acaba bi test mi yapsan ki :) belki moralin yerşne gelir[/QUO
senin tarihin neydi ben onu cıkaramadım en son ne zaman oldun ve ortalama dongun ne ?cuma yaptırdım kan testi negatifti, daha çıkmayabilir adetin geçsin 10 gün sonra yaptır dediler, ama ben burada görüyorum çıkanın çıkıyor...
kendi kendime hissediyorum biliyorum oldu bu sefer diyorum ama oyun mu oynuyorum napıyorum bilmem ....
sat 28 ağustostu bat 24 eylül... 19unda test yaptırdım hem de kan testi 22 gün geçmiş ona rağmen çıkmadı, 15 gün ilişkiden sonra olmazsa çıkmazmış, NEYE İNANACAĞIMI DA ŞAŞIRDIM ARTIK
canım sıkkın çok üzgünüm mütemadiyen ağlıyorum
hocam bi topiği okuyup üflesene hayrınacok pis dua ederim bilirsiniz beni
amaaannnn sende verdin verecegini zaten surda 4 gun kaldı bırak sal gitsin bak bende vermedim dun gece ahaha :)DUA güzel de bizim kızın iki gündür keyfi yok
canım boğaz ağrısını faranjit ve sinüzitten dolayı çok fazla yaşayan biri olarak çözümü buldum sonunda. Bu şekilde hiç ilaç kullanmıyorum ve çok çabuk geçiyor. Sirkeyle gargara yap ve lavaboya tukurdugunde cıkanlara hayret edersin. kulak çöpünü sirkeye batır kulak ve burnunda gezdir. antibiyotıkten daha etkili.kızlar günaydın ben çok kötüyüm hapşırma boğaz ağrısından geçe uyuyamadım ilaç alsam mı acaba ya
hepimiz huzurlu olalım napalım, tınmıycan artık yapıcak bişi yok.senin güzel canın huzurlu mutlu olsun e mi... :)
sağol canım ya teşekkürler annemde şimdi adaçayını bi 5-10 dakika kaynat ağzında gargara yap dedi ama artık akşama iş yerinde yapamam ben her ikisinide deneyim akşam denek olduk zaten şu sıpaların yüzündencanım boğaz ağrısını faranjit ve sinüzitten dolayı çok fazla yaşayan biri olarak çözümü buldum sonunda. Bu şekilde hiç ilaç kullanmıyorum ve çok çabuk geçiyor. Sirkeyle gargara yap ve lavaboya tukurdugunde cıkanlara hayret edersin. kulak çöpünü sirkeye batır kulak ve burnunda gezdir. antibiyotıkten daha etkili.
kızım kopegin duası kabul olaydı gokten kemik yagardı derler bizim orda, ben yıllardır cocuk duası ediyom kendime hayrım olmadı ki size olsun, ama genede üfffffffffffffff ledim :)hocam bi topiği okuyup üflesene hayrına
koş koş koş sonra fısssss fısssss bende yoruldum yaaaaaamaaannnn sende verdin verecegini zaten surda 4 gun kaldı bırak sal gitsin bak bende vermedim dun gece ahaha :)
öyle deme niyetini bozma işte senin için hayırlı zamanda olacak inşallahkızım kopegin duası kabul olaydı gokten kemik yagardı derler bizim orda, ben yıllardır cocuk duası ediyom kendime hayrım olmadı ki size olsun, ama genede üfffffffffffffff ledim :)
ben filluk'u topiğin çılgını ilan ediyorum :) hee bi de üfürükçüsü :)kızım kopegin duası kabul olaydı gokten kemik yagardı derler bizim orda, ben yıllardır cocuk duası ediyom kendime hayrım olmadı ki size olsun, ama genede üfffffffffffffff ledim :)
canım dün sanki onun normali 22 olması gerekmiyormu benmi yanlış hatırlıyorumkızlar buyuk yumurtayla hamıle kalan duydunuz mu hıc. benımkıler malum 22-23-25 olmuş ya o yuzden hıc umıtlenmıcem bu ay
acaba buyuk yumurtadan buyuk cocuk cıkarmıki, dusunsenize yumurtan ne kadar buyurse cocuk o kadar kilolu ve erken dogsa :)kızlar buyuk yumurtayla hamıle kalan duydunuz mu hıc. benımkıler malum 22-23-25 olmuş ya o yuzden hıc umıtlenmıcem bu ay
heee biz önce cocuklşarı koyalım sonra lohusalık tacı yaptırırıx, hem o ne ki yaaakızlarr sayfama beklerim sizi.. istediğiniz modeller netten beğendiğiniz modelleri yapabilirim.. gelin çiçeği gelin tacı kına tepssi nişan tepsisi lohusa tacı kapı süsü tütü etek takımı vs.. her türlü modeli yapıyorum çok uygun fiyatlara yapıyorum hepsini bilginiz olsun..
https://www.facebook.com/pages/Tarifenin-Marifeti/795237437209694
18-22 diyorlar ya hep bende o yuzden dıyorum umıtlenmıcem dıye. acaba bu boyutlarda yumurtayla hamıle kalan var mıdırcanım dün sanki onun normali 22 olması gerekmiyormu benmi yanlış hatırlıyorum
sende dön ona karsı osurkızlar ya hani şu yanımdaki kusura bakmayın ona karı bile diyemiyecem grip olmuş tamam allah şifa versin geçmiş olsun ama sabahtan beri burnunu odada temizliyor sümkürüyor ya imdat yaaaa hani anlarım arada bir olur ama sürekli ya midem bulandı artıkkkkkkk beni bundan kurtarın kızlar ya
senin yumurtanda bir sorun varmı bebegim, yani doktorun neden klomen kullandırdı?18-22 diyorlar ya hep bende o yuzden dıyorum umıtlenmıcem dıye. acaba bu boyutlarda yumurtayla hamıle kalan var mıdır
delisi dicen de kibarına kactın di mi yemezler aneeemmmmben filluk'u topiğin çılgını ilan ediyorum :) hee bi de üfürükçüsü :)
canım rabbim ol dedikten sonra herşey olur sen gönlünü ferah tut sen bu bilgileri nerden öğrendin gülüm18-22 diyorlar ya hep bende o yuzden dıyorum umıtlenmıcem dıye. acaba bu boyutlarda yumurtayla hamıle kalan var mıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?