- 25 Ağustos 2014
- 751
- 1.569
- 53
Hah bi de sen dövAferin sana...Bundan sonra ki hayatında en ufak bir dikkatsizlikte hemen olacaksın... Bir kere oldun mu bu lanet şeyi tekrarı çabuk oluyor... Aman deyimmmm
sağolun canlarım bugün de geçmesini bekleyeceğim test yapınca yazarım teşekkürler yazdığınız içingunun gecmiş, kan tahlili yaptır.
Rabbim sabır versin canım demekki dünyada nasibi yokmuş bidaha yaşatmasın böyle bişey hayırlı evlat versin inşallahYok neden kızayım ki knusmak daha da iyi gelio ,, eşimin babanesi beyin kanaması geçirmiş ti ölümünü beklioduk bizde destek için halası gle gttik o gece orada yattık .. Gece eşim uykusunda birden sıçradı korktu ( sanırım malum oldu) sabah kalktığımda kardımda bi gevşeklik hissettim hç durmayan bebeğim hareket etmiodu açlıktandır dedim kahvaltı yaptım biraz da pimpirikliğim sayesinde hayattaym suan çikolata yedim uzandım herşeyi yaptım ama hareket etmedi doktora gittiğimde kalbi durmus atmıo dedi dünyam başima yıkıldı olmek istedim Kaçmak istedim ama yapamadım .. Acil sezeryan aldılar yavrumu içimden.... Doktora sorduğumda hç bi sebep yok dedi bazen oluyomus oyle knturollerimi hç aksatmıyodum bütn tahlillerim çk gsl di ama akacak kab damarda durmuyor ....... Boylesi daha zor herseyini hazırlamıssken kayıp etmek çok zoor
Hamilemisin canımBu topigi takip ediyordum mutlu haberi aldim kizlar darisi size insalah
hayırlı olsun sağlıkla gelir bebişlerimiz inşallahBu topigi takip ediyordum mutlu haberi aldim kizlar darisi size insalah
Tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBu topigi takip ediyordum mutlu haberi aldim kizlar darisi size insalah
Ndn bosa gittiBu ay benden umudu kesin burada yorgunluktan yattığım yeri zor buluyorum, bir kere oldu.Ne oldu dedim bitti dedi kocam...
okadar anlaşılması imkansız dı yani ?ustelik oda boşa gitti...
hadi rast gele bacım bakalım.. bol çatırrdamalı bir hafta olsunn... hem yumoşlar çatlasın hem karyolalarrrrrrKızlar haftaya çok yoğun başladım size yazamadım hiç ama okudum yazdıklarınızı...
Benimde klomen cumartesi bitti, yarın sabah yumurta takibi için randevum var... Bakalım yumoş var mı varsa yeterli büyüklüktemi yada büyüyecek mi benim için stresli haftalar başlıyor... Sonu güzel olsun inşallah... Herşey yolunda giderse bu ay aşılama deneyeceğiz...
@filluk canım her zaman hakkımızda hayırlısını istiyoruz... Kısmet değilmiş canım... Rabbim belkide bizleri sensiz bırakmak istememiştirsen bizim neşe kaynağımızsın... Ekim ayında Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...
aynı bela bende de var, bir kere bulaştı mı gitmiyor, en ufak üşütme y a da susuzlukta hemen çıkıveriyor.Aferin sana...Bundan sonra ki hayatında en ufak bir dikkatsizlikte hemen olacaksın... Bir kere oldun mu bu lanet şeyi tekrarı çabuk oluyor... Aman deyimmmm
Bu ay benden umudu kesin burada yorgunluktan yattığım yeri zor buluyorum, bir kere oldu.Ne oldu dedim bitti dedi kocam...
zamanında gelmesi bile harika, gecikmemesi hoırmonların düzgün çalıştığını söylüyor... böyle avutucaz bacım napıcaaan mecbuuuurrrrrrrrrBenim kırmızılar geldi tam da gününde hayırlısı olsun önümüzdeki aya artık kismet
kuzumm ovulasyonda da tebrk etmiştim seni gene ediyoooommmm,Bu topigi takip ediyordum mutlu haberi aldim kizlar darisi size insalah
Benim kırmızılar geldi tam da gününde hayırlısı olsun önümüzdeki aya artık kismet
Bu ay benden umudu kesin burada yorgunluktan yattığım yeri zor buluyorum, bir kere oldu.Ne oldu dedim bitti dedi kocam...
hadi rast gele bacım bakalım.. bol çatırrdamalı bir hafta olsunn... hem yumoşlar çatlasın hem karyolalarrrrrr
nasıl bir duadır kız bugit kızzz kocana sevgi bocegi ol verecegin tutsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?