eylülü bekliorumm kendi kendime belirti mi üretiyorum acaba yaabu ay kırmızı karta hayır.....demek istiyorummm.yalancı belirtiler yüzünden strese girdim 7 eylül gel artıkkkkkkkkkkkkkk
ayyy bende 6eylülü bekliorumm kendi kendime belirti mi üretiyorum acaba yaa
Evet canım babytime iğrenç bi test kaç kere yaptım hep bozuk birdaha asla almamwalla burdan marka vermeyi cok onermiyorlar ama kaset testler var, oncomed kullanıyordum zamanında bulabşlirsen o, bi de babytime alma sakın hep hatalı çıkıyormus burda bi topikte okumustum...
kızlar teste tekrar bi baktım negatif çıktı sizce yanılma payları oluyormu bunların çünkü hala adet olmadım çıkmamış candan umut kesilmez demi
4 kez bu testi kullanidim hatali cikmasini biyana birakin testin ekrani bulaniyor pembe boya heryere dagiliyor sakin almayin paraniza yazikEvet canım babytime iğrenç bi test kaç kere yaptım hep bozuk birdaha asla almam
Evet ben oyle oldum 3 mayis adet tarihimdi 5 mayista ustume vurdu sonra kesildi 1 hafta boyunce ara arsk az lekelenmeler oldu ben sokulemiyorum diye dusunurken adetimin46.gunu hamile oldugumu ogrendimbişey daha sormak istiyorum arkadaslar, içimizde daha önce hamile kalanlara bu sorum, ilk adet zamanı geldiğinde adet olacak gibi belirtiler yasayıp sonra hamile oldugunu öğrenen var mı?
selda ilk bes dakikadan sonra cıkan sonuca aldanma sakın, sen test boyandı dedin o sebeple bosver onu. yarın git bi kan tahlili yaptır bence.korkmaya başladım iyice artık adetimden on gün geçmedikçe şüphelenmiycem karar aldım kendi kendime
bu yıldız koydukların ne masalcımbakın ben ne buldum, düşükle sonuçlanan gebeliğimin ateş ve çalışma listesi, maşallahım varmış o performansı asla şimdi sergileyemem
belki bi faydası olur... normalde 14-15 de yumurtlarım hep ama HSG de 20. gün yumurtlamışım muhtelemelen, 10. ve 20. günlerin aralarını boş geçirmemek lazım ne zaman yumurtlayacağımız belli olmuyor
1.gün Adetli (kolaltı)
2.gün Adetli
3.gün Adetli
4.gün Adetli
5.gün Adetli
6.gün Adetli
7.gün ------ Hsg Cekildim
8.gün 35.8
9.gün 35.7 **
10.gün 35.7 **
11.gün 35.8 **
12.gün 35.9 **
13.gün 35.9 **
14.gün 35.9 **
15.gün 35.8 **
16.gün 35.8
17.gün 35.8
18.gün 35.7 **
19.gün 35.7**
20.gün 35.7
21.gün 35.8
22.gün 36.4
23.gün 36.1
24.gün 35.8 (adet olucam diye ölçmeyi bırakmıştım bu günden sonra)
25.gün ------
26.gün ------
27.gün 36.3
28.gün 36.2
29.gün 36.4
30.gün 36.3
31.gün ------
32.gün 36.4 idrar ve HCG pozitif cıktı... değer 232
Ay ne stresli ismis be bacim yuz tane faktor var anasini satiymben de atemin gelince 3. ya da 4. günü bu tahlillerimi yaptırıcam (inşallah gelmez)
önümüzdeki ay baya karısık olucam hayırlısı bakalım...
Hormon tahlilleri + HSG + ovulasyon testi + aslanpençesi kürüne devam + süt ve maydanoz buharı, çok fena azmettim bu ay olcak yaaa, gerçi ikinci adetimde eylül :)
Eheh sahiden yaptn mi bunuahahahaha :):) suan gulme krizi geciriyorum sesli guluyorum. delirdim delirdik deliriyoruz ahahaha :) en son eczaneye girip bana 10 kutu gebelik testi dedigimde kadın suratıma tuhaf tuhaf bakmıstı o geldi aklıma :):)
Belki se olmazsin aset kim bilirBizde 11 aydır deniyoruz olmuyor. Bugün 28. Günüm bugün yarın hastalanıcam yine
tabili canım o yönden bari biraz şanslıyım bende kızımın bi kardeşi olsun yanlız olmasın şu yalan dünyada diye üzülüyorum inşallah rabbim öncelikle hiç çocugu olmayanlara daha sonra benim gibi olanlara yardım etsin müjdeli haberi en kısa zamanda almayı nasip etsinAllah bagislasin bak ne gzl bi kziin varmisburda cogumuz eywahh ya hic olmazsa diye gereksiz panik yapioruz ama senin icn brz daha rahat olmali sabir isteyen bi surec bol sans
Inşallah ama kasıklarımda ağrı var. Eşim 2 gün önce karnımı tutup çok sıcaksın dedi. Vücut ısımda yüksek gibi ama bilmiyorum çok stresliyim. Ovulasyon testi, preseed herşeyi denedim. Görünürde bir sorunda yok ama olmuyorBelki se olmazsin aset kim bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?