- 2 Ocak 2014
- 356
- 8
- 38
- 35
inş. Ağrım falan yok şimdilik bakalım test yapmaya korkuyorum vallayo yok gelmiycek geleni dövüyoruz biliyorlar artık :) içini ferah tut
deli yaa:):) ay çıksın da ne çıkarsa bahtımıza artıkacaba buyuk yumurtadan buyuk cocuk cıkarmıki, dusunsenize yumurtan ne kadar buyurse cocuk o kadar kilolu ve erken dogsa :)
ayy hiç sevmediğim bişeydirkızlar ya hani şu yanımdaki kusura bakmayın ona karı bile diyemiyecem grip olmuş tamam allah şifa versin geçmiş olsun ama sabahtan beri burnunu odada temizliyor sümkürüyor ya imdat yaaaa hani anlarım arada bir olur ama sürekli ya midem bulandı artıkkkkkkk beni bundan kurtarın kızlar ya
ahahahahdelisi dicen de kibarına kactın di mi yemezler aneeemmmm
yo hiç bir sorun yok canım. hatta bır ay spontan takıp yaptırdım ılac kullanmadan. adetın 13. gunuydu yanılmıyorsam yumurta 19 mm di ve catlamaya baslamıstı. ya ne bılım agzına sıcam butun dr ların:)) bı bok bulamayınca dayıyoyrlar ılacı ıyıce kobay oldumsenin yumurtanda bir sorun varmı bebegim, yani doktorun neden klomen kullandırdı?
ya kuşum şeytan diyorki tut saçından sümkürdüğü peçeteye yüzünü yapıştır amaayy hiç sevmediğim bişeydir
netten baktım canım. bazı drların sayfasında ıse 2-2,5 cm diyor o da 20- 25 mm oluyor.canım rabbim ol dedikten sonra herşey olur sen gönlünü ferah tut sen bu bilgileri nerden öğrendin gülüm
hepimiz huzurlu olalım napalım, tınmıycan artık yapıcak bişi yok.
acaba buyuk yumurtadan buyuk cocuk cıkarmıki, dusunsenize yumurtan ne kadar buyurse cocuk o kadar kilolu ve erken dogsa :)
tamam seninkiler tutuyor da sen seninkilerin öyle olduğunu nerden öğrendin bide zaten çatlamaya başlamış eeeenetten baktım canım. bazı drların sayfasında ıse 2-2,5 cm diyor o da 20- 25 mm oluyor.
kızzz bulaşma bulaşmaahahahahyok kız yok
canım 19 mm olup catlamaya baslayan bırkac ay onceydı.tamam seninkiler tutuyor da sen seninkilerin öyle olduğunu nerden öğrendin bide zaten çatlamaya başlamış eeee
heh bak aynı dertten muzdaribiz bu sebeple ben cuma gunu sagolsun funda yonlendirdi baska bir doktora gitcem, 1 yıldır agzıma sıctılar, sorunum ne bi tek amh yani yumurtalık rezervim normalinden düşük o da en az olması gereken 0.85 iken benimki 0.79. hsg hormon su bu hersey tertemiz her ay bi klomen dayadı bi igne o olmadı fitil o olmadı baska bişi şiştim artık. o sebeple baska bir doktora goster sonuclarını sonrada gerekirse ben oyle karar aldım sende yao derim, bırakıcam doktoru falan bir yıl normal hayatımada devam edicem oyle yumurtaydı bilmem neydide ugrasmıcam hersey kendi yolunca gitsin bakalım nolcak.yo hiç bir sorun yok canım. hatta bır ay spontan takıp yaptırdım ılac kullanmadan. adetın 13. gunuydu yanılmıyorsam yumurta 19 mm di ve catlamaya baslamıstı. ya ne bılım agzına sıcam butun dr ların:)) bı bok bulamayınca dayıyoyrlar ılacı ıyıce kobay oldum
daha batına varmı canım bu doktorlar zaten öldürüyor beni hepsi aynıcanım 19 mm olup catlamaya baslayan bırkac ay onceydı.
22-23-25 olan bu ay. dun dra gıtmıstım o soyledı. catlatma ıgnesı de yaptık. ben hala suna takılmıs ve kızmıs durumdayım. dr ıkı aydır yumurtan cok cabuk buyuyuyor dıyor. adı herıf o zaman daha erken cagırsana!!
tatlım o zaman niye stres yapıyosun bekle bi yarın olsun hatta madem boyle bir sorun var haftaya bi olsun. ondan sonra bakarsın yoluna, biliyorsun dun test yaptırdım iğnenin 14. gunu oldugu için negatifti ama annem dediki bekle bi hastalanana kadar kendini rahat tut. benimde olmam gereken tarih 27 veya 26 . sende rahat tut kendini ha bende yok onu biliyom ama bi rahatlat kendini sencanım bat 24 eylül sat 28 ağ...
ortalama 28 gün falan... şimdilik.. bazen değişebiliyor 2 ay önce 32 gün olmuştu...
kuzuzuummmmm geldi,n mii çok özledim senicok pis dua ederim bilirsiniz beni
tatlım o zaman niye stres yapıyosun bekle bi yarın olsun hatta madem boyle bir sorun var haftaya bi olsun. ondan sonra bakarsın yoluna, biliyorsun dun test yaptırdım iğnenin 14. gunu oldugu için negatifti ama annem dediki bekle bi hastalanana kadar kendini rahat tut. benimde olmam gereken tarih 27 veya 26 . sende rahat tut kendini ha bende yok onu biliyom ama bi rahatlat kendini sen
nere gittiydim ki, haaa kafam arada gidip geliyo ama bedenim hep yerindekuzuzuummmmm geldi,n mii çok özledim seni
sorun şu ki bu benım 5. drum. kıme gıtsem klomen verıyor. ve hep tavsıye uzerıne gıttıgım drlar mıllet ove ove bıtıremıyor. ben gıdıyorum suratsız mendebur bır dr. sadece gıttıgım drlardan bırı klomene gerek yok ılacsız takıp yapalım 3 ay ıcınde olmasa asılama dedı ama onu da sevmedım hıc. dusunsene adetın 10. gununden 17. gunune kadar gunde en az 2 kez ılıskı dedı. sankı 7/24 evdeyız tek ısımız sevısmek. en son gıttıgım dra ıse oylesıne gıttım hastanede kım muaıtse ona ver dedım ve adamı sevdım en azından suratsız degıl ve gıttıgımde tanıyor benı.ıkıdır ona gıdıyorum. zaten bu ay da olmasa rahım fılmı cektırecem artık. bu dr erken dıyor dogru duzgun tedavı olmamıssın dıyor. 5-6 ay klomen deneyelım olmadı cekerız dedı. ben ısrar edınce onumuzdekı aya tamam dedı. yumurtaları ölçunce adamın hosuna gıtmedı. 2 ıhtımal var ya boyutlar buyuk ıhtımal yok. ya da adam çogul gebelıge karsı birkaç yumurta gorunce uyuz oldu.(kı ben zayıf oldugum ıcın sen de olmasın mumkunse dedı.) Hakkımızda hayırlısı napalım ıcım acayıp burukheh bak aynı dertten muzdaribiz bu sebeple ben cuma gunu sagolsun funda yonlendirdi baska bir doktora gitcem, 1 yıldır agzıma sıctılar, sorunum ne bi tek amh yani yumurtalık rezervim normalinden düşük o da en az olması gereken 0.85 iken benimki 0.79. hsg hormon su bu hersey tertemiz her ay bi klomen dayadı bi igne o olmadı fitil o olmadı baska bişi şiştim artık. o sebeple baska bir doktora goster sonuclarını sonrada gerekirse ben oyle karar aldım sende yao derim, bırakıcam doktoru falan bir yıl normal hayatımada devam edicem oyle yumurtaydı bilmem neydide ugrasmıcam hersey kendi yolunca gitsin bakalım nolcak.
ya o akıntı olayına cok takılmayın tıbbi hiçbişi yok ona dair o sebeple rahat ol. gerci olamıyon biliyorum ama takılmaah canım aynen öyle kafaya bi taktım ki sorma... başka şeye odaklansam ya.. yok olmuyor..
hah diyorum sıcak bir şeyler geldi kesin adet oldum...
habire akıntı geliyor açık renk...
daha bugun adetın 13. günü canım daha cok var. en son 11 eylulde adet olmustm.daha batına varmı canım bu doktorlar zaten öldürüyor beni hepsi aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?