yo yok gelmiycek geleni dövüyoruz biliyorlar artık :) içini ferah tutkızlar benimde bugün adet günüm temmuzda kürtaj oldum düşük oldu ağustosun 25 inde adet oldum bugün bekliyorum bakalım gelecek mi kurtajdan sonraki adeti görüp hamile kalan var mı
acaba bi test mi yapsan ki :) belki moralin yerşne gelirbat yarın.. sol kasığım ağrıyor...
ağlayıp duruyorum alerji oldum, sinirlerim çok bozuk, hafta sonundan beri öyleyim zaten..
şimdi işte olmayıp bir güzel uyumak vardı...
uyuyup dertleri unutmak!
yaa almaaaa... ballı süt filen iç hağsırman için de burnunu yıka biraz tıuzlu suyla faydasını görürsün..kızlar günaydın ben çok kötüyüm hapşırma boğaz ağrısından geçe uyuyamadım ilaç alsam mı acaba ya
acaba bi test mi yapsan ki :) belki moralin yerşne gelir
DUA güzel de bizim kızın iki gündür keyfi yoknasıl bir duadır kız bututtum bunu
bat yarın.. sol kasığım ağrıyor...
ağlayıp duruyorum alerji oldum, sinirlerim çok bozuk, hafta sonundan beri öyleyim zaten..
uyuyup dertleri unutmak!
tabi tabi kesin seninki erkan vıkırdamaya başlamış ama çok kötüyüm ya boynum tüm eklemlerim ağrıyor bekliyim artık napimyaa almaaaa... ballı süt filen iç hağsırman için de burnunu yıka biraz tıuzlu suyla faydasını görürsün..
mevsim nezlesidir.. ama benimde burnmum kasınıp duruyor bi de kaşıyınca vıkır vıkır ses cıkartıyor bugun gulup duruyoruz halime :) ACABA HAMILELIK BELIRTISI OLABILIR MI BU VIKIRDAMA
canım işin içinde çocuk var senin keyfin önemli değil bacımDUA güzel de bizim kızın iki gündür keyfi yok
canım yarını bekle başka çaren yok veya tekrar bi kan testi yaptır herkesin bünyesi farklıcuma yaptırdım kan testi negatifti, daha çıkmayabilir adetin geçsin 10 gün sonra yaptır dediler, ama ben burada görüyorum çıkanın çıkıyor...
kendi kendime hissediyorum biliyorum oldu bu sefer diyorum ama oyun mu oynuyorum napıyorum bilmem ....
sat 28 ağustostu bat 24 eylül... 19unda test yaptırdım hem de kan testi 22 gün geçmiş ona rağmen çıkmadı, 15 gün ilişkiden sonra olmazsa çıkmazmış, NEYE İNANACAĞIMI DA ŞAŞIRDIM ARTIK
canım sıkkın çok üzgünüm mütemadiyen ağlıyorum
canım yarını bekle başka çaren yok veya tekrar bi kan testi yaptır herkesin bünyesi farklı
cok pis dua ederim bilirsiniz beni
kız bahar test yaptonmı merak ettim, bu topigin en meraklısı benim haaaa. bende olmayınc amilletin pozitiflerine sevinip duriyik işte :)sağolun canlarım bugün de geçmesini bekleyeceğim test yapınca yazarım teşekkürler yazdığınız için
hadi hayırlı ugurlu olsun arkadasım.Bu topigi takip ediyordum mutlu haberi aldim kizlar darisi size insalah
canım sen kaç aydır bebek bekliyorsun ama bu sıpalar insanda zaten psikoloji diye bir şey bırakmadı bende bu iki gündür öyleyim ayın başında bi umutla bekliyosun ama sona yaklaşınca en büyük korku ya yine olmazsa diye allah yardımcımız olsun vallahicanım ağzın bal yesin.
bilmiyorum tzm mütemadiyen ağlıyorum
şşşşşşşşşşş moral bozmak yok, bak bana deli gibiyim ustelik yine iğne ilacla deneme yine husran. o sumuklerini sil, burnunu yıka, gozlerini sil ve hemennnn CILDIR :)bat yarın.. sol kasığım ağrıyor...
uyuyup dertleri unutmak!
olabilirde eşim majezik ağız spreyi almış banaminoset iç :) alkol gibi her derde deva ahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?