2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

kızlar bir gün daha bitiyorrrrrr, batlara bir gün daha yaklaştıııkkkkk

ben bugün sizleri daha bir çok sevdimmmmmmm, hergün sevgim artıyoo

öyle işte sevgi böcüğü olmak istiyorum bugün ben...

inşallah canım eğer bebiş tutarsa dileyin benden ne dilerseniz bu akşam hepinize dua edeceğim kadınlar kulubü melek anneleri
canım zaten bi tezimiz var bakalım kim haklı cıkacak diyoruz :)

bebiş çok çalışmayla mı geliyor, az ama istiklarlı çalışmayla mı deneyip görcez... bak sende deneklerimizden birisin bacım, kırılmaca darılmaca yok hihhii

Reactions: tzm
kızlar bir gün daha bitiyorrrrrr, batlara bir gün daha yaklaştıııkkkkk

ben bugün sizleri daha bir çok sevdimmmmmmm, hergün sevgim artıyoo

öyle işte sevgi böcüğü olmak istiyorum bugün ben...
git kızzz kocana sevgi bocegi ol verecegin tutsun inşallah

Reactions: tzm
ben o tezi curuttum işte delilier :)

günün geçmiş idrar testi bile yapsan çıkar, yarın sabah ilk idrarınla yap canımcım, güzel haberlerini bekliyoruz

ben o tezi curuttum işte delilier :)
sen gün aşırı sevişgenlerdensin, selda hergün sevişgenlerden , yeşil zeytinle ben tembellerdeniz :)

bu işin kitabunu yazıcaz kıızıııımmmm kaçarı yok...

günün geçmiş idrar testi bile yapsan çıkar, yarın sabah ilk idrarınla yap canımcım, güzel haberlerini bekliyoruz
masalım işyerindekilerde test aldılar bana yap die ama ben 2 gün daha beklemek istyorum.seninyorumun beni çok heyecanlandırdı ilgine çok teşekkür ederim

git kızzz kocana sevgi bocegi ol verecegin tutsun inşallah
yok hiç veresim yok bugün canımcım...

bugün TRT1 de BENİ BÖYLE SEV günüüü şimdi giderken alıcam çekirdeğimi cipsimi filen keyfime bakıcam...

masalım işyerindekilerde test aldılar bana yap die ama ben 2 gün daha beklemek istyorum.seninyorumun beni çok heyecanlandırdı ilgine çok teşekkür ederim
canım bende 28 gunde oluyorum en son 31 Ağustos - 27 Eylülü bekliyoru işte, sen 22 Ağustos isen 18-19 eylülde olman gerekirmiş,

ayyyy bende çok heyecanlandım :)

yok hiç veresim yok bugün canımcım...

bugün TRT1 de BENİ BÖYLE SEV günüüü şimdi giderken alıcam çekirdeğimi cipsimi filen keyfime bakıcam...
aaaa hakkat ha unuttum onu ben. dur bende eve gidiyim hemen de işime gucume bakıyım oturup tv izliyim.

canım bende 28 gunde oluyorum en son 31 Ağustos - 27 Eylülü bekliyoru işte, sen 22 Ağustos isen 18-19 eylülde olman gerekirmiş,

ayyyy bende çok heyecanlandım :)
gerçekten öylemi oluyor yaa ben çok heyecanlıyım.napim şimdi gerçekten test yapsammı allhım gün doğmadan neler doğuyor.inş. tutmuştur meleğim sonunda gelmiştir.ona okadarçok ihitycım varki.

Kızlar haftaya çok yoğun başladım size yazamadım hiç ama okudum yazdıklarınızı...
Benimde klomen cumartesi bitti, yarın sabah yumurta takibi için randevum var... Bakalım yumoş var mı varsa yeterli büyüklüktemi yada büyüyecek mi benim için stresli haftalar başlıyor... Sonu güzel olsun inşallah... Herşey yolunda giderse bu ay aşılama deneyeceğiz...

F filluk canım her zaman hakkımızda hayırlısını istiyoruz... Kısmet değilmiş canım... Rabbim belkide bizleri sensiz bırakmak istememiştir sen bizim neşe kaynağımızsın... Ekim ayında Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...

Pişşşt topik gülleri nettiniz ben yokken?
Gebe var mı gebe?
Sormayın hayatımda ilk defa sistit oldum
Resmen kan işedim. 5 saat tuvaletten çıkamadım. Ilaç ve bol su ile 24 saatte azalmaya başladı.
haftasonu tembel olarak 1 kez çalışma oldu. Bu ayki toplamda 3 oldu. Ha gayret 5 e az kaldı.

Pişşşt topik gülleri nettiniz ben yokken?
Gebe var mı gebe?
Sormayın hayatımda ilk defa sistit oldum
Resmen kan işedim. 5 saat tuvaletten çıkamadım. Ilaç ve bol su ile 24 saatte geçti
aferim sana nasıl becerdin o iş, havuza falanmı girdin ayacıkları buza mı koydun naptın?

Aferin sana... Bundan sonra ki hayatında en ufak bir dikkatsizlikte hemen olacaksın... Bir kere oldun mu bu lanet şeyi tekrarı çabuk oluyor... Aman deyimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…