2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Benim kırmızılar geldi tam da gününde hayırlısı olsun önümüzdeki aya artık kismet

Rabbim sabır versin canım demekki dünyada nasibi yokmuş bidaha yaşatmasın böyle bişey hayırlı evlat versin inşallah

Bu ay benden umudu kesin burada yorgunluktan yattığım yeri zor buluyorum , bir kere oldu.Ne oldu dedim bitti dedi kocam...
okadar anlaşılması imkansız dı yani ?ustelik oda boşa gitti...

Reactions: tzm
Bu ay benden umudu kesin burada yorgunluktan yattığım yeri zor buluyorum , bir kere oldu.Ne oldu dedim bitti dedi kocam...
Ndn bosa gitti

hadi rast gele bacım bakalım.. bol çatırrdamalı bir hafta olsunn... hem yumoşlar çatlasın hem karyolalarrrrrr

Aferin sana... Bundan sonra ki hayatında en ufak bir dikkatsizlikte hemen olacaksın... Bir kere oldun mu bu lanet şeyi tekrarı çabuk oluyor... Aman deyimmmm
aynı bela bende de var, bir kere bulaştı mı gitmiyor, en ufak üşütme y a da susuzlukta hemen çıkıveriyor.

belkide umutsuzlaştığın zaman gelir bacım.. hayırlısı ama üzüldüm..

Benim kırmızılar geldi tam da gününde hayırlısı olsun önümüzdeki aya artık kismet
zamanında gelmesi bile harika, gecikmemesi hoırmonların düzgün çalıştığını söylüyor... böyle avutucaz bacım napıcaaan mecbuuuurrrrrrrrr

Bu topigi takip ediyordum mutlu haberi aldim kizlar darisi size insalah
kuzumm ovulasyonda da tebrk etmiştim seni gene ediyoooommmm,

TEBRİKLERRRRRR BACIIMMMM inşallah bu defa sağlıkla kucağına da alırsın..

oğlunun hastalığı nasıl oldu iyi mi biraz bari atesi düştü mü?

kızlar benimde bugün adet günüm temmuzda kürtaj oldum düşük oldu ağustosun 25 inde adet oldum bugün bekliyorum bakalım gelecek mi kurtajdan sonraki adeti görüp hamile kalan var mı

Ne yapalım canım sağlık olsun diyeceğiz... Eeeeee bizi Ekim ayında yalnız bırakmak olmazdı hani :)

Niye yaaaa, neden? niçin?

hadi rast gele bacım bakalım.. bol çatırrdamalı bir hafta olsunn... hem yumoşlar çatlasın hem karyolalarrrrrr

Sağol canım yaaa... Bakalım bende yine heyecan başladı... Çok enteresan bir durumdayım, abimle çalışıyorum tedaviden haberi yok, kocamla çocuk yapmaya çalışıyorum ama aramız pek yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…