
evet gerçekten çok pis işlerle uğraşıoz ama bi düşünsene okadar pis olan şeylerden çoook tatlı bir melek dünyaya geliyor :)ayyy ne iğrenc bi varlıgız yaaaaaaaaaaaaa niye hep kadınlar erkeklerde adet olsun akıntısı olsun banane yaaaaaaaaaaaaaaaaa
nasip belli olmaz hayırlısıyla tutmuştur inşallah darsı başınaseninle benzer diğer yanımız benimde bir oğlum var ikinciyi istiyorum inş ilk ay olmadı ama çok çalışmadık tam günlerde yapamadık bu ayda yumurtlama günümde tek ilişki olduama nasip tabi beklicem
günler yaklaştıkça umudum artması gerekirken azalıyor yaaa anlamıyorum bu psikolojimi...heee bende hamile kaldında bize demiyon sandım kızacaktım haaaaa
dur bakalım beklicez, yapıcak cok bişi yok bizim durumumuzda, işte en cokta buna uyuz oluyorum ya. anasını satıyım bassak parayıda koysalar cocugu oraya olmuyo mu ya, babam hep derdi Allah tek parayla olacak dert versin gerisi bos diye cok iyi anlıyorum suanda onu.günler yaklaştıkça umudum artması gerekirken azalıyor yaaa anlamıyorum bu psikolojimi...
benim de yumurtlama döneminden itibaren sarı akıntım geliyordu. ara arada çok değil beyaz akıntım oluyordu bu sarı akıntım hergün geliyordu şüphelendim akıntıdan , birde bende yorgunluk vardı ve gögüslerim de normalde adet tarihimden 10 gün önce ağrımaya başlardı bu ay hiç ağrımadı ta ki adetim gününü geciktirdi şimdi yeni daha gögüslerim ağrımaya başladıcanım ya seninle akıntı durumu aynıydı şuan akıntın nasıl acaba beni bilgilendirirmisin benim sürekli değilde aralıklı olarak akıntım var kaygan süt beyaz akıntı iki gün öncede sarımtrak tı akıntım önceden böyle olmazdı
walla kocam kabul etse hemen tüp bebek yaptırcam ama dinlemiyor beni hatta kızıyor manyak mısın die :d beklemek sıkıcıııdur bakalım beklicez, yapıcak cok bişi yok bizim durumumuzda, işte en cokta buna uyuz oluyorum ya. anasını satıyım bassak parayıda koysalar cocugu oraya olmuyo mu ya, babam hep derdi Allah tek parayla olacak dert versin gerisi bos diye cok iyi anlıyorum suanda onu.
anladım canm çok sağol benimde göğüslerim çoktan ağrımaya başlamalıydı ama tık yok inş tutmuştur.benim de yumurtlama döneminden itibaren sarı akıntım geliyordu. ara arada çok değil beyaz akıntım oluyordu bu sarı akıntım hergün geliyordu şüphelendim akıntıdan , birde bende yorgunluk vardı ve gögüslerim de normalde adet tarihimden 10 gün önce ağrımaya başlardı bu ay hiç ağrımadı ta ki adetim gününü geciktirdi şimdi yeni daha gögüslerim ağrımaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?