- 6 Şubat 2007
- 428
- 18
- 318
İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahhayırlı olsun arkadaşım allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
hep beraber kopak diye yazdıydım zateennn... :):)Koptm be
burdayım canımın içi, eneeeeeeeee donsuz gezilirmi, kızzzzzzzzzzz kuku nu baska biri gorur haaaaaafilluuukkkk, ilknuurrrr nerdesinşzzz bizim TZM don giymiyormus, çocuk calısmaları başladığından beri
wwwoooowwwwww
heee olan benim dona oldu bu arada kaynadıhep beraber kopak diye yazdıydım zateennn... :):)
bilimsel kızımmmmmm baktım kaç ay donlu gezdim olmadı bende bu ay çıkarım dedim her şeyburdayım canımın içi, eneeeeeeeee donsuz gezilirmi, kızzzzzzzzzzz kuku nu baska biri gorur haaaaaa
Olursa bende deneyeyimbilimsel kızımmmmmm baktım kaç ay donlu gezdim olmadı bende bu ay çıkarım dedim her şeyiçin kendim için bir şey istiyorsam namertim
vallahi canım girmediğimiz şekil kalmadı ya halimize bi bak rabbim beterinden saklasın aklımıza sahip çıksınOlursa bende deneyeyim
Filluk bu ay tutturursa donlar foraafilluuukkkk, ilknuurrrr nerdesinşzzz bizim TZM don giymiyormus, çocuk calısmaları başladığından beri
wwwoooowwwwww
iviiiiittt bende tam bu haberi verecektim sizlere, kızlar bugun ignemin 14. gunu oldugundan dolayı biz karar aldık ve kan tahlili yaptırdım. sonuc kocaman bir NEGATİF. bu sebeple benden ümidi kesip baskalarına sararız artık.Filluk bu ay tutturursa donlar foraa
ooo kötü olmuş canım..iviiiiittt bende tam bu haberi verecektim sizlere, kızlar bugun ignemin 14. gunu oldugundan dolayı biz karar aldık ve kan tahlili yaptırdım. sonuc kocaman bir NEGATİF. bu sebeple benden ümidi kesip baskalarına sararız artık.
sabahtan bu yana sıkıstıyordunuz yazmamdan anladınız maşallah size işte bunun stresi basmıstı o sebeple keyfim yoktu şimdi en azından belirsizlikler gitti iyiyim yani.
kısmet onumuzdeki 5-10 yıl içinde olur heralde.
ben gecen ay kullandım onu, gereksiz bişey bence. cunku dedigim gibi ben 1 gun ara ile duzenli ilişkime giriyorum yani o yumurtlama gununu kacırma olanagım yok. yok ya ben bidahaki ay da bi bok olucagını sanmıyorum o sebeple yarından tezi yok sporuma baslıyorum sonrada mis gibi zayıflıyorum en azından kendimi iyi hissediyorum hem şişko oldum hem hamile degilim gereksiz yani. kısmet artık ne zaman olursa, doktorumu degişicem bi yere daha gidicem bakalım.ooo kötü olmuş canım..
neyse şimdi ne diyoruuuzzz.. YENİ AY YENİ UMUTLAR, endişelenme canım 5 güne kadar bende arkandayım.. çünkü hamişler hissedermiş ben hiç hissetmiyom bişiy :) az kaldı bacııımmmm yetiştim sana... az sabır
eee o zaman bu ay adet bittikten sonra donsuz geziyoruz, sonra kocişe de diz-dirsek pozunda veriyoruz..
gel sende ov testi kullan canım bu ay.. birlikte takip edelim..
tabii buyur, herkeze kapımız acık.Arkadaşlar knunuz ilgimi çekti muhabbete dahil olmak istedim bir sakıncası yoktr işllh
Çok sevindim bnde bebiş istiyorm 1 yıl once kaybettm bebeğimitabii buyur, herkeze kapımız acık.
Bu stres benim rüyalarıma giriyor acaba bu ay olacak mı derken regl oldum....[/
dusuk mu canım?Çok sevindim bnde bebiş istiyorm 1 yıl once kaybettm bebeğimi
Aynen yaa bende gün aşırı ilişkiyi iki ay denedim olmadı kaçırma ihtimali yok neden olmazkiben gecen ay kullandım onu, gereksiz bişey bence. cunku dedigim gibi ben 1 gun ara ile duzenli ilişkime giriyorum yani o yumurtlama gununu kacırma olanagım yok. yok ya ben bidahaki ay da bi bok olucagını sanmıyorum o sebeple yarından tezi yok sporuma baslıyorum sonrada mis gibi zayıflıyorum en azından kendimi iyi hissediyorum hem şişko oldum hem hamile degilim gereksiz yani. kısmet artık ne zaman olursa, doktorumu degişicem bi yere daha gidicem bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?