sen öylemi yaptın kuşum bu da can ya artık halim kalmadı vallahi yat ayak dik yıkan bu ne yaver anam nolcak günde 2-3-5 şans buu..belli mi olur....
Keşke ağlamak çağre olsa cnm ama olmuyo işte sadece buna da şükür diyebiliorm allahtan gelen herşey kabulümüz .. Rabbim en kısa zamnda hepimize nasip etsin bebeklerimizi sağlıklıca kucağımıza alalm işallahyeterin ya yeterin valla, zaten iyi degilim mallıga vuruyom bide bunları okudukca iyice tutamıyom ama gozyaslarımı. offffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
mekanı cennet olsun canım..melek ooo..rabbim sana dayanma gücü vermişş işte bak ne güzell..hayat devam ediyo..birdaha bebek sahibi olabilrsin.şükretmek lazım...!Yok neden kızayım ki knusmak daha da iyi gelio ,, eşimin babanesi beyin kanaması geçirmiş ti ölümünü beklioduk bizde destek için halası gle gttik o gece orada yattık .. Gece eşim uykusunda birden sıçradı korktu ( sanırım malum oldu) sabah kalktığımda kardımda bi gevşeklik hissettim hç durmayan bebeğim hareket etmiodu açlıktandır dedim kahvaltı yaptım biraz da pimpirikliğim sayesinde hayattaym suan çikolata yedim uzandım herşeyi yaptım ama hareket etmedi doktora gittiğimde kalbi durmus atmıo dedi dünyam başima yıkıldı olmek istedim Kaçmak istedim ama yapamadım .. Acil sezeryan aldılar yavrumu içimden.... Doktora sorduğumda hç bi sebep yok dedi bazen oluyomus oyle knturollerimi hç aksatmıyodum bütn tahlillerim çk gsl di ama akacak kab damarda durmuyor ....... Boylesi daha zor herseyini hazırlamıssken kayıp etmek çok zoor
yeterin ya yeterin valla, zaten iyi degilim mallıga vuruyom bide bunları okudukca iyice tutamıyom ama gozyaslarımı. offffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
ben ha öyle ayak havada beklemedim hiçç..işim bitti kalktım..yıkandım yattım...sadece ilişki bitti ama içimden 5 dk çıkmasına izin vermedim..sen öylemi yaptın kuşum bu da can ya artık halim kalmadı vallahi yat ayak dik yıkan bu ne ya
Estafrlah ne kusuru unutulmuyoki açasın ewt kesinlikle hayırlısı bunu bire bşr yaşadı. 2 aylıkken kanama geçirdim ve hep dedim ki neolr olmesin neolr yaşasın dedim yaşadı ama 8 bçuk aylıkken kaybettim o yüzden sz siz olun herzamn hayırlısı deyin arkadşla rahhh canım ya o yüzden hayırlısını diliyoruz rabbim herşeyin hayırlısını versin büyük bir sınav atlatmışsın tekrar tekrar başın sağolsun canım kusura bakma yaranı açtım yine
Saol cnm sizide üzdüm kusara bakmayn neolur dolmuştum bayaaamekanı cennet olsun canım..melek ooo..rabbim sana dayanma gücü vermişş işte bak ne güzell..hayat devam ediyo..birdaha bebek sahibi olabilrsin.şükretmek lazım...!
rabbim ne verirse hayırlısını versin birde kimseyi evladıyla sınamasın o çok büyük bir sınavEstafrlah ne kusuru unutulmuyoki açasın ewt kesinlikle hayırlısı bunu bire bşr yaşadı. 2 aylıkken kanama geçirdim ve hep dedim ki neolr olmesin neolr yaşasın dedim yaşadı ama 8 bçuk aylıkken kaybettim o yüzden sz siz olun herzamn hayırlısı deyin arkadşla r
ne kusuru hepimiz dolmuştuk bizde rahatlamış oldukSaol cnm sizide üzdüm kusara bakmayn neolur dolmuştum bayaaa
ben yatacam herhalde boğazım çok kötü yaaaa yutkanımıyorum birde halsizlik başladı sorma keyfimeeeeeeeeee bu haftasonu napıyonus kızzzzlarrrrrr, daha gelmeden hayal kurayım barime :)
allah başka dert vermesin canımYok neden kızayım ki knusmak daha da iyi gelio ,, eşimin babanesi beyin kanaması geçirmiş ti ölümünü beklioduk bizde destek için halası gle gttik o gece orada yattık .. Gece eşim uykusunda birden sıçradı korktu ( sanırım malum oldu) sabah kalktığımda kardımda bi gevşeklik hissettim hç durmayan bebeğim hareket etmiodu açlıktandır dedim kahvaltı yaptım biraz da pimpirikliğim sayesinde hayattaym suan çikolata yedim uzandım herşeyi yaptım ama hareket etmedi doktora gittiğimde kalbi durmus atmıo dedi dünyam başima yıkıldı olmek istedim Kaçmak istedim ama yapamadım .. Acil sezeryan aldılar yavrumu içimden.... Doktora sorduğumda hç bi sebep yok dedi bazen oluyomus oyle knturollerimi hç aksatmıyodum bütn tahlillerim çk gsl di ama akacak kab damarda durmuyor ....... Boylesi daha zor herseyini hazırlamıssken kayıp etmek çok zoor
nerdesin sen kuşum hıııııı filluk kuş bizi başka topiklerle aldatıyor herhallllll bak saat kaç oldu yeni geldiallah başka dert vermesin canım
sürünerek gelirim artık napimcumartesi bok yatarsın arkadasım, bakırkoydesin unuttun galiba :)
kızıııımmm o hamile artık birazda hamile topiklerini takip etsin dicemde yok kııızzz gunahını alma bnm doktor meselesini ayarlıyorduk funda ile birlikte. kızma kızanerdesin sen kuşum hıııııı filluk kuş bizi başka topiklerle aldatıyor herhallllll bak saat kaç oldu yeni geldi
girecek girecek senin gibi deli bir annesi olacak da ben ona üzüyommmhersey olacagına varır canımın içi, nasılsa şeyimiz acık bekliyos elbet o sıpa oraya girecek bi gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?