ayyyyyyyyy bence hemen gelmeli bnm gibi bir anneyi nerden bulacak annnaaaammmm :) ne isterse yaparız kiii erkek olursa onu karıya bilem gotururum bengirecek girecek senin gibi deli bir annesi olacak da ben ona üzüyommm
kız ne hamilesi sen uçtunkızıııımmm o hamile artık birazda hamile topiklerini takip etsin dicemde yok kııızzz gunahını alma bnm doktor meselesini ayarlıyorduk funda ile birlikte. kızma kıza
işte yazık ona o başına geleceği biliyor o yüzden nazlanıyor ne kadar kalırsam kar diyor garibimmmmmmayyyyyyyyy bence hemen gelmeli bnm gibi bir anneyi nerden bulacak annnaaaammmm :) ne isterse yaparız kiii erkek olursa onu karıya bilem gotururum ben
Nerdesin kız sen yoktun ne zamandır çalışmalar devam ediyomu nasıl gidiyoallah başka dert vermesin canım
evvveeett bakırköydeyizzcumartesi bok yatarsın arkadasım, bakırkoydesin unuttun galiba :)
kız bırak bakırköyü bu sana hamile diyooo ne işşşşş bendenmi gizliyorsunuz hainlerevvveeett bakırköydeyizz
canooooooo 8. gün başladık bugun de 10. gün (bu gece çalışma var) hatta ovu testine de bugun başladım şu an silik . ovu testi başlığındaki kızlar diyo ki 1 hafta içinde yumoşlıycan . ama incir mincir olayına giremedim sen naptın :)Nerdesin kız sen yoktun ne zamandır çalışmalar devam ediyomu nasıl gidiyo
ayyy sen onu fundaya yazdın sandım ben, pirdon persa ya yazmıssın. :) offf gozlerim gormuyo basımın agrısından sizde haaaaaaaa. persa ne aldatması direk topik acmıs kızım gormedinmi hemen ekim ayını yapiştirmiş oraya bende acacam topik belirsiz tarihte hamile olacaklar buraya diyekız ne hamilesi sen uçtunne ya ben bişeymi kadırdım kuşşşş ne diyo buuuuu
nerde olduumu biliyon. ben hepimiz ordayız sanıyom meğer burda da devam ediyomuşnerdesin sen kuşum hıııııı filluk kuş bizi başka topiklerle aldatıyor herhallllll bak saat kaç oldu yeni geldi
valla kuzum suan seni tebrik ettim, eger olursa kızın olacak şimdiden diyim sana. belirti aramıyoruz. oluruna bırakıyoruz benim gibide gunu geldimi kan tahlilini yapıyor oturuyorsun asagı. inşallah sendede kocaman bir POZİTİF goruruz. bende negatifler o kadar cok oldu ki artık 3 yanlıs bir dogruyu goturur bilr diyemiyoz aylardır.kızlar kendi kendime kızıp aranızdan ayrılmıştım şimdi yeni geldim benim yumurtlama dönemini hesaplayıp 5 ile 14 arası sürekli bebiş yaptık kocamla günde 3 kere bile oldu arık düşünün halimi ve benim ayaklar full havada çok komiktik:) şimdi ise 23 adet tarihim şimdilik birşeyim yok inşallah tutmuştur kızlar dua edin
kızım ciftli takılıyoz :) bi ora bi bura.nerde olduumu biliyon. ben hepimiz ordayız sanıyom meğer burda da devam ediyomuş
yok laaaa olsa haberin olmaz mı filluk uçtu sadece yine :)kız bırak bakırköyü bu sana hamile diyooo ne işşşşş bendenmi gizliyorsunuz hainler
Canm iste o yuzden her seyin hayirlisi olsun, illaki vardir bi hayri. Iyi tarafndan bakip hersye ragmen pozitf kalabilmek lazimyeterin ya yeterin valla, zaten iyi degilim mallıga vuruyom bide bunları okudukca iyice tutamıyom ama gozyaslarımı. offffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Benim ovüde silik aynen 5-6 güne yumurtlayacaz gibime geliyo ben incire devam ediyorum 6. Günüm bakalım hayırlısı hakkımızdacanooooooo 8. gün başladık bugun de 10. gün (bu gece çalışma var) hatta ovu testine de bugun başladım şu an silik . ovu testi başlığındaki kızlar diyo ki 1 hafta içinde yumoşlıycan . ama incir mincir olayına giremedim sen naptın :)
Wayy bee o çalışmaya tutmuştur artıkkızlar kendi kendime kızıp aranızdan ayrılmıştım şimdi yeni geldim benim yumurtlama dönemini hesaplayıp 5 ile 14 arası sürekli bebiş yaptık kocamla günde 3 kere bile oldu arık düşünün halimi ve benim ayaklar full havada çok komiktik:) şimdi ise 23 adet tarihim şimdilik birşeyim yok inşallah tutmuştur kızlar dua edin
gunun gecmiş, kan tahlili yaptır.merhaba kızlar benim sat tarihim 22 ağustos idi.son 2 aydır bat tarihlerim hep 5 ile 3 gün önde geldi yani 27 temuz ve 22 ağustos idi.bugün bat günüm.normal adetlerim aynı gün başlardı fakat şuanda hiçbişey yok hatta ped bile koydum ama gelen birşey olmadı.geceyide bekleyeceğim eğer olmaz isem testyapmalımıyım yoksa erkenmi.ayrıca ben 28 günde bir düzenli adet oluyorum.sizce 28 gün hesapladığımda günüm geçmiş oluyormu?yardımcı olursanız çok sevinirim.sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?