2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

bayanlarrr banada teselli verin yeni evliyim ilk deneme olmadı malesef adet oldum. hamile kalabilmek için yapmak gereken şeyler varmı

ya zaten akıntının kesilmemesi gerekiyormus gebelikten şüphelenmek için derlerdi, bak doğruymuş...

bayanlarrr banada teselli verin yeni evliyim ilk deneme olmadı malesef adet oldum. hamile kalabilmek için yapmak gereken şeyler varmı
teselli mi, neyin tesellisi yavrum, yeni evliymişsin ve daha sadece bir kez denemişsin bekle bi 1 yıl ondan sonra teselli iste bence. bi 5-6 ay dene bir sey cıkmaz ise bir doktora gidiver. bu kadar tesellilik bir durumun yok yani. hadi teshisiniz koyduk iyisin

:) beklemek istemıyoruz dedık hemen olsun ama tutmadı ilkde olsa üzüldüm oldu sanmıştım :) teşhir için teşekkür ederim

tup bebekte hemen oluyo mu ki oyle olmuyo tutmayabiliyor
ya bi sıkıntı yoksa tutuyor kesin.. zaten eger yumurta sperm kaliteliyse 5. gun filen koyuyorlar embriyoyu yapısıyor afacan hemencecik..

ama tabii bekara karı boşamak işi işte.. öyle diyollaaaaaa

:) beklemek istemıyoruz dedık hemen olsun ama tutmadı ilkde olsa üzüldüm oldu sanmıştım :) teşhir için teşekkür ederim
ah be gulum, kimse beklemek istemiyor ama Rabbim ol diycek olucak keske elimizden gelen bişi olsa, bak hepimiz bir nefes bir can için cırpınıyoruz burda kiminin bir tane var kiminde yıllardır ugrasıyor o bile yok, kimide umutsuz vaka. Rabbim dermansız dert vermesin. beklicen yapıcak bişi yok ki tatlım

ya bi sıkıntı yoksa tutuyor kesin.. zaten eger yumurta sperm kaliteliyse 5. gun filen koyuyorlar embriyoyu yapısıyor afacan hemencecik..

ama tabii bekara karı boşamak işi işte.. öyle diyollaaaaaa
eeee koydurak hemen o zaman biz bitane, kac paraya koyuyollar ki onu, paramıs yeter mi ki. ayyy rengini cinsinide secsek begendigimizi alsak olur mu ki ?

Reactions: BBD
çamaşırımı adete yakın beyaz giyerekte akıntının rengini anlıyorum adete 10 gün kala sarımtıraktı şimdi 6 gün var süt beyaz olmuş takipteyim
allah iyiliğinizi versin renklerde değişiyor ilk hafta siyah ikinci hafta kırmızı (önemli) son hafta beyaz bak bu iyimiş

allah iyiliğinizi versin renklerde değişiyor ilk hafta siyah ikinci hafta kırmızı (önemli) son hafta beyaz bak bu iyimiş
bende şuan beyz var son 5 gün, ben kurallara uyarım arkadaşım :) öle diyorsanız her halukarda uyarım...

Benimde reglimden 10 gün önce başlıyo göğüs ağrısı demekki ne zaman ağrımassa ozaman tutacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…