inşallah canım eğer bebiş tutarsa dileyin benden ne dilerseniz bu akşam hepinize dua edeceğim kadınlar kulubü melek anneleriWayy bee o çalışmaya tutmuştur artıkkan testi yapsan hemen cıkar aslında dualarımız seninle
canım zaten bi tezimiz var bakalım kim haklı cıkacak diyoruz :)inşallah canım eğer bebiş tutarsa dileyin benden ne dilerseniz bu akşam hepinize dua edeceğim kadınlar kulubü melek anneleri
git kızzz kocana sevgi bocegi ol verecegin tutsun inşallahkızlar bir gün daha bitiyorrrrrr, batlara bir gün daha yaklaştıııkkkkk
ben bugün sizleri daha bir çok sevdimmmmmmm, hergün sevgim artıyoo
öyle işte sevgi böcüğü olmak istiyorum bugün ben...
ben o tezi curuttum işte delilier :)canım zaten bi tezimiz var bakalım kim haklı cıkacak diyoruz :)
bebiş çok çalışmayla mı geliyor, az ama istiklarlı çalışmayla mı deneyip görcez... bak sende deneklerimizden birisin bacım, kırılmaca darılmaca yok hihhii
günün geçmiş idrar testi bile yapsan çıkar, yarın sabah ilk idrarınla yap canımcım, güzel haberlerini bekliyoruzmerhaba kızlar benim sat tarihim 22 ağustos idi.son 2 aydır bat tarihlerim hep 5 ile 3 gün önde geldi yani 27 temuz ve 22 ağustos idi.bugün bat günüm.normal adetlerim aynı gün başlardı fakat şuanda hiçbişey yok hatta ped bile koydum ama gelen birşey olmadı.geceyide bekleyeceğim eğer olmaz isem testyapmalımıyım yoksa erkenmi.ayrıca ben 28 günde bir düzenli adet oluyorum.sizce 28 gün hesapladığımda günüm geçmiş oluyormu?yardımcı olursanız çok sevinirim.sevgiler.
sen gün aşırı sevişgenlerdensin, selda hergün sevişgenlerden , yeşil zeytinle ben tembellerdeniz :)ben o tezi curuttum işte delilier :)
masalım işyerindekilerde test aldılar bana yap die ama ben 2 gün daha beklemek istyorum.seninyorumun beni çok heyecanlandırdı ilgine çok teşekkür ederimgünün geçmiş idrar testi bile yapsan çıkar, yarın sabah ilk idrarınla yap canımcım, güzel haberlerini bekliyoruz
yok hiç veresim yok bugün canımcım...git kızzz kocana sevgi bocegi ol verecegin tutsun inşallah
canım bende 28 gunde oluyorum en son 31 Ağustos - 27 Eylülü bekliyoru işte, sen 22 Ağustos isen 18-19 eylülde olman gerekirmiş,masalım işyerindekilerde test aldılar bana yap die ama ben 2 gün daha beklemek istyorum.seninyorumun beni çok heyecanlandırdı ilgine çok teşekkür ederim
aaaa hakkat ha unuttum onu ben. dur bende eve gidiyim hemen de işime gucume bakıyım oturup tv izliyim.yok hiç veresim yok bugün canımcım...
bugün TRT1 de BENİ BÖYLE SEV günüüü şimdi giderken alıcam çekirdeğimi cipsimi filen keyfime bakıcam...
gerçekten öylemi oluyor yaa ben çok heyecanlıyım.napim şimdi gerçekten test yapsammı allhım gün doğmadan neler doğuyor.inş. tutmuştur meleğim sonunda gelmiştir.ona okadarçok ihitycım varki.canım bende 28 gunde oluyorum en son 31 Ağustos - 27 Eylülü bekliyoru işte, sen 22 Ağustos isen 18-19 eylülde olman gerekirmiş,
ayyyy bende çok heyecanlandım :)
Allah razı olsun cnm kabul olur inslh dualarımız :)inşallah canım eğer bebiş tutarsa dileyin benden ne dilerseniz bu akşam hepinize dua edeceğim kadınlar kulubü melek anneleri
aferim sana nasıl becerdin o iş, havuza falanmı girdin ayacıkları buza mı koydun naptın?Pişşşt topik gülleri nettiniz ben yokken?
Gebe var mı gebe?
Sormayın hayatımda ilk defa sistit oldum
Resmen kan işedim. 5 saat tuvaletten çıkamadım.Ilaç ve bol su ile 24 saatte geçti
Daha gelmeden döv beniaferim sana nasıl becerdin o iş, havuza falanmı girdin ayacıkları buza mı koydun naptın?
olabilir ama herkesin bünyesi farklıdır kişiden kişiye de farklı farklı belirtiler görüledebilirBenimde reglimden 10 gün önce başlıyo göğüs ağrısı demekki ne zaman ağrımassa ozaman tutacak
Pişşşt topik gülleri nettiniz ben yokken?
Gebe var mı gebe?
Sormayın hayatımda ilk defa sistit oldum
Resmen kan işedim. 5 saat tuvaletten çıkamadım.Ilaç ve bol su ile 24 saatte azalmaya başladı.
haftasonu tembel olarak 1 kez çalışma oldu. Bu ayki toplamda 3 oldu. Ha gayret 5 e az kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?