2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

kızlar günaydın ben çok kötüyüm hapşırma boğaz ağrısından geçe uyuyamadım ilaç alsam mı acaba ya
canım boğaz ağrısını faranjit ve sinüzitten dolayı çok fazla yaşayan biri olarak çözümü buldum sonunda. Bu şekilde hiç ilaç kullanmıyorum ve çok çabuk geçiyor. Sirkeyle gargara yap ve lavaboya tukurdugunde cıkanlara hayret edersin. kulak çöpünü sirkeye batır kulak ve burnunda gezdir. antibiyotıkten daha etkili.

sağol canım ya teşekkürler annemde şimdi adaçayını bi 5-10 dakika kaynat ağzında gargara yap dedi ama artık akşama iş yerinde yapamam ben her ikisinide deneyim akşam denek olduk zaten şu sıpaların yüzünden

kızım kopegin duası kabul olaydı gokten kemik yagardı derler bizim orda, ben yıllardır cocuk duası ediyom kendime hayrım olmadı ki size olsun, ama genede üfffffffffffffff ledim :)
öyle deme niyetini bozma işte senin için hayırlı zamanda olacak inşallah

kızım kopegin duası kabul olaydı gokten kemik yagardı derler bizim orda, ben yıllardır cocuk duası ediyom kendime hayrım olmadı ki size olsun, ama genede üfffffffffffffff ledim :)
ben filluk'u topiğin çılgını ilan ediyorum :) hee bi de üfürükçüsü :)

kızlar buyuk yumurtayla hamıle kalan duydunuz mu hıc. benımkıler malum 22-23-25 olmuş ya o yuzden hıc umıtlenmıcem bu ay

Reactions: tzm
kızlar ya hani şu yanımdaki kusura bakmayın ona karı bile diyemiyecem grip olmuş tamam allah şifa versin geçmiş olsun ama sabahtan beri burnunu odada temizliyor sümkürüyor ya imdat yaaaa hani anlarım arada bir olur ama sürekli ya midem bulandı artıkkkkkkk beni bundan kurtarın kızlar ya

kızlar buyuk yumurtayla hamıle kalan duydunuz mu hıc. benımkıler malum 22-23-25 olmuş ya o yuzden hıc umıtlenmıcem bu ay
acaba buyuk yumurtadan buyuk cocuk cıkarmıki, dusunsenize yumurtan ne kadar buyurse cocuk o kadar kilolu ve erken dogsa :)

canım dün sanki onun normali 22 olması gerekmiyormu benmi yanlış hatırlıyorum
18-22 diyorlar ya hep bende o yuzden dıyorum umıtlenmıcem dıye. acaba bu boyutlarda yumurtayla hamıle kalan var mıdır

sende dön ona karsı osur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…