2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

yeterin ya yeterin valla, zaten iyi degilim mallıga vuruyom bide bunları okudukca iyice tutamıyom ama gozyaslarımı. offffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Keşke ağlamak çağre olsa cnm ama olmuyo işte sadece buna da şükür diyebiliorm allahtan gelen herşey kabulümüz .. Rabbim en kısa zamnda hepimize nasip etsin bebeklerimizi sağlıklıca kucağımıza alalm işallah

mekanı cennet olsun canım..melek ooo..rabbim sana dayanma gücü vermişş işte bak ne güzell..hayat devam ediyo..birdaha bebek sahibi olabilrsin.şükretmek lazım...!

yeterin ya yeterin valla, zaten iyi degilim mallıga vuruyom bide bunları okudukca iyice tutamıyom ama gozyaslarımı. offffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Ağlamak güzeldir
Süzülürken yaşlar gözünden
Sakın utanma

Ağlamak senin kara dünyana
Hala sevdiğin ve hissettiğin
Tüm güzelliğin ve çirkinliğinle
Varolduğundur
hııııı benide ağlattığız tebrikler

ahhh canım ya o yüzden hayırlısını diliyoruz rabbim herşeyin hayırlısını versin büyük bir sınav atlatmışsın tekrar tekrar başın sağolsun canım kusura bakma yaranı açtım yine
Estafrlah ne kusuru unutulmuyoki açasın ewt kesinlikle hayırlısı bunu bire bşr yaşadı. 2 aylıkken kanama geçirdim ve hep dedim ki neolr olmesin neolr yaşasın dedim yaşadı ama 8 bçuk aylıkken kaybettim o yüzden sz siz olun herzamn hayırlısı deyin arkadşla r

rabbim ne verirse hayırlısını versin birde kimseyi evladıyla sınamasın o çok büyük bir sınav

eeeeeeeee bu haftasonu napıyonus kızzzzlarrrrrr, daha gelmeden hayal kurayım barime :)

F filluk hayırlısı olsun bebeğim. Daha guzel vakitte hayırlısını versin rabbim sana ve isteyen herkese.

allah başka dert vermesin canım

nerdesin sen kuşum hıııııı filluk kuş bizi başka topiklerle aldatıyor herhallllll bak saat kaç oldu yeni geldi
kızıııımmm o hamile artık birazda hamile topiklerini takip etsin dicemde yok kııızzz gunahını alma bnm doktor meselesini ayarlıyorduk funda ile birlikte. kızma kıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…