2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Yok cnm dşük sayılmaz doğumuma2 hafta kala kaybettim
basın sagolsun canım, sıkma canını burda bi cogumuzun bir kaybı var er veya gec. bak biz deli olduk sende aramızda kaynar unutursun, artık cıkan negatif sonuca bile sevinir olduk nerdeyse mala bagladık anlıyacagın. takılma yani.

eee senin gibi çalışkanlar için gereksiz tabiii, benim gibi tembeller için ideal...

merhaba kızlar bende 2 yıllık evliyim 1 sene istemedik bebiş şimdi çok istiyorum rabbim nasip ederse benimde son adet tarihim 11 ağustos ama adetlerim düzensizdir o sebeple kaç gün geciktiğimi bilemiyorum. Dün özel hastanede tahlil yaptırdım 50.62 çıktı gebelik var ama bir kadın doğumcuya git dediler. Bugün gittim doktor daha tüpte olmalı rahime tutunmamıştır yeni bir gebelik olabilir. Sağlıklı bir gebeliğe de dönüşebilir düşebilir de dedi lütfen dua edin bebeğim tutunsun bana :/

Saol cnm zor tabi rabbim kimseye yaşatmasın sebepsz olması daha da kotu ama hayırlısı diyip şükretmekten başka bişi gelmiyo elimden anlamasaydım bnde zehirlenip olebilirdim kızlar bnm de olmadı bebeğim 2 sene hç bi sorun yoktu ama olmuyodu heray test yapıodm snra sopan suyu yaptım daha hafta geçmeden hamıle kalmısım bede krunuodm soğan suyu yapıorm die

İşallah tutar rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsinn

filluk kötü oldum canım ya hayırlısı diyeceğiz kız bende senin yaptığını yapıyom sözünü dinliyom anammmmmm nidem ben şimdi

Aynen yaa bende gün aşırı ilişkiyi iki ay denedim olmadı kaçırma ihtimali yok neden olmazki en iyisini yapıyosun sporla stresinide en aza indirirsin rahat rahat akışına bırak ohhh nefes al nefes verr huhh huhh
bende bu ay öyle deniyorum ne yapacağız sürekli yatacakmıyız offfffff

filluk kötü oldum canım ya hayırlısı diyeceğiz kız bende senin yaptığını yapıyom sözünü dinliyom anammmmmm nidem ben şimdi
valla benim dediğim sey en mantıklısı ama bende sorun var napıyım, sen devam et işe yarıcak emin ol.

canım öncelikle hoş geldin aramıza geçmiş olsun rabbim birdaha yaşatmasın inşallah istemiyorsan yazmaya bilirsin (lütfen kızma) neden oldu canım
Yok neden kızayım ki knusmak daha da iyi gelio ,, eşimin babanesi beyin kanaması geçirmiş ti ölümünü beklioduk bizde destek için halası gle gttik o gece orada yattık .. Gece eşim uykusunda birden sıçradı korktu ( sanırım malum oldu) sabah kalktığımda kardımda bi gevşeklik hissettim hç durmayan bebeğim hareket etmiodu açlıktandır dedim kahvaltı yaptım biraz da pimpirikliğim sayesinde hayattaym suan çikolata yedim uzandım herşeyi yaptım ama hareket etmedi doktora gittiğimde kalbi durmus atmıo dedi dünyam başima yıkıldı olmek istedim Kaçmak istedim ama yapamadım .. Acil sezeryan aldılar yavrumu içimden.... Doktora sorduğumda hç bi sebep yok dedi bazen oluyomus oyle knturollerimi hç aksatmıyodum bütn tahlillerim çk gsl di ama akacak kab damarda durmuyor ....... Boylesi daha zor herseyini hazırlamıssken kayıp etmek çok zoor

yeterin ya yeterin valla, zaten iyi degilim mallıga vuruyom bide bunları okudukca iyice tutamıyom ama gozyaslarımı. offffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

ahhh canım ya o yüzden hayırlısını diliyoruz rabbim herşeyin hayırlısını versin büyük bir sınav atlatmışsın tekrar tekrar başın sağolsun canım kusura bakma yaranı açtım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…