2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Smdi baktm bnm de 6 kalmis. Hadi hayirlisi

şşşşşt şşşşttt noluyor orda, noluyo be aaaaaaaaaa bi suskunlukmus takıldınız, eee millet haftasonu bol bol sevişmiş napsın işte yorulmus, ben bi kere seviştim ama baska seyler yordu beni. BİZ EL ELE GONUL GONULE BİZ BERABERİZ. hepimiz ne diyoruz BOL BOL SEVİŞ

teşekkürler inşallah canım
Teşekkür ederim inşallah
canım ya seninle akıntı durumu aynıydı şuan akıntın nasıl acaba beni bilgilendirirmisin benim sürekli değilde aralıklı olarak akıntım var kaygan süt beyaz akıntı iki gün öncede sarımtrak tı akıntım önceden böyle olmazdı

Teşekkür ederim darısı isteyenlere olsun inşallah
seninle benzer diğer yanımız benimde bir oğlum var ikinciyi istiyorum inş ilk ay olmadı ama çok çalışmadık tam günlerde yapamadık bu ayda yumurtlama günümde tek ilişki oldu ama nasip tabi beklicem

kız akıntınızın rengini nasıl takip ediyonuz allah sizi davul etmiye emi ben camarısı cıkarttıgım gibi kirli sepetine, yoksa elime bi mercek alıp encelemelimiyim ki

kız akıntınızın rengini nasıl takip ediyonuz allah sizi davul etmiye emi ben camarısı cıkarttıgım gibi kirli sepetine, yoksa elime bi mercek alıp encelemelimiyim ki
canım çamaşırın kirlenmesine bakmıcaksın :) tuvalette taharetini yaparken eline gelen akıntıyı diyorum oradan kıvamını anlayabilirsin zaten adete yakın akıntının yoğunluğu ve kıvamı önemli olan benim adete yakın kuru günlerim olur çamaşırım kirlensede ben o akıntıya hiç rastlamam ama bu ay tuvalete gittiğimde elime kayhan bi akıntı geliyor :)

çamaşırımı adete yakın beyaz giyerekte akıntının rengini anlıyorum adete 10 gün kala sarımtıraktı şimdi 6 gün var süt beyaz olmuş takipteyim

ayyy ne iğrenc bi varlıgız yaaaaaaaaaaaaa niye hep kadınlar erkeklerde adet olsun akıntısı olsun banane yaaaaaaaaaaaaaaaaa

ayyy ne iğrenc bi varlıgız yaaaaaaaaaaaaa niye hep kadınlar erkeklerde adet olsun akıntısı olsun banane yaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım onların bi r tek akıntısı var onu da biliyoruz :)

ama bizim yok kremsi, yok süt gibi yok sarı, sok sulu yok yumurta akı yok kırmızı ....................

offff liste ne uzun...

Reactions: BBD
canım onların bi r tek akıntısı var onu da biliyoruz :)

ama bizim yok kremsi, yok süt gibi yok sarı, sok sulu yok yumurta akı yok kırmızı ....................

offff liste ne uzun...
miğdem bulandı iki borek yiyim dedim bogazıma dizdin haaaaaaaa catırdak karı

evet gerçekten çok pis işlerle uğraşıoz ama bi düşünsene okadar pis olan şeylerden çoook tatlı bir melek dünyaya geliyor :)

Reactions: tzm
seninle benzer diğer yanımız benimde bir oğlum var ikinciyi istiyorum inş ilk ay olmadı ama çok çalışmadık tam günlerde yapamadık bu ayda yumurtlama günümde tek ilişki oldu ama nasip tabi beklicem
nasip belli olmaz hayırlısıyla tutmuştur inşallah darsı başına

günler yaklaştıkça umudum artması gerekirken azalıyor yaaa anlamıyorum bu psikolojimi...
dur bakalım beklicez, yapıcak cok bişi yok bizim durumumuzda, işte en cokta buna uyuz oluyorum ya. anasını satıyım bassak parayıda koysalar cocugu oraya olmuyo mu ya, babam hep derdi Allah tek parayla olacak dert versin gerisi bos diye cok iyi anlıyorum suanda onu.

benim de yumurtlama döneminden itibaren sarı akıntım geliyordu. ara arada çok değil beyaz akıntım oluyordu bu sarı akıntım hergün geliyordu şüphelendim akıntıdan , birde bende yorgunluk vardı ve gögüslerim de normalde adet tarihimden 10 gün önce ağrımaya başlardı bu ay hiç ağrımadı ta ki adetim gününü geciktirdi şimdi yeni daha gögüslerim ağrımaya başladı

walla kocam kabul etse hemen tüp bebek yaptırcam ama dinlemiyor beni hatta kızıyor manyak mısın die :d beklemek sıkıcııı

anladım canm çok sağol benimde göğüslerim çoktan ağrımaya başlamalıydı ama tık yok inş tutmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…