2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

walla burdan marka vermeyi cok onermiyorlar ama kaset testler var, oncomed kullanıyordum zamanında bulabşlirsen o, bi de babytime alma sakın hep hatalı çıkıyormus burda bi topikte okumustum...
Evet canım babytime iğrenç bi test kaç kere yaptım hep bozuk birdaha asla almam

kızlar teste tekrar bi baktım negatif çıktı sizce yanılma payları oluyormu bunların çünkü hala adet olmadım çıkmamış candan umut kesilmez demi

atalayım 7 eylülse Batın daha sen yumurtlama dönemindesin ya da yeni cıkıyorsun belirtiler için cok erken, üşütmüşsündür öyle düşün :))

ama bende de bugün başladı gene heyecan ve stres, karnım ve belim agrıyor ama bata 6 gün var, ilk istediğimiz ayda öyle olmustu

kızlar teste tekrar bi baktım negatif çıktı sizce yanılma payları oluyormu bunların çünkü hala adet olmadım çıkmamış candan umut kesilmez demi

o test bozuk olabilir canım yaa, baska bir markayla yarın olmazsan sabah idrarınla dene bi daha

korkmaya başladım iyice artık adetimden on gün geçmedikçe şüphelenmiycem karar aldım kendi kendime

bişey daha sormak istiyorum arkadaslar, içimizde daha önce hamile kalanlara bu sorum, ilk adet zamanı geldiğinde adet olacak gibi belirtiler yasayıp sonra hamile oldugunu öğrenen var mı?
Evet ben oyle oldum 3 mayis adet tarihimdi 5 mayista ustume vurdu sonra kesildi 1 hafta boyunce ara arsk az lekelenmeler oldu ben sokulemiyorum diye dusunurken adetimin46.gunu hamile oldugumu ogrendim

korkmaya başladım iyice artık adetimden on gün geçmedikçe şüphelenmiycem karar aldım kendi kendime
selda ilk bes dakikadan sonra cıkan sonuca aldanma sakın, sen test boyandı dedin o sebeple bosver onu. yarın git bi kan tahlili yaptır bence.

Arkadaslar benim doktorum supheli ilişkiden 96 saat sonra bebek kanda cıkabilir ancak bazı istisnalar olur diyor herzaman. Birde evde yaptıgımız testler gercekten duyarlı testler ancak bozuk cıkma ihtimallerini goz onunde bulundurarak 10 tane degil tabiiki ben işin canını cıkardım ama iki tane mutlaka alın. birinde pozitif gordunuzmu digerinide mutlaka yapın ya da birinde negatif gordunuzmu digerinide mutlaka yapın ve bunu kesin sonucu alabilmek adına adetin 1. gunu yapın. yumurta catlatma ignesi deniliyor eger yumurtalarınızda bir sorun yok ise ki bunu sadece bir ay ovulasyon testi alarak evde kendiniz gozleyebilirsiniz igneye gerek yok saglıklı bir kadınsınız demektir tabiiki tuplerde problem yok ise. inanın 1 yıldır bu hususta uzmanlık alma derecesine geldim. ovulasyon testleri bir pakette 5 adet var ve 25 tl. her eczanede yok ancak internetten dahi sipariş edebilirsiniz. bunun tukuruk ile yapılanı varmıs onu denemedim ancak bu ay 3. testte cift cizgı gordum ve 5. testte cizgi gitti yani yumurtladım. ben işimi sansa bırakmamak adına 2 gun bile degil 1 gun ara ile surekli ilişki de bulundum. eger bu hususlarda sorularınız olur ise elimden geldiğince destek olurum.

bakın ben ne buldum, düşükle sonuçlanan gebeliğimin ateş ve çalışma listesi, maşallahım varmış o performansı asla şimdi sergileyemem

belki bi faydası olur... normalde 14-15 de yumurtlarım hep ama HSG de 20. gün yumurtlamışım muhtelemelen, 10. ve 20. günlerin aralarını boş geçirmemek lazım ne zaman yumurtlayacağımız belli olmuyor

1.gün Adetli (kolaltı)
2.gün Adetli
3.gün Adetli
4.gün Adetli
5.gün Adetli
6.gün Adetli

7.gün ------ Hsg Cekildim

8.gün 35.8
9.gün 35.7 **
10.gün 35.7 **
11.gün 35.8 **
12.gün 35.9 **
13.gün 35.9 **
14.gün 35.9 **
15.gün 35.8 **
16.gün 35.8
17.gün 35.8
18.gün 35.7 **
19.gün 35.7**
20.gün 35.7
21.gün 35.8
22.gün 36.4
23.gün 36.1
24.gün 35.8 (adet olucam diye ölçmeyi bırakmıştım bu günden sonra)
25.gün ------
26.gün ------
27.gün 36.3
28.gün 36.2
29.gün 36.4
30.gün 36.3
31.gün ------
32.gün 36.4 idrar ve HCG pozitif cıktı... değer 232

bu yıldız koydukların ne masalcım

Ay ne stresli ismis be bacim yuz tane faktor var anasini satiym

ahahahaha :):) suan gulme krizi geciriyorum sesli guluyorum. delirdim delirdik deliriyoruz ahahaha :) en son eczaneye girip bana 10 kutu gebelik testi dedigimde kadın suratıma tuhaf tuhaf bakmıstı o geldi aklıma :):)
Eheh sahiden yaptn mi bunu Bn iki kutu aldgmda manyak oldgmu dusnduklerni dusunmstm oysa En iyisi sabredip test yapmamak aslnda bi de bnm test yaptgm zaman adetten snraydi acaba uzerine mi gordm diye

Allah bagislasin bak ne gzl bi kziin varmis burda cogumuz eywahh ya hic olmazsa diye gereksiz panik yapioruz ama senin icn brz daha rahat olmali sabir isteyen bi surec bol sans
tabili canım o yönden bari biraz şanslıyım bende kızımın bi kardeşi olsun yanlız olmasın şu yalan dünyada diye üzülüyorum inşallah rabbim öncelikle hiç çocugu olmayanlara daha sonra benim gibi olanlara yardım etsin müjdeli haberi en kısa zamanda almayı nasip etsin

Belki se olmazsin aset kim bilir
Inşallah ama kasıklarımda ağrı var. Eşim 2 gün önce karnımı tutup çok sıcaksın dedi. Vücut ısımda yüksek gibi ama bilmiyorum çok stresliyim. Ovulasyon testi, preseed herşeyi denedim. Görünürde bir sorunda yok ama olmuyor

Babystart diye bir ovulasyon testi kullanıyorum ben. Yumurtlama zamanımı yakalıyorum da. Okuduğum bir formda ovulasyon testi ile gebelik varsa daha garanti sonuç çıkıyormuş. Yaptım negatif yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…