2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

girecek girecek senin gibi deli bir annesi olacak da ben ona üzüyommm
ayyyyyyyyy bence hemen gelmeli bnm gibi bir anneyi nerden bulacak annnaaaammmm :) ne isterse yaparız kiii erkek olursa onu karıya bilem gotururum ben

Reactions: BBD
kızıııımmm o hamile artık birazda hamile topiklerini takip etsin dicemde yok kııızzz gunahını alma bnm doktor meselesini ayarlıyorduk funda ile birlikte. kızma kıza
kız ne hamilesi sen uçtun ne ya ben bişeymi kadırdım kuşşşş ne diyo buuuuu

ayyyyyyyyy bence hemen gelmeli bnm gibi bir anneyi nerden bulacak annnaaaammmm :) ne isterse yaparız kiii erkek olursa onu karıya bilem gotururum ben
işte yazık ona o başına geleceği biliyor o yüzden nazlanıyor ne kadar kalırsam kar diyor garibimmmmmm

kızlar ben kaçar gidim artık ya bu gün bitsin gözlerim kapanıyor herkese iyi çalışmalar filluk takmak yok ona göre dövücü bacım da yok olsun gelsin yine döveriz masal canım bi kuralları hatırlat bu hatunlar unuttu hepsini

Nerdesin kız sen yoktun ne zamandır çalışmalar devam ediyomu nasıl gidiyo
canooooooo 8. gün başladık bugun de 10. gün (bu gece çalışma var) hatta ovu testine de bugun başladım şu an silik . ovu testi başlığındaki kızlar diyo ki 1 hafta içinde yumoşlıycan . ama incir mincir olayına giremedim sen naptın :)

kız ne hamilesi sen uçtun ne ya ben bişeymi kadırdım kuşşşş ne diyo buuuuu
ayyy sen onu fundaya yazdın sandım ben, pirdon persa ya yazmıssın. :) offf gozlerim gormuyo basımın agrısından sizde haaaaaaaa. persa ne aldatması direk topik acmıs kızım gormedinmi hemen ekim ayını yapiştirmiş oraya bende acacam topik belirsiz tarihte hamile olacaklar buraya diye

Reactions: tzm
kızlar kendi kendime kızıp aranızdan ayrılmıştım şimdi yeni geldim benim yumurtlama dönemini hesaplayıp 5 ile 14 arası sürekli bebiş yaptık kocamla günde 3 kere bile oldu arık düşünün halimi ve benim ayaklar full havada çok komiktik:) şimdi ise 23 adet tarihim şimdilik birşeyim yok inşallah tutmuştur kızlar dua edin

valla kuzum suan seni tebrik ettim, eger olursa kızın olacak şimdiden diyim sana. belirti aramıyoruz. oluruna bırakıyoruz benim gibide gunu geldimi kan tahlilini yapıyor oturuyorsun asagı. inşallah sendede kocaman bir POZİTİF goruruz. bende negatifler o kadar cok oldu ki artık 3 yanlıs bir dogruyu goturur bilr diyemiyoz aylardır.

kızlar bu ilişkiden sonra ayakları havaya kaldırmak ne kadar doğru bununla alakası varmı yoksa boşa mı gülünç duruma düştüm gerçi yarın adet günüm belli olur az çok ya eğer tutarsa kızlar yaptıklarımı en ufak detayına kadar anlatacağım

yeterin ya yeterin valla, zaten iyi degilim mallıga vuruyom bide bunları okudukca iyice tutamıyom ama gozyaslarımı. offffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Canm iste o yuzden her seyin hayirlisi olsun, illaki vardir bi hayri. Iyi tarafndan bakip hersye ragmen pozitf kalabilmek lazim

Benim ovüde silik aynen 5-6 güne yumurtlayacaz gibime geliyo ben incire devam ediyorum 6. Günüm bakalım hayırlısı hakkımızda

Wayy bee o çalışmaya tutmuştur artık kan testi yapsan hemen cıkar aslında dualarımız seninle

merhaba kızlar benim sat tarihim 22 ağustos idi.son 2 aydır bat tarihlerim hep 5 ile 3 gün önde geldi yani 27 temuz ve 22 ağustos idi.bugün bat günüm.normal adetlerim aynı gün başlardı fakat şuanda hiçbişey yok hatta ped bile koydum ama gelen birşey olmadı.geceyide bekleyeceğim eğer olmaz isem testyapmalımıyım yoksa erkenmi.ayrıca ben 28 günde bir düzenli adet oluyorum.sizce 28 gün hesapladığımda günüm geçmiş oluyormu?yardımcı olursanız çok sevinirim.sevgiler.

gunun gecmiş, kan tahlili yaptır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…